14 legjobb kép Justin Bieberről smink nélkül

Justin Drew Bieber a világhírű kanadai énekes és a híres dalszerző, aki a tehetség forrása. Kétségkívül ő a generáció egyik legjobb ifjúsági énekese. Megszegett minden korlátozást, és bebizonyította, hogy a képmutatók és gyűlölködők tévednek. Ez a fiatal fiú az egyik legkeresettebb híresség valaha. A Purpose című új albumával ismét széles körben népszerűvé vált. Hírességgel és gazdagsággal körülvéve az egyik legjobb kinézetű énekes. Bájos megjelenése a természetesen gyönyörű arcból származik, nem pedig a csúcskategóriás szépségápolási termékekből, amelyek néha még őt is kiegészítik. Nézze meg Justin Bieber smink nélküli képeit néhány előtt és után.

1. A józan pillantás:

Justin Bieber smink nélkül 1

Ezen a képen Justin Biebert lapos frizurát és túlméretezett szemüveget viselték. Szakállcsomók is vannak az arcán. Az énekesnőt észrevették, hogy nem sminkelt ezen az eseményen, ahol érzelmeket váltott ki a Harvey hurrikán katasztrófáiból. Nagyon nagylelkűen adakozott az áldozatoknak.

2. Az úriember:

Justin Bieber smink nélkül 2

Justin Bieber millió dollárnak látszott ezen a képen. Lenyűgöző fekete inget és fekete csokornyakkendőt választott. Az arcán sminknyomok voltak, és meztelen rúzs és fényesség észlelhető. Ez a felvétel a Grammy -díjaknál készült, és hogy elkészüljön az arcképe, valami alapozót és korrektorot választott.

3. Justin Bieber smink nélkül előtte és utána:

Justin Bieber smink nélkül 3

Az első képen Justin sminkmentes volt. Egészen természetesnek látszott, és az arcán foltok és sötét foltok láthatók. A sötét karikákat is észre lehet venni az előző képen. Az utólagos képen Justin sminkelt. Alapozót, korrektorot és meztelen rúzst használt. A haja oldalra billent.

4. Justin Bieber nem sminkes szelfi:

Justin Bieber smink nélkül 4

Ez a szelfi a „Shot of Me” alkalmazáshoz készült. Justin ezen a képen megőrizte valódi önmagát, és nem volt nyoma a sminknek. A természetes hajszín mellett döntött, és a szemének nem volt rejtegetője. Biztos nagyon aranyos volt ezen a képen. Ez a tinisztár biztosan nem új a szelfikben, és hosszú utat tett meg ebben a karrierjében.

5. Kemény bulizás:

Justin Bieber smink nélkül 5

Justin meglehetősen elbűvölő, és nagyon kicsi volt ilyen formában. Ez a Justin Bieber -kép Justin Bieber smink nélküli egyik legjobb képe. Aranyosnak tűnt a szemüvegével, fekete blézerével és piros nadrágjával. Egy szokatlan kiegészítő, amelyet ehhez a megjelenéshez választott, egy kis kígyó volt a kezén.

6. A kis szőke fiú:

Justin Bieber smink nélkül 6

A fiatal Justin nem hagyta magát kőbe, amikor Tom lenyűgözte az embereket. Akkor egészen vonzónak tűnt természetes szőke hajával és aranyos arcával. Most ő a varázsló, akkor ő volt az aranyos gyerek, hatalmas tehetséggel és hatalmas lemezkiadókkal, a nevével. Ha Justin Bieber smink nélküli képeket keres, akkor ez lehet a megfelelő.

7. Baring It All:

Justin Bieber smink nélkül 7

Justin minden tizenéves lány álmának fickója. Legtöbbször az arca szépül a sminktől, de amint kap egy kis időt, hogy beleélje magát a személyes életébe, teljes szívvel éli azt. Ez a Justin Bieber smink nélküli szelfi nélkül a fiatal tehetség természetesen szép arcának egyik legjobb példája.

8. Doll Like Look:

Justin Bieber smink nélkül 8

Ha igazán szereted Justin Bieber -t, akkor az alábbi kép megfelel neked. Ez mutatja a fiatal Justin csábító valódi arcát és vonzó megjelenését. Justin fiatalon is egészen elbűvölő volt. Úgy nézett ki, mint egy baba, szép frizurában és szinte hibátlan bőrrel.

9. Csak hűtés:

Justin Bieber smink nélkül 9

Valószínűleg láttad Justin Biebert sminkkel. Ez az egyik szerencsés időszak, amikor smink nélkül láthat egy képet Justin Bieberről. A kép akkor készült, amikor a stúdióba tartott, miután felkapta a turmixját.

10. Stílusos utazás:

Justin-Bieber smink nélkül 10

Justin Biebert Selena Gomezzel látták a repülőtéren. Teljesen valódi arcát jelenítette meg a több száz ember előtt, és egészen biztos volt abban, hogy az emberek csak így fognak csodálni. Jól nézett ki teljesen fekete ruhában, és fém fémláncát és füldugóját viselte.

11. Goodnight Peeps:

Justin Bieber smink nélkül 11

Ezt a képet minden rajongó hölgy felvette, és milliószor megosztotta. Justin vonzó testalkatát mutatja, valódi arcával együtt, smink nélkül. Azt lehet mondani, hogy az egyik legjobb Justin Bieber sminkkép nélkül, ha ilyet keres.

12. Tetovált férfi:

Justin Bieber smink nélkül 12

Ez a Justin Bieber smink nélküli szelfi Justin igazi arcát mutatja. A képen az összes értelmes tetoválása is megjelenik, amelyek nagyon jól állnak neki. Nagyon szereti a tetoválásokat, és mindkét karját rengeteg vázlat borítja. Ezen a képen puszta arcú megjelenést választott.

13. Boldog mosoly:

Justin Bieber smink nélkül 13

Láttál már srácot ilyen szépen nevetni? Nos, Justin igen, és millió dolláros mosolya hatékony eszköz az emberek javára való lenyűgözésre. Justin ezen a képen természetes megjelenést választ. Határozottan vannak sminknyomok a foltok eltakarására, de ezen a képen olyan frissnek tűnik, mint a harmat.

14. Egy napsugár:

Justin Bieber smink nélkül 14

Csábító arccal, mint Justin, bárki megingathatja a nyarat. Erre a képre kattintottak, miközben Justin ünnepelt a barátaival Santa Monicában. Nagyon vonzónak tűnt, és a mosolya valószínűleg az egyik legjobb kinézetű arca, amely gyorsan felkelti a figyelmet.

Justin Bieber természetes ragyogó bőrrel van megáldva. Tökéletes megjelenésű arca van, és aranyos mosolya kis szívtörővé teszi. Annak ellenére, hogy szemtanúi voltak a pattanásoknak, egészséges bőrrendszere arra készteti, hogy kezelje problémáit. Gyakran kritizálják a sminkelés miatt, és a viccek középpontjába kerültek nőies megjelenése miatt. Ez a fiatal sztár rendkívül tehetséges, és egy kis sminket használ, hogy mindig készen álljon a fényképre. Bízik természetes bőrében is. Reméljük tetszettek ezek az aranyos képek Justin Bieberről smink nélkül előtte és utána.