Fullers Earth Creams – Hvordan fungerer det?

Det er meget naturligt for hver pige at ville se bedst ud hele tiden. Selvom du altid kan gå efter makeup for at skjule dine fejl og se smuk ud, er naturlig skønhed, der kommer indefra, noget uovervindelig. Der er mange skønhedsprodukter, der oversvømmer markederne i dag, der er fyldt med stærke kemikalier, der hævder at levere hurtige resultater, men på sigt gør de mere skade end gavn for din hud.

Fullers Earth Creams Sådan fungerer det

For dem af jer, der ikke allerede ved det, har multani mitti mange hudfordele. Det har en stor absorberende kraft &, er rig på mineraler og fungerer meget godt til at reducere acne. Dem med overdreven fedtet hud kan bruge det om somrene til at absorbere det ekstra talg fra deres hud og fjerne deres ansigtsporer. Dette får din hud til at se mindre fedtet ud og forhindrer også dannelse af whiteheads og hudorme, der i sidste ende fører til reduktion af hyppigheden af ​​nyere bumser og en reduktion i størrelsen af ​​tidligere tilstedeværende acne. Stoffet magnesiumchlorid, der findes i multani mitti, har også stærke antibakterielle egenskaber. Hvis din baby lider af udslæt på grund af hudirritation forårsaget af kontakt med urin, kan du igen bruge multani mitti i en eller anden form til at berolige udslætene.

Fullers jord eller multani mitti er blevet udbredt brugt i forskellige skønhedsbehandlinger og skønhedsprodukter. Mens multani mitti ansigtspakninger og sæber er ganske let tilgængelige, er der meget få cremer tilgængelige derude på markeder og online, der indeholder multani mitti. Så for at spare dig for at grave internettet ud, har vi samlet en lille liste med multani mitti cremer til dig. Disse produkter er normalt rimelige, da multani mitti i sig selv er et meget økonomisk skønhedsprodukt, der også kan bruges til multitasks som rensning, ansigtspakke og hårpakke. Fordelen ved at bruge produkter, der består af naturlige ingredienser, er, at de ikke forårsager nogen form for skade på din hud og kan bruges af selv dem, der har følsom hud.

Populære Multani Mitti -cremer i Indien:

Nedenfor er en liste over multani mitti cremer, der kan være til hjælp for dem, der lider af forskellige hudproblemer. Læs videre.

1. ULS Beauty Tuch Multani Mitti Lotion med naturligt rosenvand:

multani mitti cremer

Denne skønhedslotion indeholder godheden fra forskellige naturlige ingredienser som 100% Natural Multani Mitti, Aloe Vera, Kesar, Haldi og Orange Peel Extracts og Natural Rose Water. Dem, der får zits og bumser, kan se frem til at bruge det til at reducere sværhedsgraden af ​​dit problem. Dette ayurvediske præparat hjælper med at lette acne ar og give din hud en sund glød. Det fjerner de toksiner, der sidder dybt i dine ansigtsporer. Denne lotion hjælper dig også ved at fjerne laget af døde hudceller. Så dette er en alt i en skønhedsløsning til flere hudproblemer. I modsætning til almindelige lotioner skal du anvende den i 15 minutter og derefter skylle af med rent vand.

2. Care Fullers Earth Cream 60g:

multani mitti cremer2

Denne multani mitti -creme hjælper med at lindre irriteret & solbrændt hud. Dette ville også hjælpe dig med at slippe af med solbadning for at give dig en sund og klarere teint.

3. Biotique Bio Bael Baby Touch Healing Balm – 50 g:

multani mitti cremer 3

Biotique -produkter er altid miljøvenlige og hudvenlige. Denne creme kan bruges til babyer såvel som voksne. Den indeholder ekstrakter af ren bael, Manjishta, Swarn gerric (Silicate alumina), Multani mitti (Fullers jord), Singejerahata (Talk), Marham og Acacia Arabica. Dette virker en beroligende balsam til at hjælpe med heling af bleudslæt, solbrændt hud, kemiske udslæt, sprukne kinder.