10 legjobb fotó a Sonam Kapoor smink nélkül

Sonam Kapoor, a híres Anil Kapoor színészből született indiai filmszínésznő Bollywoodban debütált Sanjay Leela Bansali Saawariya című filmjében, Ranbir Kapoor színésszel szemben. Filmje nem volt sikeres a pénztárakban, de személyiségének és szépségének köszönhetően minden hírnevét megkapta. Világszerte ismert a kecsességéről és eleganciájáról.

Gyönyörű Sonam Kapoor smink nélkül:

Az alábbiakban megemlítettük a Sonam Kapoor legjobb és lenyűgöző képeit smink nélkül, amit még soha nem láttak.

1. Egyszerű és kifinomult:

sonam kapoor smink nélkül

A Sonam Kapoor smink nélkül is nagyon aranyosnak tűnik, amit a fenti kép is bizonyít. Fekete „kurti” -ot visel, amelyet úgy terveztek, hogy elöl összegyűrődjön, így kicsit vasalhatatlan. Haja kiegyenesedett, és hátul felnyírták, a tincsek elől esnek. A macskaszemű szemüvege aranyossá teszi őt.

2. Kattintson autóban utazás közben:

Ezeket a smink nélküli képeket a színésznő az autóban utazás közben lőtte, fekete ruhát visel, kerek ezüst fülbevalót visel. Haját nyitva tartotta, és a vállától balra esik.

3. Divatos feketében:

Ha Bollywoodban elegáns és divattudatos emberekre számítunk, Sonam Kapoor kerül az első listára. Hosszú fekete kabátot visel, és egy pár szürke árnyalattal nyomtatott nadrágot. És vékony ezüst karperece van a jobb kezén, és hasonló kinézetű fülbevaló. Bal kezén fekete táskát és I-Phone-ját hordja. Itt látható a Sonam Kapoor smink nélkül, ami szintén nagyon szép.

4. Állókép a „Raanjhanaa” című filmjéből:

Ez a pillanatfelvétel a Raanjhanaa című filmjéből származik, amely szintén nem sminkes, ami Bollywood legnagyobb szerelmi története volt 2013 -ban. Iskolásként játszott szerepet, ahol piros és fehér iskolai egyenruhát visel kettővel együtt tányérok a haján két oldalra helyezve, amelyeket a végén piros szalaggal kötnek össze. És ő az egyik legjobb színésznő, aki minden szerephez illeszkedik. Még 28 évesen is 16 évesnek tűnhet. Ez az egyik legjobb és legjobb kép Sonam Kapoorról smink nélkül.

5. Sonam háziállatokkal:

A színésznő kedvesen néz ki a mosollyal, miközben két Spitát tart a kezében. Fehér pamutból készült, háló formájú ruhát visel, és macskás szemüveget is visel. A fenti fotón a Sonam Kapoor eredeti sminkmentes arcát jeleníti meg.

6. Sonam In Black Salwar:

Ez egy régi kép Sonam Kapoorról smink nélkül, ahol fekete salwar van rajta, és hosszú arany fülbevaló lóg, amelyen zöld és barna színű szegecsek vannak. Ő tartott, és hajvasaló és nyitott, és úgy néz ki, egyszerű.

7. Sonam Kapoor egy ralin:

A bátor színésznő lejött Mumbai utcáira, és tüntetésre indult, hogy tiltakozzon azon bűnözők között, akik megpróbáltak molesztálni egy újságírót, miközben a forgatáson volt; ezt az eseményt nemrég rendezték meg, miután egy lányt megerőszakoltak Mumbaiban. A színésznő együtt járt az emberekkel és az emberek között, mint egy hétköznapi ember. Lila felsővel, vállrándítással, fekete farmerral, tálcával a hajában, és hevedert hordott. Azt hiszi, ami ő, ezért nem visel sminket az arcán.

8. Fekete -fehér pöttyös ruha:

Úgy tűnik, a színésznő szerelmes a fekete -fehér öltözködésbe. Fekete ruhát visel, fehér pöttyös, közepén övvel. Fekete sávot hord a vállán, és trendi retro napszemüveg van a fején. Milyen természetes még smink nélkül is. Sonam Kapoor alig alkalmaz sminket, amikor kijön.

9. Aranyos smink nélkül Sonam Kapoor képe:

A színésznő aranyos kifejezést ad a kamerának. Belül szürke felsőt visel, amelyet fehér köpeny rejt, amelyet valamilyen forgatás vagy egy bizonyos esemény miatt viselt. Kis pimasz arccal pisztoly mellett pózol, ami kicsinyíti a szemét és vigyorog.

10. Sonam kint a szabadban:

A színésznő kicsit fáradtnak és komolynak tűnik az alábbi képen. Törtfehér felsőt visel, és a haját nyitva tartja. Itt a Sonam Kapoor sminkmentes arca is szebbnek és imádnivalóbbnak tűnik.