25 Bedste Retinol cremer til acne, rynker og mørke cirkler

Brug af fugtighedscreme, serum og andre produkter på huden er vigtig, men det er vigtigt at sikre, at disse produkter indeholder den rigtige ingrediens til din hud. En sådan ingrediens, der er et must, hvis din hud står over for tidlige tegn på ældning, såsom rynker, sløvhed, acne og pletter, er retinol. Her er en liste over nogle af de bedste retinolcremer og -serum, der er tilgængelige på markedet for at hjælpe dig med at opnå den hud, du fortjener.

Bedste Retinol cremer til rådighed på det indiske marked:

Lad os finde de 25 bedste retinolprodukter, der er tilgængelige på det indiske marked.

1. St. Botanica Retinol 2,5%:

Et serum med en anstændig 2,5 % af retinol -tilstedeværelse og C- og E -vitamin, St. Botanica Retinol Serum er perfekt til at få en rynkefri hud. Serumet findes i forskellige varianter, der er velegnede til mennesker med forskellige hudtyper, såsom kedelig hud og ældende hud.

 • Fordele & Ulemper: Indeholder 2,5 % Retinol samt C -vitamin og E -vitamin, hvilket gør det meget godt for huden.

2. Omarbejdet C -vitamin Serum:

Serum er det perfekte nye produkt til huden, men dette produkt er bare endnu et hudprodukt, hvis det ikke indeholder de rigtige ingredienser. Recast C -vitamin serum indeholder retinol og C -vitamin, hvilket gør det virkelig velegnet til aldrende hud og hjælper huden med at blive fastere og sundere.

 • Fordele & Ulemper: Indeholder vigtige ingredienser, der hjælper med at fjerne tegn på aldring og stress.

[Se mere: Produkter til mørke armhuler]

3. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Night Moisturizer:

Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Night Moisturizer

Det siges, at søvn ikke bare er afgørende for vores sind, men også vores krop, vores krop går ind i et stadie, hvor den begynder at behandle ting på en bedre måde, f.eks. Fordøjelsen. På samme måde hjælper en fugtighedscreme, når den påføres i løbet af natten, med at reparere vores hud på en bedre måde. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Night Moisturizer er et sådant produkt, der hjælper din hud med at gøre underværker om natten.

 • Fordele & Ulemper: Den perfekte natcreme til kvinder sidst i tyverne og derover.

4. Proderme Retino C creme:

Proderme Retino C creme

For alle, der leder efter en retinolbaseret creme, er ProdermeRetino C Cream en god mulighed. Denne retinolbaserede creme er perfekt til alle hudtyper og indeholder ingredienser som vitamin C, der gør underværker på vores hud og gør den lys og sund.

 • Fordele & Ulemper: Der er ingen væsentlige konsekvenser af dette produkt, det er velegnet til alle hudtyper.

5. Vacos Anti-aging Serum:

Vacos Anti-aging Serum

Hvis du oplever og er vidne til tidlige tegn på ældning på din hud på grund af stress, liv eller bare gener, er Vacos Antiaging Serum alt hvad du behøver for at gøre en del af din daglige rutine for at få din sunde glødende hud. Serumet hjælper med at lette pletter og tegn på ældning, såsom rynker ved hjælp af Retinol.

 • Fordele & Ulemper: Produktet er mere velegnet til kvinder i slutningen af ​​tyverne og derover.

6. Rocco Revitalize Retinol Cream:

Rocco Revitalize Retinol Cream

Et andet pålideligt produkt på markedet, der leveres med retinol og viser positive resultater, er Rocco Revitalize Retinol Cream. Livet indbringer forskellige omstændigheder, der stresser os nu og da, Rocco -cremen hjælper med at få din hud til at genoplive ved langsomt og støt at perfektionere tegn på stress.

 • Fordele & Ulemper: Ingen væsentlige konsekvenser af dette produkt.

7. Kode H -vitamin C -serum:

Kode H -vitamin C -serum

Et produkt, der får sit ry på markedet i et hurtigt tempo, Code H er din produkt til acne, ujævn hudfarve eller rynker. Serummet indeholder retinol og C -vitamin, der er yderst vigtige ingredienser for at få din hud til at se sund og ung ud.

 • Fordele & Ulemper: Er et serum, der er velegnet til alle hudtyper.

8. Vaseline Healthy White Complete:

Vaseline sund hvid komplet

En lotion, der hjælper din krop med at opretholde en jævn tone, der også er prissat moderat? Lyder usandt, men Vaseline Healthy White Complete gør præcis det plus et par ændringer mere. Denne lotion kan påføres over alle dele af kroppen og er velegnet til alle hudtyper. Fugtighedscremen hjælper med at blegne og lysne din solpåvirkede hud.

 • Fordele & Ulemper: Kan bruges over hele kroppen og er prissat moderat, hvilket gør det overkommeligt for masserne.

9. Phytosil Retinol Serum til hud:

Phytosil Retinol Serum til hud

Phytosil, ordet lyder som lige ud af en videnskabelig lærebog, men som videnskabeligt er navnet så videnskabeligt produktet. Phytosil Retinol Serum til hud er fremstillet med ekspertbistand og præcision og er alt, hvad du har brug for en eller to gange om dagen for at holde din hud sund og glødende.

 • Fordele & Ulemper: Dette produkt har ingen væsentlige konsekvenser.

10. MixifyUnloc Skin Glow Face Serum:

MixifyUnloc Skin Glow Face Serum

Mange produkter har en eller anden fordel, men et produkt, der sikrer, at huden begynder at gløde, ikke mange. MixifyUnloc Skin Glow Face Serum er alt, hvad du har brug for for at få den glød, du mistede et eller andet sted, hvor du tilpasser dig dit liv. Produktet er skånsomt for huden og giver et sundt og smidigt look til huden.

 • Fordele & Ulemper: Ingen væsentlige konsekvenser af dette produkt.

11. RoC Retinol Correxion Deep Wrinkle Night Cream:

RoC Retinol Correxion Deep Wrinkle Night Cream

En natcreme skal have alle de kvaliteter gemt derinde, som din dagcreme mangler, den skal virke på reparation af alt det slid, din hud lider gennem det daglige stressende liv. RoC retinol Correxion Cream virker på alle tegn på ældning, lige efter at du har påført den på dit ansigt og faldet i søvn.

 • Fordele & Ulemper: Da det er en natcreme, er virkningerne af denne creme let synlige.

12. Nx vogn C -vitamin Serum til ansigt:

Nx vogn C -vitamin Serum til ansigt

Serum har muligvis vundet anerkendelse blandt masserne i nyere tid, men for klasserne har serum og olier altid været en del af deres daglige hudplejerutine. Et serum beskytter og reparerer huden. Det danner et lag mellem din nøgne hud og alle de produkter, der kan være skadelige for huden på enhver mulig måde.

 • Fordele & Ulemper: Indeholder C -vitamin, der hjælper med at forynge og lysne huden op.

13. Asutra Ultrapotent Anti-Aging Serum:

Asutra Ultrapotent Anti-Aging Serum

Et serum, der hjælper med at give din hud al den næring og næringsstoffer, den har brug for, samtidig med at det eliminerer tegn på ældning, et sådant produkt kan lyde som en drøm, men Asutra Ultra potent anti-aging serum tilbyder alt det og meget mere. Serumet hjælper med at holde huden veltonet og smidig.

 • Fordele & Ulemper: Let påføring af et produkt, der indeholder alle næringsstofferne.

14. Livets træ Anti-Aging Serum:

Livets træ Anti-Aging Serum

Et naturligt serum, der eliminerer ældningstegn og også giver en meget forfriskende duft, samtidig med at hudens naturlige skønhed opretholdes, er Tree of Life anti-aging serum. Serumet hjælper med at beskytte huden mod alle slags pletter og rynker og gør huden fast.

 • Fordele & Ulemper: Strammer gradvist huden, så den ser sundere og mere levende ud.

15. Rococo Revitalize Hyaluronsyre Creme:

Rococo Revitalize Hyaluronsyre Creme

En creme, der revitaliserer din hud, mens du arbejder, det er Rococo revitaliserer hyaluronsyre creme. Hyaluron i cremen hjælper med at holde din hud klar ved at tage sig af acne og andre talg og pletter, mens retinol også virker på acne samt andre tegn på ældning.

 • Fordele & Ulemper: Gør underværker for acne udsat hud og tager sig også af tidlige tegn på ældning.

16. Pure Biology Anti-Aging Night Cream:

Pure Biology Anti-Aging Night Cream

Natcremer bør være en del af alles daglige hudplejerutine, da huden er mere afslappet om natten, og enhver form for processer fungerer bedre i løbet af den tid. Pure Biology anti-aging natcreme er et sådant produkt, der bør blive en del af din daglige hudplejerutine.

 • Fordele & Ulemper: Det er den perfekte natcreme til enhver hudtype.

17. WOW anti-aging parabener og mineralsk natcreme:

WOW Anti-Aging Parabens og Mineral Oil Night Cream

Et andet mærke, der får en vis anerkendelse for deres hår- og hudprodukter, er Wow. WOW anti-aging parabener og mineralolie natcreme er et af de mest elskede produkter på mærket på grund af dets indhold, der hjælper med at holde din hud godt hydreret og næret.

 • Fordele & Ulemper: Indeholder ingredienser som Parabener, Mineralolie og retinol, der er rigtig gode for huden.

18. Pure Organic Premium Moisturizer:

Pure Organic Premium Moisturizer

En fugtighedscreme i fuld krop fremstillet økologisk, Pure Organic Premium fugtighedscreme er ligesom det er et navn; et produkt af førsteklasses kvalitet. Produktet er en favorit blandt mange personer, der kan lide at give deres hud lidt mere end bare de sædvanlige ingredienser.

 • Fordele & Ulemper: Kan påføres over hele kroppen og er velegnet til alle hudtyper.

19. LilyAna Naturals Retinol Cream:

LilyAna Naturals Retinol Cream

Lily Ana Naturals Retinol Cream er ikke så berømt som andre retinolprodukter på det indiske marked, men de resultater, der opnås ved hjælp af denne creme, er lige så gode som andre. Cremen er perfekt til alle hudtyper, der ønsker at opnå en yngre og sundere hud.

 • Fordele & Ulemper: Der er ingen konsekvenser af at bruge dette produkt, da det indeholder størstedelen af ​​naturligt indhold.

20. Joyal Beauty Retinol Serum:

Joyal Beauty Retinol Serum

Et serum, der kan påføres en eller to gange om dagen, er Joyal Beauty Retinol serum. Serumet kan påføres i ansigtet for at opnå en hud, der ser smidig, forynget og yngre ud med blot et par applikationer.

 • Fordele & Ulemper: Produktet er ikke let tilgængeligt, men kan findes hos førende apoteker.

21. Advanced Clinicals Retinol Serum:

Advanced Clinicals Retinol Serum

Et produkt, der indeholder kemikalier, der effektivt fokuserer på at arbejde med hudens slid og forsyne det med alle de nødvendige kemikalier, er Advanced Clinicals retinolserum.

 • Fordele & Ulemper: Produktet er skabt af hudplejeeksperter og giver meget gode resultater.

22. BaeBody Retinol Moisturizer Cream til ansigt og øjenområde:

BaeBody Retinol Moisturizer Cream til ansigt og øjenområde

Vi skal altid købe en fugtighedscreme og en øjencreme separat, da det siges, at øjenområdet er følsomt, kræver en blidere løsning. Baebody retinol fugtighedscreme til ansigt og øjenområde gør vores arbejde lettere og hjælper os også med at spare nogle penge, da produktet er en to i en creme.

 • Fordele & Ulemper: Velegnet til ansigt og øjenområde, meget skånsom mod huden.

23. Ranbaxy Yugard Retinol Cream:

Ranbaxy Yugard Retinol creme

Ranbaxy er et velkendt mærke, deres hudpleje/sundhedsprodukter er velkendte for deres komponenter. Et sådant berømt produkt af mærket er Ranbaxy Yugard Retinol Cream, der indeholder skønhedsingrediensen retinol i god mængde.

 • Fordele & Ulemper: Dette er et kosmetisk/hudplejeprodukt uden større konsekvenser.

24. Loreal Revitalift:

Loreal Revitalift

Loreal har lanceret en ny hudplejerutine, bedre kendt som Revitalift. Som et mærke kendt for at tage højde for alle slags hud- og sundhedsbehov, har Loreals nye sortiment vundet berømmelse for igen at være egnet til kvinder, der kæmper for at bekæmpe tegn på stress og aldring.

 • Fordele & Ulemper: Sortimentet af produkter kan være lidt dyrt for masserne.

25. Damme Aldersmirakel:

Damme Aldersmirakel

Hvis du leder efter et let at stole på et produkt, der også er overkommeligt og ikke forårsager et hul i lommen, så er Ponds age mirakel det rigtige produkt for dig. Med retinol infunderet i det er produktet let at bekæmpe tegn på ældning og hjælper også med at lysne huden op.

 • Fordele & Ulemper: Et let at stole på mærke med et overkommeligt produkt.

Ved at bruge et retinolbaseret produkt, kommer du ind i de stressende faser af livet efter begyndelsen af ​​20’erne er et must. Hver følelsesmæssig og mental byrde har en direkte eller indirekte effekt på vores helbred, som vi kan skjule, men vores krop ikke. Således er brug af et retinolbaseret produkt et must for at holde din hud sund og revitaliseret.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvor kan jeg købe Retinol-baserede produkter?

Retinolbaserede cremer og serum kan findes i et apotek eller i kosmetiske butikker både online og off-line.

2. Er produkter, der indeholder Retinol dyre?

Produkter med en stor mængde retinol kan være lidt dyre i forhold til normale fugtighedscreme og serum.

3. Hvordan adskiller Retinol Serums sig fra Retinol Cremer?

Forskellen mellem creme og serum kan skelnes ud fra deres konsistens såvel som påføringstrinnene. Serummet påføres normalt direkte på den nyvaskede hud, mens cremen ofte bruges oven på toner, serum eller en ansigtståge.