10 láthatatlan kép a Peyton listáról smink nélkül

Peyton List egy nagyon elismert amerikai modell és színésznő. A színésznő hírnévre tett szert, miután eljátszotta Emma Ross karakterét a Jessie által a Disney Channel -en játszott vígjátéksorozatban. A „Wimpy Kid naplója” filmsorozatban betöltött szerepét is mindenki értékelte. Sikeres mutatványa után ebben a két Disney Channel sorozatban olyan hírek keringenek, amelyek szerint Peyton List, Skai Jackson és Brar együtt játssza szerepét egy másik új, „Bunk’d” nevű sorozatban. A színésznő csak 16 éves korában faragott magának egy rést.

Gyönyörű képek a Peyton listáról smink nélkül:

Nézze meg ezeket a csodálatos képeket Peyton Roi listáról smink nélkül, amely megmutatja természetes szépségét.

1. Mosolygó szépség:

Peyton lista smink nélkül 1

A televízió legfiatalabb hírességeként Peyton List kiemelkedő arcvonásokkal és természetes színészi képességekkel rendelkezik. Ez a kép őt mutatja, anélkül, hogy sminket viselne, és szívmelengető mosolya minden, amire szüksége van ahhoz, hogy észrevehető legyen a jelenléte.

2. Ó, menő és csinos:

peyton lista smink nélkül2

Ez egy másik smink nélküli kép a Peyton Listről, és a színésznő szuper mesésnek tűnik ebben. Giccses megjelenése a nyilvánosság előtt mutatja sérülékeny korát, és a szemébe vetett bizalom biztosan hosszú utat tesz meg! Ugyanezért kívánunk minden jót.

3. Tökéletes szelfi:

peyton lista smink nélkül3

Ez a kép a Jessie bármilyen sminkjét nem tartalmazza & Hollie Hills sztárja, amelyet ő maga töltött fel az Instagramra. Ez a csupasz arcú szelfi azt mutatja, hogy nem kell több réteg sminkbe burkolnia magát, hogy szép legyen. Peyton List elég merész, hogy megossza rajongóival smink nélküli képét.

4. Nincs smink hétfő:

peyton lista smink nélkül4

Ahogy a képen is feliratos, ez a Peyton List nem sminkelt képe, amely megmutatja, milyen lenyűgözően néz ki smink nélkül is. A hibátlan szépség, amely megajándékozott, nem igényel mesterséges eszközöket.

5. A gyönyörű királynő:

Peyton lista smink nélkül 5

Peyton Roi List csak 16 éves korában lett sikeres, és színészi karrierje olyan színvonalasnak tűnik, mint valaha, természetes színészi képességeinek és szépségének köszönhetően. Ezen a képen a színésznő láthatóan csak vidám mosolyát viseli, és semmi nyoma a sminknek. Tizenéves szépsége miatt mindenféle smink nélkül elkülönülhet a tömegben.

6. A Fashionista:

peyton lista smink nélkül6

A Disney Channel sztárja, mint minden vele egykorú lány, szeret vásárolni. Szeret kísérletezni a megjelenésével, és ezen a képen a színésznő megmutatja ruháit és cipőit. Peyton List nem fél nyilvánosan megjelenni smink nélkül, és szeret olyannak lenni, amilyen.

7. A szépség belülről fakad:

peyton lista smink nélkül7

Tinédzserként Peyton List bőrproblémákkal szembesül, mint mindenki. A színésznő úgy véli, hogy a megfelelő bőrápolási rutin és a fegyelmezett táplálkozás véget vethet minden bőrrel kapcsolatos problémának. A Peyton List smink nélküli képén a bőre kozmetikumok használata nélkül ragyog. A színésznő esküszik Renee -re, a bőrápolási szakértőre, csodálatos termékcsaláddal.

8. Fagylaltért kiabálok:

peyton lista smink nélkül8

Ezen a képen Peyton List rögzíti, hogy megevett egy nagy kanál kedvenc fagylaltját. Nincs rajta smink, és egyszerűen szeretjük lányos varázsát.

9. Az egyszerűség és az elegancia tökéletes keveréke:

peyton lista smink nélkül9

A híres sztár “Jessie” fiatal lány a szívében, és ez a kép nagyon jól mutatja. Peyton List hihetetlenül szépnek tűnik smink nélkül, és ahogy rajongója idézi: „belső és külső szépsége megvilágíthatja ezt az univerzumot”.

10. A díva:

peyton lista smink nélkül10

A Peyton List smink nélküli képén a színésznő úgy néz ki, mint egy díva. Szőke haja gondatlanul laza maradt, és fekete ruhát viselt, teljesen ellentétben fehér, ragyogó bőrtónusával.

Ezek voltak a Peyton List egyik legjobb képe smink nélkül. Ossza meg velünk, hogy melyik tetszett a legjobban, és ossza meg véleményét.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80