15 Attraktive og stilfulde skolesko til drenge og piger

Valg af skolesko er gjort meget omhyggeligt, da den skal være praktisk i brug og godt lavet. Hvis skoleskoen er en robust, kan den forårsage blærer og ville også være meget ubehagelig at have på. Så gå altid efter en let og smidig sko til at vokse fødder. De skolesko, der er valgt af unge, afspejler også deres smag, kan lide og kan ikke lide visse ting. Skoleskoene fås i en bred vifte, rækkevidde, budgetter og farve, og du kan vælge den i henhold til dine likes og tro.

Skolesko

Nyeste og smukke skolesko til drenge og piger i trend:

Lad os se top 15 designs af skolesko til børn.

1. Unik sort skolesko til piger:

Unik skolesko til piger

Skoen er temmelig holdbar, og den bløde bund giver enorm komfort gennem dagen til små ømme fødder. Skoen har T-stang og smarte frynser på den, t-stangen, som ikke tillader skoen at glide af, uanset hvor meget du render rundt i skolen eller klatrer på gynger i skolen eller senere.

2. Pige Skolesko Sort:

Pigeskole sko

Disse typer af sko sko er meget enkle og de traditionelle skolesko, som bæres af piger. Skoene har en gummisål som bund med en speciel foring til at holde fødderne tørre og er de mest ideelle sko til fødderne, der er tilbøjelige til at blive varme og klæbrige.

3. Flade dobbeltrem Hvide skolesko:

Flad dobbelt rem hvid sko

Her kommer en smuk udseende dobbeltrem med fladebunde smart hvid skolesko til piger. Denne type sko bæres generelt af små piger, der lige er trådt ind i uddannelsesverdenen. På kanten af ​​spænde er der en lille sød blomst, der forstærker skoleskos udseende.

4. Marineblå Deep Flower Girls Sko:

Marineblå dybblomsterskolesko

Denne type trendy og fantastisk flotte marineblå sko ser meget seje og søde ud på piger. Skoen har gummisål, der giver et godt greb om dine fødder, mens du løber eller dyrker sport. Skoen har justerbare stropper til fastgørelse og små blomster besat giver et fantastisk look til unge.

5. Klassiske sko i Ballerina -stil til børnepiger:

Klassisk skolesko i Ballerina -stil

En klassisk ballerina -stil sko er de mest behagelige og lette at tage af og på. Du behøver ikke at jonglere og spilde tiden med at binde skoenes snørebånd. Skoen har bred bredde i udlånskomfort foran, mens du er i bevægelse, og den søde sløjfe giver en fin touch til skoen.

6. Loafers Style Sko til piger:

Loafers Style Skolesko til Piger

Disse er de stilfulde og smarte flotte slip -on -sko til piger, der ser mere trendy ud end de traditionelle. Skoen er designet af læder af høj kvalitet og har små hæle og de små frynser foran giver et alsidigt look til bæreren.

7. Blomstbesatte hårklip Skolesko til piger:

Flower Studded Hair Clips Sko til piger

Denne søde sko er designet i fint læder og udskiftelige hårspænder. Det betyder, at du kan klippe på sættet foran på din sko og også kan bære det andet sæt. Du kan skifte efter dine ønsker og krav. Hvad mere vil pigerne have af skoleskoen? Blomsten besat foran giver et blomstrende look til de unge.

8. Rip Tape Kids School Sko:

Rip Tape Kids School Sko

Denne type søde skolesko er ideel til små børn. Skoen har en rip tape i stedet for spænde, hvilket gør det lettere at bære små. Den har flade bløde såler og forhindrer dermed de ømme fødder. En sød og ideel skolesko til de små.

9. Traditionel lærred hvid skolesko:

Traditionel hvid lærredsko

Dette er den traditionelle hvide sko, der er lavet af lærred. Skoen har hvide snørebånd til fastgørelse af skoen og gummisålene, der giver greb, mens du går eller løber. Dette er den mest almindelige type sportssko, der bæres af både drenge og piger i skolen.

10. Strapped skolesko til drenge:

Strapped skolesko til drenge

Skoen er en ideel sko til ældre drenge, da den har to rip -bånd og giver enorm komfort, når den bæres i skolerne. Den fantastiske lyse og mørkebrune farvekombination ser meget dynamisk ud på drenge og den ideelle sko til at udføre enhver aktivitet i skolen.

11. Kids Hi Støvler Sko Sort:

Hej støvler sko til drenge

Du kan aldrig gå galt med disse hi top støvler. Disse sko dækker anklen fuldstændigt og forhindrer enhver skade. Skoen har snørebånd til fastgørelse, og den fremstår meget trendy end de traditionelle skolesko. Skoen er perfekt til alle sportslige aktiviteter, der udføres på skolen.

12. Snøre sort sko til drenge:

Snøresko til drenge

Et par flotte traditionelle sorte sko til drenge med snøre. Skoen har en dejlig og svampet fornemmelse af foden og sidder godt og holder dine fødder væk fra eventuelle blærer. Nogle skoler foretrækker disse sko kun til dreng, da det giver dem et smart udseende.

13. Threes Straps Design White School Shoe Boys:

White Threes Straps Skoledrenge

Denne type hvid skole har tre stropper eller ripsbånd til fastgørelse og giver godt greb til fødderne. Skoen er lavet af lærred af høj kvalitet og har en god pasform og er yderst behagelig. Denne type sko er perfekt og et godt valg at have på til sportsaktiviteter, da det forhindrer fødderne i at komme til skade.

14. Læder sorte skolesko til drenge:

Stilfuld læderskolesko til drenge

En unik og stilfuld læderskolesko til skolegående dreng. Skoen er designet af skinnende læder af høj kvalitet og har huller, der tillader luftcirkulation og er perfekt til svedige fødder. Skoen har en flot og glat finish og smarte skoskole drenge.

15. Skole sorte bådsko til drenge:

Bådsko til drenge

Denne form for yndig og traditionel stil af sko sko har hentet sin inspiration fra voksne design. Skoene er uhyre holdbare og har gummisåler, der giver ekstra greb til drenge, og det er en klassisk og perfekt skolesko til drenge.

At være elevskolesko er et must og bør vælges i henhold til din komfort og brug. Nu findes en dags mange flotte skolesko i forskellige mønstre og designs, og du bør også vælge den ene i henhold til din stil, behov og komfortniveau.