10 Moderigtige coachsko i nyeste designs

Coach grundlagt i 1941 startede i Newyork, som har gjort sig gældende i modebranchen gennem håndtasker, smykker og også fodtøj ved sit unikke design af sko til mænd og kvinder. Det er klogt at kende de 10 bedste typer af træningssko bortset fra deres berømte håndtasker og andet tilbehør.

Bedste trænersko i forskellige designs:

Se her ind til top 10 Coach Sko i nyeste designs. vælg din bedste fra listen nedenfor.

1. Allover Stud Low Cut Coach Sneaker:

træner-sko

Sneaker en let, let at bære sko, som har nitter limet fast på hver side af skoen. Toppen af ​​sneakeren er normalt lavet af lærred eller syntetisk materiale. Farven kan være i kontrast til den farvede Stud.

2. Blomsterprint med Stud Sneaker Coach Sko til kvinder:

Blomsterprint med studsneaker til kvinder

At bære en almindelig lærredsneaker uden nitter bliver monotont. For at ændre det kom designerne med en designet top med blomstermønster. Blomsterdesign har fanget øjnene for alle kvinder, der kan lide sneakers, som kan være sneakers med lav snit eller høje ankel -sneakers.

3. Manhattan Leather Loafer Coach Sko til mænd:

Manhattan Coach Leather Loafer til mænd

Denne type sko hører under formel eller semi-formel sko med kontrastsål og top. Toppen kan være af brunt eller sort læder med sål i kontrast i træ, der har et håndsyet design på sidetoppen med slip -on -funktion.

4. Walter Driver Loafer Herresko:

Walter Driver Loafer Herresko

Walter driver sko falder ind under loafers kategori. Dette er en lædersko på læderet. Dette har en læderbase og også en læderoverdel med håndsyet design på siden. Toppen af ​​loafers er ugyldig med designet.

5. High Top Signature Trykte Kvinder Sneaker Sko:

High Top Signaturetryk Kvinder Sneaker Sko

Coach har deres unikke C -form signatur, der er blevet udsendt gennem deres håndtaske, tegnebøger og også til deres mærkesko. Toppen af ​​sneakers er designet med signaturmateriale med blonder system. De sneakers, der oftest sælges i dag, er høje ankler.

6. Niles 2 Slip On Herresko:

Niles 2 Slip On Herresneakersko

Disse er lette at have på Sneaker -sko på grund af det blonderfrie system. Toppen af ​​skoene er i læderfinish med den hvide sål i gummi. Dette unikke design findes i forskellige farver, der bruges som fritidstøj.

7. Utopia Flat Sko til kvinder:

Utopia flad sko til kvinder

Denne fladskårede skomodel med trykt design er berømt blandt kvinder på grund af let at bære dem. Hælen måler omkring 2 til 3 mm. Farven på toppen er i kontrast til hælene.

8. Mænds Cap Toe Coach Boot:

Cap Toe Coach støvle til mænd

Dette skodesign falder ind under kategorien sikkerhedssko. Den har et kasketformet designet lædermateriale syet på det øverste forreste område, der fungerer som hætten til at beskytte tæerne mod enhver skade. Denne sko er parret med et par jakkesæt og et slips.

9. Boxing Coach Boot til mænd:

Mænds boksecoachstøvle

Denne type sko har en tjekkoslovakisk silhuet, der kommer under europæisk mode, som har en poleret top lavet af læder med kontrastblonder og fleksibel gummisål. Den øverste top som et hævet mønster med blonderløkker, der starter lige over tåspidsen.

10. Cut-Out Creeper Kvinder Støvle:

Cut-Out Creeper Kvinder Støvle

Denne type coach sko er lavet af metallisk læder top eller skinnende sort læder top med ankelrem til fastgørelse. Denne type sko har et feminint touch købt gennem udskæringsdesignet. Denne sko matcher perfekt med et par kærestejean og en crop top.

Dette mærke sikrer et veldesignet og udformet stykke sko med den nødvendige mængde design og polering, som også forsvarer sig selv for prisen. Denne fremragende designet boksesko er en nødvendig forandring for mænd, der har et uendeligt par andre sko. For damer, der kan lide at fremvise deres mærkevarer, skal denne liste helt sikkert passe til denne liste!!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80