10 bedste NU hudplejeprodukter tilgængelige i Indien

At finde et mærke, der skaber produkter, der opfylder alle dine krav og samtidig er skånsom mod din hud, er et must. NU hudplejeprodukter findes i en række kategorier, der er velegnede til alle hudtyper. Hvert produkt har et særligt præg, der gør det forskelligt fra lignende produkter på markedet. Det være sig tegn på ældning, pletter, pletter, acne eller bare sløvhed, NU hud kosmetiske produkter har fået dig dækket.

Bedste Nu Skin Care -produkter tilgængelige i Indien:

Lad os finde de 10 bedste NU -hudplejeprodukter til rådighed i Indien

1. Nu Skin Enterprises Tru Face® Essence ULTRA:

Nu Skin Enterprises Tru Face® Essence ULTR

En essens, der giver den fulde pleje til din hud, er, hvad Tru Face essence ULTRA sigter mod at give. Produktet holder din hud generøst hydreret, samtidig med at det også hjælper dig med at få en ensfarvet hud, der ser sund og glødende ud.

  • Fordele & Ulemper: Der er ingen væsentlige konsekvenser af dette produkt.

2. 180 UV Block Hydrator SPF 18:

180 UV Block Hydrator SPF 18

En perfekt solcreme til alle de dage, du har lyst til at tilbringe på stranden eller mens du bare kæmper med den normale sol. Solcremen får ikke dit ansigt til at se skørt ud, men holder det i stedet godt hydreret og lader ikke huden blive for fed eller tør.

  • Fordele & Ulemper: Holder din hud fugtet hele dagen.

3. Glacial Marine Mud:

Glacial Marine Mud

En lermaske, der kan bruges i ansigtet såvel som på kroppen, Glacial marine mudderet fra NU Skin care indeholder havplanter. Mudderpartiklerne i masken fungerer som en skrubbe for at fjerne alle de døde skind, trække alle urenheder ud og efterlade din hud glat og frisk.

  • Fordele & Ulemper: Kan bruges på både ansigt og krop, god til alle hudtyper.

4. Celltrex Ultra Recovery Fluid:

Celltrex Ultra Recovery Fluid

Celltrex Ultra Recovery Fluid er et næringsstof, et serum. Produktet giver en smidig, tonet og fast hud med regelmæssig påføring. Det er et næringsrigt letvægtsserum, der er velegnet til mennesker over 20 år.

  • Fordele & Ulemper: En dråbe gør underværker; en flaske holder længe.

5. Age LOC Dermatic Effects Body Contouring Lotion:

Age LOC Dermatic Effects Body Contouring Lotion

Vi taber os konstant og tager på i vægt, det fører til at huden løsnes og i nogle tilfælde cellulite. NU Skin Care Age LOC Contouring Lotion gør jobbet med at konturere huden, hvilket gør den mere tonet og fastere ved at øge mobilomsætningen med regelmæssig daglig brug.

  • Fordele & Ulemper: Godt for folk, der rammer gymnastiksalen, også for dem, der lige har tabt nogle få kilo og tommer.

6. Håndlotion:

Håndlotion

NU Skin Care -håndcremen holder din hud smidig og blød. Landet, hvis det anvendes regelmæssigt, mere fordelagtigt, hvis det påføres to gange om dagen, vil give dine hænder et sundt udseende i stedet for det sædvanlige slidte look. Hænder kommer i kontakt med mange ting, især skadelige rengøringsmidler, derfor er en fugtighedscreme et must.

  • Fordele & Ulemper: Gør din hud synligt blød og smidig.

7. Flerårig intens kropsfugtighedscreme:

Flerårig intens kropsfugtighedscreme

Det lyder intens, men Perennial Intense Body Moisturizer er så skånsom mod huden, at det slet ikke føles tungt. Produktet gør et godt stykke arbejde med at reparere din hud dybt inde ved at gøre den hydreret såvel som smidig og endda tonet. Fugtighedscreme har en mild duft, der ikke er overvældende.

  • Fordele & Ulemper: Holder din krop frisk og hydreret, gør ikke huden fedtet eller klistret.

8. Cremet fugtmaske:

Cremet fugtgivende maske

NU Skins Creamy Hydrating Masque er et hud-beroligende produkt. Ingredienserne i produktet hjælper med at binde fugt med din hud. Masken kan bruges på ansigt og hals for at få din hud til at se helt hydreret og fugtet ud. Det er et perfekt produkt at bruge til at genoplive din hud.

  • Fordele & Ulemper: Holder fugt låst i din hud, så den ser smidig og frisk ud.

9. Kropsglattere:

Krop glattere

Som navnet antyder, glatter dette NU Skincare -produkt din krop ind til kernen. En lille mængde gør gerningen. Du kan hudfugtighedscreme til alle dine kropsdele, selvom det er fint at bruge dette i ansigtet, det er også bedre at beholde det for kroppen. Vores ansigtshud er lidt forskellig fra vores krop, musklerne og arterien flyder og strukturen er også anderledes, det er det perfekte produkt til enhver kropstype.

  • Fordele & Ulemper: Velegnet til alle hudtyper og gør underværker på ru hudområder.

10. PH Balance Forstørrelsestoner:

PH Balance forstørrelsestoner

Ofte giver overskydende olie og talg i vores hud os en uønsket glød og glans. Ph Balance Mattifying Toner fra NU hudplejeprodukter er et perfekt produkt til at opretholde Ph -balancen i din hud og hjælper den med at se frisk og forynget ud i stedet for fedtet og klistret, hvilket vil tiltrække meget støv og forurenende stoffer mod din hud.

  • Fordele & Ulemper: Gør huden endnu mere tonet, samtidig med at den bevarer Ph -balancen og lader din hud få et meget fortjent frisk udseende.

Denne NU Skin -produktliste kan hjælpe os med at lære og indse, at dette mærke skaber nogle af de fineste skønheds- og sundhedsprodukter. Hvert produkt er bygget med høj koncentration og kun udvalgte få elementer og ingredienser. NU Skin kosmetiske produkter er et must at prøve, hvis du leder efter et mærke, der giver den overordnede ydre såvel som indre udvikling af huden.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvor kan jeg købe NU hudplejeprodukter?

NU hudplejeprodukter er tilgængelige på virksomhedens officielle websted. Forsendelsen sker internationalt, så en person kan bestille produkter fra enhver del af landet.

2. Er NU hudplejeprodukter dyre?

Da produkterne sendes internationalt, overstiger prisen på produkterne det, hvilket gør det dyrt, men hvert produkt er prisen værd og de penge, der er brugt.

3. Kan jeg finde NU hudplejeprodukter i indiske medicinske butikker?

Mærket er stadig ikke særlig berømt i Indien; dets produkter kan derfor ikke findes i nogen almindelig medicinsk butik, der er nogle udvalgte førende kosmetikforretninger, der sælger sine produkter, men ikke de indiske medicinbutikker.