Top 10 koreanske skønhedshemmeligheder

Over hele verden er koreanske kvinder kendt for deres fejlfri skønhed, klare hud og glødende hud. Kvinder fra alle kulturer misunder og har også et stærkt ønske om at få hud som koreanere, der er fri for hudproblemer. Ifølge undersøgelser har mange koreanske skønheder også spildt bønner af deres skønhedshemmeligheder i mange af deres bøger. At opnå hud som koreanere er imidlertid ikke et stykke kage og kræver dedikation og indsats.

Koreansk skønhedshemmeligheder 2

For at vise dig den korrekte retning er denne vejledning fuld af effektive og velanmeldte koreanske skønhedshemmeligheder, der hjælper dig med at gå et stort skridt videre. Det næste er bare at vælge en kombination af 3-4 ideer og følge dem rutinemæssigt. En ting at bemærke her er, at koreansk hud også er et resultat af avancerede hudprodukter, der er et resultat af hurtig bevægelse teknologi. Hvis du vil vide mere om dette aspekt, skal du fortsætte med at læse denne liste for Koranens skønhedshemmeligheder for hvidere hud-

1. Honning ansøgning i daglig regime:

Koreanerne anvender rå og ufiltreret honning i ansigtet som en grundlæggende maske til at forbedre deres skønhed. Dette skal kun opbevares i 5 minutter og derefter vaskes af med en creme renser. Dette hjælper med at tilføre næring til huden. Det hjælper også med at fugte huden og gøre den blød og smidig. Dette er en let og overkommelig proces, der bør følges dagligt.

2. Den daglige rutine i tre trin:

Blandt de koreanske hemmeligheder og rutiner for at bevare deres smukke look er rensning, toning og fugtgivende brug af førsteklasses produkter absolut et must. Faktisk, efter fugtgivende, bruger koreanerne et hudserum samt det fjerde trin. Det tilføjer ekstra næring til huden og holder den sund og strålende.

3. Hydrationens betydning:

Ifølge koreanere hjælper drikke masser af sunde væsker huden med at gløde og holde den hydreret internt. Det skyller toksiner, snavs og bakterier ud af huden og forynger og genopliver huden godt. De starter normalt deres dag med at drikke et glas rent vand og sprøjter også lidt koldt vand i ansigtet tidligt om morgenen. Til hydrering er deres måltider fulde af frugt og grøntsager og lavt natriumindtag til dette formål.

4. Brug af ansigtspakker regelmæssigt:

Koreanerne bruger mange hudprodukter, der er fremstillet i deres land af forskellige førsteklasses mærker. Et af de hudprodukter, de helt tror på, er ansigtsmasker og pakker. Hver koreansk kvinde bruger to typer masker- rensning og næring. Det hjælper dem med at opfriske ansigtet og reducere hævelser. De har endda stor tro på hjemmelavede masker, især dem fremstillet af honning og æggehvide. En anden af ​​de masker, der er almindelige i Korea, er den, der er fremstillet af silkeormskokongpulver.

5. Betydningen af ​​skønhedssøvn:

Cirka 6-8 timers søvn er vigtig for at bevare hudens skønhed i henhold til koreanerne og fagfolk over hele kloden. Denne ene hemmelighed troes fuldstændigt af kvinderne i det pågældende land. Det er blevet set, at søvn forynger hudcellerne, fjerner det døde hudlag og giver glødende hud.

6. Brug af hudplejepunkter:

Koreanerne har en række hudplejeprodukter, som de bruger hver dag til at holde huden fejlfri og problemfri.

7. Ansigtsøvelser:

En enkel og meget almindelig ansigtsøvelse, som alle koreanske kvinder følger, er at gentage “Ma Me Mi Mo Mu”, der hjælper kind- og læbemusklerne og gør funktionerne skarpe. Dyb vejrtrækning er en anden almindelig praksis, de følger for god hud.

8. Mindre makeup:

De fleste koreanske kvinder tror på naturlig skønhed og anvender dermed mindre makeup sammenlignet med andre kvinder rundt om i verden.

9. Brug af øjencreme:

En øjencreme af god kvalitet, der bruges under øjnene hver dag, er en af ​​hemmelighederne ved koreansk skønhed.

10. Natcreme fordel:

For smuk hud er anvendelsen af ​​en god mærkevarlig natcreme et must. Det hjælper med at låse hudens fugtighed hele natten. Du vågner helt sikkert frisk og smuk.

Her vil vi liste nogle flere koreanske skønhedstips til ansigtet:

  • Dampmassage: Koreanske kvinder sværger ved ansigtsmassage og er afhængige af sådanne massage for deres dugformede teint. Hvert hjørne i Sydkorea har ansigtsmassage hudklinikker, der er meget overkommelige. En anden mulighed er at massere dit ansigt i cirkulære bevægelser fra din pande, kindben, kinder og hage. Du kan prøve at tilføje en olierens til den ekstra glød.
  • Vaskeklud i varmt vand: Vil du slippe af med rynker og forsinke tegn på ældning? Her er hvad du kan gøre – Brug en vaskeklud gennemblødt i varmt vand og forsigtigt eksfolierer og renser dit ansigt.
  • Sløring til perfektion: Prøv deres sløringsteknik, der er et hemmeligt trick til at skjule uønskede pletter. De koreanske signaturprodukter er meget lette og slører pletterne ud som en proff.
  • Forbedr dine læbers naturlige tone: Forbedring af den naturlige tone i dine læber og hudfarve får dig til at se levende og år yngre ud. Disse produkter fugter og gør dine læber og hud strålende.
  • Byg te: Her er endnu et hemmeligt tip – denne te serveres til babyer og voksne. Dette forbedrer kvaliteten af ​​deres hud og også deres generelle sundhed. Ristet bygte er meget rig på antioxidanter, der forbedrer blodcirkulationen og hjælper også med vægttab.
  • Sovemasker under søvn: Når du hviler, virker din hud også. Dette er det bedste tidspunkt at fugte og forbedre din hud. Koreanerne anvender sovemasker, når de går i seng og vågner med skind, der er forynget og fornyet.

I denne artikel har vi listet tips, der varierer fra skønhedsrutine; tips om koreansk skønhed hemmeligheder naturlige tricks, livsstil og kostvaner, der hjælper kvinder i Korea med at opnå deres drømmehud uden pletter og sløvhed. Koreanske tips handler ikke kun om brug af produkter, det handler om at bevare det, de er velsignet med, og bruge teknikker til at forbedre deres skønhed. Hvad venter du på? Tilpas disse hacks, og din hud forvandles fra kedelig til fantastisk på ingen tid.