9 bedste og moderne sorte Brogues til mænd og kvinder

Brogues er det perfekte valg til sko at have på med stilfuld påklædning. Den er velegnet til alle former for kjole. Du kan skille dig ud fra andre, hvis du bærer Bourges, og de vil gøre dit look moderigtigt. Mange designs og farver på brogues er tilgængelige i sort, brun og brun. Mange forskellige designs er der også i sorte brogues. Du skal kende de bedste designs, før du vælger et.

Bedste sorte Brogues til mænd og kvinder:

Så vi er her for at hjælpe dig. Top 9 sorte brogue designs er angivet nedenfor,

1. Black Denim Brogues:

Black Denim Brogues

Denne sorte brogue er en ny ændring af traditionel Oxford. Denne sko har sort denim øvre og tyk sål, der sikrer komfort og maksimal holdbarhed. Dette design har en let mellemsål og en slidt ydersål, som øger trækkraften. Da fodsengen er aftagelig. Det er det bedste valg som fritidstøj.

2. Black Calf Leather Brogues:

Brogues i sort læder

Disse stilfulde herre sorte brogue sko er lavet af rent læder. Det er et fremragende design, og du kan bære det som et formelt slid. Det giver dig maksimal komfort og holdbarhed. Prøv disse herre sort ruskind brogues med dit daglige kontorbeklædningstøj.

3. Snørebånd Black Brogue:

Lace Ups Black Brogue

Snørebånd i sort læder til mænd er håndlavede sko. Dette er lavet af kalveskind i fineste kvalitet. Sålerne er i læder og foret med blødt kalveskind for at maksimere din komfort. Brug af denne sko vil give dig et elegant look. Det er et perfekt valg til din formelle påklædning.

4. Sort Brogue Cleat støvle:

Sort Brogue Cleat støvle

Dette er et smukt design til sorte brogue -støvler til mænd. Dette er lavet af læder, så du skal være ekstra forsigtig, mens du håndterer det. Sålerne er lavet af gummi for at få maksimalt greb. Du kan bære den med din afslappede påklædning.

5. Black Suede Woman’s Bourges:

Black Suede Woman's Bourges

Toms sorte ruskindsbrogues er damesko. De er velegnede til at gå med dine casuals. Designet er uovertruffen og yderst behageligt. Den leveres med snøresystem, der sikrer foretrukken pasform. Blød tekstilfodsseng er polstret for komfort og behandles for at slippe af med bakterier. Sålen er lavet af gummi for at få et godt greb.

6. Navy Black Brogue støvle:

Marineblå sort Brogue støvle

Disse sorte brogue -støvler til kvinder kommer med en gul ydersål. Ydersålen er lavet af stablet træ og lang gummisål for at få ekstra greb. Det er snørebånd med øjenlåg i messing. Denne sko er lavet af lædermateriale, og det er et perfekt fritidstøj.

7. Mænds sorte Oxford Brogues:

Mænds sorte Oxford Brogues

Disse sorte Oxford brogue sko er lavet af lædermateriale af høj kvalitet. Dette er også en sko, der holder længe. Du kan bære det som et formelt slid. Dette er en behagelig sko, som du kan have på hele dagen. Snøresystem sikrer en perfekt pasform.

8. Women’s Black Casual Brogue:

Women's Casual Casual Brogue

Denne sorte kvinders brogue er lavet af fint lædermateriale. Det er en almindelig type med en kølig pude indeni. Denne fede pude sikrer maksimal komfort for dig. Det er en almindelig snøre brogue sko. Dette design er enkelt, og det vil være velegnet til en, der ikke kan lide dekorative sko. Du kan bruge det som et formelt slid såvel som fritidstøj.

9. Branded Men’s Black Brogues:

Mærket Black Brogue

Denne herre sort læder brogue er lavet af lædermateriale. Denne smarte snøresko kommer med lædersål og læderfor. Du kan bruge det som et formelt slid og rengøre det med en blød, tør klud. Det er en sko, der holder længe.

Disse er top 9 sorte brogues, der er tilgængelige på markedet. Når du vælger sko, skal du prøve at vælge det bedste mærke, der holder længe. Du kan fange alles opmærksomhed med et godt udseende, så vær ikke som andre; Vær den bedste.