10 kép Julia Robertsről smink nélkül

Minden idők egyik legismertebb amerikai színésznője, Julia Roberts éppen elérte a 48 -at, és még mindig úgy néz ki, mint a Pretty Woman című lány. Igazán híressé vált az 1990-ben bemutatott filmben nyújtott kiváló teljesítményével. Folyamatosan sokkolja rajongóit vicces és intenzív előadásokkal. Ez az Oscar-jelölt színésznő Hollywood egyik legnagyobb neve, és a legendás időszakhoz vagy Hollywood aranykorához tartozik. Így a szépség tekintetében csukott szemmel bízhat ebben a nőben. Amikor azt mondja: „amit látsz, azt kapod!”, Azt jelenti. Azt. Nézzük végig a legjobb Julia Roberts -t sminkképek nélkül.

1. A tónusos arc:

Julia Roberts smink nélkül 1

Julia számos fizikai átalakuláson ment keresztül, és ehhez a szerephez sok diétás kínzást is végrehajtottak. De addig is megőrizte természetes szépségét, és így ez a kép elmondható, hogy az egyik legszebb Julia Roberts sminkkép nélkül.

2. Az a félelmetes nevetés:

Julia Roberts smink nélkül 2

Ez a kép Julia valódi arcát ábrázolja, ahogy nevet a szívéből. Ez vitathatatlanul az egyik legjobb Julia Roberts smink nélküli kép, és valószínűleg minden rajongója egyetért ezzel.

3. A változás:

Julia Roberts smink nélkül 3

Ez a Julia -kép rákattintott, miközben elfoglalta lakóhelyének megváltoztatását. Régi lakásából új otthonába költözött, és a szerencsés kamera stábja fantasztikus dolgokat tudott hozni e gyönyörű nő képei nélkül.

4. Kor jelei:

Julia Roberts smink nélkül 4

Julia Roberts több mint 50 éves, és korának egyik legszebb nője, aki még mindig képes megfelelően megőrizni természetes szépségét.

5. Nyugodt Júlia:

Julia Roberts smink nélkül 5

Ez egyike azoknak az időknek, amikor Juliát minden smink nélkül elcsattanták, és nem volt ingerült, annak ellenére, hogy paparazzik betörtek a személyes arcába. Teljesen igazi arcát sportolta, és nagyon csinos volt. A szokásos életszakaszával volt elfoglalva, ami nem sokáig tart hivatása miatt.

6. A sminkképekkel és anélkül:

Julia Roberts smink nélkül 6

Az ilyen képek manapság kiegészítik egymást, amikor smink nélküli összehasonlítást készítenek. A jobb alsó sarokban egy kép Julia smink nélküli képe, a kép többi része pedig kitalálható. A kép megtekintése után biztosan elmondható, hogy Julia smink nélkül is nagyon vonzónak tűnik.

7. Szemüveges nő:

Julia Roberts smink nélkül 7

A legtöbb nőhöz hasonlóan Julia is imádnivalóan néz ki szemüveggel. De van valami más, mint az összes többi nő, ez a magabiztossága, hogy megmutatja természetes arcát.

8. ’85 nyara:

Julia Roberts smink nélkül 8

Ez egy régi pillanat, amikor Julia trófeát nyert. A releváns információkhoz való hozzáférés nélkül egy dolog biztosan állítható, hogy Julia még fiatalon játszotta a csinos nő szerepét.

9. Nem csak a filmekben:

Julia Roberts smink nélkül 9

Julia valójában a csinos nő, nem csak a filmekben. Ezt az alkalmi ruhát, megelégedett Julia képét elkaptuk, miközben napszemüveggel a filmstúdióba tartott. Ezek elrejtették csábító szemeit, de csábító arcát mutatták.

10. Az élelmiszerboltban:

Julia Roberts smink nélkül 10

Julia csattant az élelmiszerboltban, és megmutatta teljesen csábító arcát. A közepes hosszúságú szőke hajjal együtt ő játszotta a Szép nő szerepét is.