10 kép Charlize Theronról smink nélkül

Charlize Theron divatmodellként kezdte napjait, hamarosan ismert színésznővé és producerré emelkedett. Oscar -díjat nyert, és Golden Globe -ra jelölték. Kilenc hosszú év együttlét után 2010 -ig randizott Stuart Townsenddel. Büszke volt Dél -Afrikára, és továbbra is kettős állampolgársággal rendelkezik az USA -val és Dél -Afrikával. Íme néhány a legjobb smink nélküli megjelenés a nyilvánosság előtt töltött napjaiból.

Charlize Theron smink nélkül:

1. Téli kirándulás smink nélkül:

Charlize Theron smink nélkül

Úgy néz ki, mintha kint lenne, és energiaitalt akar inni. Könnyű nyakú darabot visel, így jobban felhívja a figyelmet hibátlan arcára. Szürkés fekete pulóvere növeli a varázsát. Elindulva úgy tűnik, nincs tisztában azzal, hogy őt a redőnyök ábrázolják.

2. Az edzőterem képe:

Charlize Theron smink nélkül 2

Természetesen egyetlen híresség sem megy el izzadni az edzőteremben rúzzsal és béléssel. Charlize Theron smink nélkül nem más látvány. Itt látható fehér tornazsákjával és fejpántjával, hogy a haja a helyén maradjon. A kimerültség hangulata nélkül úgy néz ki, mintha még tudna csinálni pár kört.

3. A szőke tökéletesség:

Charlize Theron smink nélkül 3

Még akkor is, ha kevésnek nevezi a sminket, ideálisan lenyűgözőnek tűnik. Ajkai olyan rózsásak, amennyire csak lehet, míg a haja nem kevesebb, mint amit ön „extravagáns show -nak nevez”.

4. A kalap megjelenés:

Charlize Theron smink nélkül 4

Ez az oldalsó arc azt mutatja, mennyire sima és hibátlan a bőre, még az extra sminkrétegek nélkül is. Kalap takarja a haját, míg a vége kötetlen módon van megkötve. Talán akkor, amikor kint van, hogy szünetet tartson a hajtásai között.

5. A rózsás szépség:

Charlize Theron smink nélkül 5

Rózsaszín ajkai komoly irigylésre méltó „bőr és megjelenés” célokat adnak nekünk. Nagyon gondatlanul megkötött hajjal úgy tűnik, hogy Charlize Theron smink nélkül ugyanolyan szép.

6. A klasszikus kerek fülgyűrű:

Charlize Theron smink nélkül 6

Ha észreveszik, gyakrabban ábrázolják a kerek fülgyűrűivel. Ez még mindig a Fiatal felnőtt című filmjéből származik. A szemüveg a helyén tartja a haját, és az intenzív megjelenés nyilvánvalóvá teszi színészi képességeit.

7. Oscar -szereplések:

85. éves Oscar -díj - Érkezések

Csak egy csipetnyi szemceruza és egy szájfény, ez kétségtelenül az egyik kis smink, ami a színésznők hibátlan képek galériájából származik. Szokásos hosszú szőkeje eltűnt, mivel bebizonyítja, hogy a rövid haj is jól áll neki.

8. Autó kulcsokkal:

Charlize Theron smink nélkül 8

Az autó kulcsait Charlize Theron smink nélkül látja a kezében, aki megijed és zavarba jön a tömegtől. Összenyomja az ajkát, és távolról integet. Ha észreveszi a bőrét, könnyen megjegyezheti, hogy milyen sima és ragyogó.

9. Senki sem akne mentes:

Charlize Theron smink nélkül 9

Ez a napszemüvege nem tesz jó munkát, hogy elvonja az érdeklődést a pattanásaitól. Általában egyenletes arc textúrával látható, itt látható a képen, nem tűnik olyan jól a bőrápolási rendszerének.

10. A göndör Bob:

Charlize Theron smink nélkül 10

Egy másik kép és az utolsó kép Charlize Theron listáján, smink nélkül, a nyakig érő szőkékben látható, feltűnő arckifejezéssel, az igazi szépség ábrázolásával.

A legtöbb kép esetében, mivel hivatalos nyilvános szereplésről van szó, gondoskodott arról, hogy egyetlen hibáját se hagyja piszkálni. Még a haja is tökéletesen elkészült, természetes megjelenést kölcsönöz neki.