13 káprázatos kép Marian Rivera smink nélkül

Marian Rivera egy jól ismert spanyol filippínó színésznő, aki ismert a filmekben játszott szerepeiről. Emellett egy magasan fizetett modell, aki természetes szépsége miatt viharba sodorta a világot. Hibátlan bőréről ismert, amely mindig ragyog, szigorú bőrápolási rendjének köszönhetően Marian nagyon egészséges arcbőrt kapott, és nem kell semmilyen kozmetikai korrekciót használni. Soha nem ragadja meg a lehetőséget, hogy lehámozza sok sminkrétegét, és megmutassa a világnak, mi is ő valójában. Marian csodálatos arcvonásokkal és egyenletes tónusokkal, tejfehér bőrrel van megáldva. Ez a belle sokak szívdobbanása, és a közösségi média egyik legkövettebb színésznője. Ez a cikk Marian Rivera smink nélküli szelfikre összpontosít, ami beleszeret ebbe a lányba.

1. Maratoni idő:

Képek Marian Rivera smink nélkül 1

Mariant észrevették, hogy olyan csinos, mint egy árvácska ebben a rózsaszín ruhában. Még az 5k futás befejezése után is olyan frissnek tűnt, ami a legtöbb lány számára meglehetősen hátsó teljesítmény. Nem veszíti el védjegye mosolyát, amely az egész világot rabszolgává teheti. Marian valószínűleg a világ fogadásai szerint sportoló.

2. Pózolás a partnerrel:

Képek Marian Rivera smink nélkül 2

Marian rendkívül boldognak tűnik társa társaságában. Nincs nyoma a sminknek, és úgy tűnik, élvezi a figyelmet és a szeretetet. A bőrén nincsenek foltok, foltok vagy akár sötét karikák. Csodálatos nő, aki tudja, hogyan kell a lehető legjobb gondossággal kezelni magát.

3. Homályos pofák:

Képek Marian Rivera smink nélkül 3

Ezt a filippínó színésznőt itt láthatjuk pózolni ennek a frissítően gyönyörű felvételnek. Gyöngyházfehér fogai, gödröcske arca és hollófürtje volt. A hozzánk hasonló halandók többsége szinte képtelen ilyen állandóan jó megjelenést fenntartani a képeken. Az egyszerűség megszemélyesített, ez neked Marian!

4. Szelfi babával:

Képek Marian Rivera smink nélkül 4

Marian büszke és boldog anyának tűnik ezen a képen, ahol észrevették, hogy pózol alvó babájával. Korához képest lenyűgözőnek tűnt, és rendkívül szép. Nem volt smink az arcán, de elkápráztatta az eleganciától és a kegyelemtől. Ő a kedvenc verziónk a „Fincsi Anyu” -ból.

5. Szerepének eljátszása:

Marian Rivera smink nélkül 5

Marian egy nagyon jól ismert TV -hatás, amely valójában számos nagyon sikeres műsort készít, és amint ezt a képen is láthatja, Marian nem használ sminket a képernyőn. Ezen a képen észreveheti, hogy Marian egyáltalán nem sminkel. Sikerül lenyűgözően kinéznie.

6. A csupasz arcú szépség:

Marian Rivera smink nélkül 6

Marian egy kemény minimalista, aki nem használ sminket túlságosan kidolgozott ponton. A minimális smink elsősorban csak egy szempillaspirált és egy kis pirulást tartalmaz, hogy ez a csodálatos hölgy jól nézzen ki. Ez a régi kép Marianról megmutatja friss és gyengéd bőrét, amelyet ártatlan mosolya szépít.

7. Csak pózol:

Marian Rivera smink nélkül 7

Marian számos díjátadó ceremónián és divatbemutatón vett részt, ahol kötelessége volt pompázni azzal, amije van, amit nagyon jól csinál, sok smink nélkül. Látható, hogy Marian itt pózol egy képért, és valami arcpakolást és szempillaspirált választott.

8. Marianettes esetében:

Marian Rivera smink nélkül 8

Marianról ismert, hogy csak a legszükségesebb dolgokat hordja magával, amikor a sminkről van szó, és ez jól látszik a képen látható tényből. Követőit és rajongóit Marianettes -nek hívják. Nem kétséges, hogy ennek a csillagnak miért van ilyen hatalmas követői száma. Arra született, hogy uralja a világot.

9. Millió dolláros mosoly:

Marian Rivera smink nélkül 9

Ez a kép azt mutatja, hogy Marian az iparág egyik legjobb mosolyával és talán a világ egyik legjobb mosolyával élvezi őt. Ez a mosoly minden, amire szüksége van ahhoz, hogy valóban jó legyen. Ez a kép azt mutatja, hogy Marian nagyon minimális smink mellett döntött, hogy ilyen szép legyen.

10. Valódi élet Rapunzel:

Képek Marian Rivera smink nélkül 10

Amint ebből a képből is látszik, Marian elkötelezett a természetes szépség iránt és irtózik a sminkektől, így nagyon ideális példaképe lesz a hölgyek millióinak szerte a világon. Hosszú, fekete fűzője elgondolkodtat bennünket, vajon ő a Rapunzel a való életben. Az ilyen márvány sima bőr minden bizonnyal Isten áldása.

11. Őszinte lövés:

Marian Rivera smink nélkül 11

Ez a kép azt mutatja, hogy Marian élvezi a kint töltött napot, és ez az egyik legjobb kép, ami őszintén készült Marianról smink nélkül. Egyszerű, alkalmi ruhát viselt, amelyet bájos arcával emelt fel. A bőre olyan sima és tiszta, hogy visszaveri a vakut.

12. Promóciós éjszaka:

Marian Rivera smink nélkül 12

Marian tudja, hol kell meghúzni a határt a sminkek terén is, és nem használja naponta, még a képernyőn és a divatbemutatóin sem, és megmutatja, hogy a smink nélküli megjelenés tekintetében kemény befolyásoló. Szép arcával és egyszerű frizurájával foltos.

13. Dátum éjszaka:

Marian Rivera smink nélkül 13

Marian Rivera smink nélkül valójában egy nagyon érvényes tényező, amely világszerte sok nőt arra ösztönzött, hogy szorosan kövessék a nyomdokait, és fogadjanak el jobb módot a smink nélküli élethez. Ez a kép felfedi nekünk Marian természetes szépségét, aki úgy néz ki, mint egy élő szobor.

Marian Rivera nagyon erős hatással volt más hírességekre és rajongóira szerte a világon. A hölgy sikerének titka valójában az egészséges életmód, a sok víz és a nagyon hatékony és egészséges táplálkozás. Egy olyan helyről származik, ahol az emberek selymesen sima hajjal és hibátlan bőrrel vannak megáldva. Könnyedén le tudja húzni a tekintetét, akár otthon, akár a vörös szőnyegen. Marian határozottan nehéz szépségcélokat ad nekünk természetes, nyers szépségével. Reméljük tetszettek ezek a lenyűgöző Marian Rivera smink nélküli szelfik.