20 bedste sikkerhedssko i nyeste designs til mænd og kvinder

Sikkerhedsstøvle (stål-tå-støvle, stål-dækket-sko, sikkerhedssko) er en type støvle anbefalet og designet til holdbarhed og beskyttelse. Sikkerhedsstøvler er normalt forstærket med stålkappe under tåkappen for at beskytte mod faldende genstande og har undertiden også en mellemsålsplade til beskyttelse mod punkteringer nedenunder. Som navnet antyder, er det primære formål med en sikkerhedsstøvle at tilbyde brugerens fødder sikkerhed, derfor er stål normalt det foretrukne materiale til opbygning af de pågældende forstærkninger. Stålforstærkninger gør imidlertid også støvlen tung og begrænser dens fleksibilitet. Dette kan være acceptabelt i byggeri og tunge industrielle omgivelser, men udgør udfordringer i miljøer, hvor bortset fra sikkerhed; lethed i slidstyrken er også et krav. For at imødekomme et sådant marked er forstærkninger også bygget med kompositmaterialer, aluminium og nogle gange med plastik, såsom termoplastisk polyurethan.

Sikkerhedsstøvler anbefales også af læger efter at have undersøgt patienten grundigt og foreslået dem at bære stødabsorberende eller skridsikre sikkerhedssko for at beskytte deres fødder mod ydre faktorer som glat gulv, ujævnt gulv eller et stød, der kan føre til skadelige forhold som brud eller sener betændelse. Bedømmelser for sikkerhedsstøvlerne varierer baseret på den indstilling, de bruges i. For eksempel sko, der er klassificeret mod elektrisk ionafladning og særlig beskyttelse mod elektriske stød. I Indien er sikkerhedssko klassificeret i henhold til følgende certificeringer: IS 15298-I: 2011 testmetoder, IS 15298 –II for sikkerhedsfodtøj, IS 15298-III Beskyttelsesfodtøj, IS 15298-IV Erhvervsfodtøj.

Top 20 sikkerhedssko i forskellige designs til mænd & Kvinder:

Selvom sikkerhedsstøvler ikke er førstevalget, når det drejer sig om mode, findes der i dag sikkerhedssko i forskellige moderigtige formater. Her er top 20 sikkerhedssko tendenser til rådighed for mænd og kvinder, som ikke kun er praktisk til et glat husarbejde, men også til traditionelle sikkerhedsstøvleindstillinger.

1. Sikkerhedsmetal tå-sko til mænd:

Sikkerhedssko

Også kendt som traditionelle gode gamle sikkerhedsstøvler, giver den bedste beskyttelse for brugerens fødder i barske industrielle omgivelser. I Indien bruges sådanne sko meget i henhold til branchens mandat i store virksomheder som SEJL, JINDAL STÅL osv..

2. sko i gummisål:

Gummisål Herresko

Disse flotte sko er typisk nyttige i glatte miljøer som kølerum, sten ved flodbredder. Gummisålen i sådanne sko hjælper med at få et bedre greb og forhindrer utilsigtet glidning.

3. Sålsikkerhedssko til stål til kvinder:

Stål indersål sko til kvinder

Sko med indersåls stålplade giver beskyttelse mod punkteringer nedenunder skosålen. Sådanne sko er særligt nyttige for kvinder, der er ansat på fabriksgulvet i tunge industrier.

4. Diabetisk unisex sko:

Diabetisk unsex sko 4

Disse sko er specielt designet til at holde diabetespatienterne i tankerne og tilbyder bedre komfort gennem tyk, blød sål. Disse kan bruges både mænd og kvinder, der lider af diabetes. Det er balance sko til dem. Som patient har de brug for passende sikkerhed, når de går.

5. Low Ankel Single Speed ​​Density Toe -sko til mænd:

Low Ankle Single Speed ​​density Toe sko til mænd

Disse sko har komposit tåhætte, der giver høj modstandsdygtighed mod slid og slid. Selvom de ikke er så beskyttende som stålforstærkede sko, kan sådanne sko tilbyde sikkerhed i industrier som kemisk forarbejdning og halvlederfremstilling.

6. Høj ankel stål tå vinter sko til kvinder:

Høj ankel stål tå vinter sko til kvinder

For modebevidste kvinder, der arbejder i barske industrielle omgivelser, er disse sko det perfekte alternativ til traditionelle sikkerhedsstøvler. Sådanne sko, der er designet med høje hæle og et moderne, elegant look, beskytter en sikkerhedsstøvle gennem forstærket ståltåhætte.

7. Fuld sikkerhedsstøvle til kvinder:

Fuld sikkerhedsstøvlet til kvinder

Disse gummistøvler, der er fremstillet af PVC -materiale, er slidt i løbet af sæsonen mere end et fashionabelt outfit, det betragtes som en beskyttende støvle mod at få fødderne våde af regnvand. Men designere forsøger at give et trendy udsyn ved at bringe jazzy og lyse farver som skinnende rød, kedelig gul eller blå.

8. Normal sikkerhedsstøvle til mænd:

Normal sikkerhedsstøvle til mænd

For mænd, der arbejder i våde eller sumpede omgivelser, tilbyder sådanne gummistøvler den perfekte fodtøjsløsning. Sådanne sko giver uovertruffen sikkerhed mod glideulykker.

9. Vandafvisende læderstøvler til kvinder:

Vandtætte læderstøvler til kvinder

I århundreder har læder været det eneste materiale, der er valgt til fodtøjsindustrien. Læder spiller dog ikke godt med vand eller fugtigt miljø. Vandtætte læderstøvler tilbyder klassen læder og vejrbestandig gummi til læderelskende kvindelige kunder.

10. Punkteringsresistente sikkerhedssko til mænd:

Punkteringsbestandig sikkerhedssko til mænd

Denne modstand mod punktering opnås ved at placere en metalplade mellem den indre sål og den ydre sål på skoen og modstand mod en kraft på 1200 newton og modstår revner. Den øverste del af skoen er ikke-metallisk, hvilket gør den let og let at bruge.

11. Kvinders særlige punkteringsresistente sikkerhedsstøvler:

Kvinders specielle punkteringsresistente sikkerhedsstøvler

Sådanne sko giver en letvægt & holdbar fodtøjsløsning til kvinder, der arbejder i barske miljøer. Sålen på disse sko er forstærket med stålplade, hvilket gør dem punkteringssikre og brugbare på potentielt farlige græs.

12. Varmebestandige sikkerhedsstøvler til mænd:

Varmebestandige sikkerhedsstøvler til mænd

I denne type sko er overdelen designet med læder- eller ruskindsmateriale med kroget eller ikke-hook-blonder. Sålen er indrettet med varmebestandig ejendom op til 300 grader Celsius.

13. Anti-slip sikkerhedsskårede sko til kvinder:

Anti-slip sikkerhedsskårede sko til kvinder

Dette skridsikre skodesign er en klassisk sko, der tilbyder stil og beskyttelse. Den øverste del af skoen er lavet af ruskindsmateriale med en blød indersål. Ydersålen er fremstillet i et eksklusivt gummimateriale, der giver gulv til ydersålsgreb, der skyller vandet imellem de to overflader, hvilket giver en skridsikker effekt.

14. Absorberende Shocker -foret sko til mænd:

Absorberende Shocker foret sko til mænd

Denne type sko er lavet til at give en god kontakt med den indvendige sål og fødderne ved cupping -effekt. Den indvendige sål er blød og virker dæmpende. Mennesker, der tidligere har haft skader på fødder eller sener, anbefales altid at bruge stødabsorberende sko frem for normale flotte sko og sandaler.

15. Di-elektriske Unisex støvler:

Di-elektriske Unisex støvler

Dielektriske støvler er specialiserede gummistøvler, der foreslås til folk, der arbejder på en byggeplads eller elektrikere, hvis daglige job er at forbinde elektriske ledninger. I så fald skal de bære støvler med elektrisk isoleret sål, der forhindrer stød mod højspænding elektrisk spænding. Til damesikkerhedssko findes disse gummistøvler i forskellige farvekombinationer.

16. Metatarsal fodtøj til mænd:

Metatarsal fodtøj til mænd

Disse støvler giver særlig beskyttelse af mellemfodsknoglerne ved ikke at gå på kompromis med komforten. Til tungt materielarbejde i industrier er denne type sko komfort for arbejdere. Når mænd arbejder hele dagen i industrien efter at have brugt sko, føles fødderne i løbet af dagen hævede, så denne sko giver en ordentlig blød fornemmelse. Disse støvler kommer i både ankelhøjde og lange støvleformater.

17. Latex sikkerhedssko til kvinder:

Latex sikkerhedssko til kvinder

Disse sikkerhedsstøvler er lavet af latexgummi, som giver bedre fleksibilitet, men ikke går på kompromis med komforten. Det hjælper med at forhindre fodskader, mens du arbejder. På grund af elektrisk ulykke i industrier eller på en hvilken som helst maskinplatform hjælper det med at undgå sådanne skader eller ulykker. De tilbyder god skridsikkerhed og beskytter mod statisk udladning.

18. Koldresistente kvinders sikkerhedssko:

Koldresistente kvinders sikkerhedssko

For kvinder, der arbejder i kolde omgivelser, giver disse sko god beskyttelse mod kulde sammen med den sædvanlige beskyttelse, der tilbydes af sikkerhedssko. Det hjælper i sådanne industrier, hvor forbrænding fra kemikalier eller metalstænk. Nogle af de hårde eller farlige stoffer, der skader hudens fødder, så på arbejdspladsen er denne type par vigtigst.

19. Nitril Sole sikkerhedssko til mænd:

Nitrile Sole sikkerhedssko til mænd

Disse Nitril -sålsko yder fremragende beskyttelse på varme overflader og kan give varmebestandighed op til 300 grader Celsius. De tilbyder også god skridsikkerhed, hvilket gør dem ideelle til indstillinger som minedrift, petrokemikalier osv.

20. Formelle sikkerhedssko til mænd:

Formelle sikkerhedssko til mænd

Dette er arbejds- og sikkerhedstype sko og materiale, der bruges rent læder. Mønsteret er solidt. I efterårssæsonen er dette par behageligt for sikkerheden. Disse sko passer ikke kun godt til formelt tøj til mænd, men også til beskyttelse af en traditionel stålforstærket sikkerhedssko. Det hjælper i enhver sæson, hovedsageligt efterårssæson på din arbejdsplatform; denne type sko kan bruges på ethvert outfit i stedet for kontorbeklædning. Til fødder har sikkerhed også brug for denne type sko.

Sikkerhedssko nu dage sammen med at tilbyde den lovede sikkerhed er også ved at indhente hurtigt de stadigt voksende og hurtigt bevægelige fodtøj modetrends. Ikke kun hardwareproducenterne, men også de etablerede fodtøjsproducenter tilbyder temmelig flotte sikkerhedssko, der er omfavnet af de modebevidste kunder med åbne arme.