14 szenzációs kép Lily Collinsről smink nélkül

Lily Collins egy nagyon jól ismert brit-amerikai színésznő, aki a smink nélküli megjelenése miatt a következő szintre emelte a szépséget. Kedves kislány, akinek bőrrutinja felkeltette rajongóinak és követőinek érdeklődését. Lilly Collins egy nyers, természetes szépség, akinek sugárzó bőre jó egészséggel ragyog. Rendszeres testmozgása, egészséges és tápláló étrendje, valamint a megfelelő bőrápolás titkai Lily gyönyörű bőrének. Sima, rugalmas bőréről ismert, és akkor is lenyűgözőnek tűnik, ha nem teszi szemöldökét. Lily nem ragad meg egyetlen alkalmat sem, hogy lemondjon sminkrutinjáról. Foltmentes és egészséges arcszínű. Rajongói rendszeresen kiegészítik őt a friss és tiszta megjelenésű bőrért. Nézze meg néhány elképesztően szép Lily Collins smink nélküli szelfi képét.

1. Szemöldök királynő:

Lily Collins smink nélkül 1

Lily Collins népszerűen Brow Queen néven ismert, vastag és bozontos szemöldöke miatt. Egészen lenyűgözően néz ki ebben a halvány rózsaszín, kínai művészet ihlette ruhában. Felhívta a sajtó és a média figyelmét, akik meglepődtek természetes, nyers megjelenésével. Ugye a Sakura virágra emlékeztet minket?

2. Az éteri szépség:

Lily Collins smink nélkül 2

Lily Collins a világ szépségéről ismert. Ez az egyik kedvenc képünk Lily Collins -ról. Tejfehér bőre, kontrasztos sugárfekete haja teszi őt a legjobban fényképezett szépséggé. A bőrén nyoma sem volt a sminknek, és imádjuk a gyönyörű szemeit.

3. Vad gyermek:

Lily Collins smink nélkül 3

Lily Collins szenzációsan néz ki ebben a vad, szelíd képben. Abszolút nincs smink a bőrén. Lily sugárzó bőrrel van megáldva, amely ragyog a szépségtől. Imádjuk bozontos szemöldökét és hosszú szempilláit, szempillaspirál nélkül is. Laza, rendetlen haja látszatra keltette.

4. Új hajvágás szelfi:

Lily Collins smink nélkül 4

Lily Collins azzal a szelfivel pózolt, hogy rajongóinak utaljon az új hajvágására. Mindenkit meglepett újonnan vágott tincseivel, amelyekkel magabiztosan pompázott. A színésznőnek nincs sminkje, mint mindig, leszámítva néhány szempillaspirált. Az arca olyan szép volt, mint egy kora reggeli harmatcsepp.

5. A lenyűgöző díva:

liliom collins smink nélkül 5

Mint minden híresség, Lily Collins nem sminkeli jól ismeri a vörös szőnyeget, de sok mással ellentétben Lily valójában ellopja a show -t, amikor ellátogat bármely premier eseményre vagy díjátadóra csodálatos tulajdonságaival és kollektív hozzáállásával.

6. Nyers, természetes szépség:

liliom collins smink nélkül 6

Lily Collins smink nélkül olyan személy, aki teljesen lenyűgözte a világot a természetes szépség fogalmával, és csak a szükséges tárgyakat hordja magával, mint a szemceruza és a szempillaspirál a további hatás érdekében. Ettől eltekintve teljesen természetes.

7. Hollóhajú szépség:

liliom-collins-smink nélkül 7

Ez a kép liliomról készült egy divatbemutatón, ahol még jobban néz ki, mint az ott jelen lévő modellek többsége. Liliom a természetes szépség tökéletes ábrázolója, és példaképe több millió nőnek szerte a világon.

8. Csak pózol:

liliom collins smink nélkül 8

Ez a liliomról készült kép valójában egy őszinte lövés, amely liliomot ábrázolja, amikor a legkevésbé várja a képet, de ez nem ringatja meg ezt a csodálatos hölgyet, amikor összecsuklik, és még mindig úgy néz ki, mint a díva. Aranyos, rövid hajvágása fontos szépségcélokat jelent számunkra. Szeretjük halvány pirosító vonalát az arcán.

9. Őszinte lövés:

liliom collins smink nélkül 9

Ez inkább alkalmi kép liliomról, miközben élvezi a napsütést. vegye észre, hogy nem visel más sminket, mint az alapvető dolgokat, amelyeket hord, de mégis olyan ragyogónak tűnik, mint valaha. Egészséges, gyönyörű arcbőre volt, amely a szigorú bőrápolási rendszer eredménye.

10. Bulizás hölgyekkel:

liliom-collins-smink nélkül 10

Ezen a képen liliom látható, miközben a barátaival tölt egy kis időt. Alkalmi öltözködési módja és természetes megjelenése leleményességet kölcsönöz ennek a hölgynek, hogy nem sok nő mondhatja el, hogy nagyon könnyen le tud húzni. Elképesztően nézett ki döbbenetes rózsaszín ruhájában, amely nagyon jól kiegészítette a bőrszínét.

11. Long Lashed Beauty:

liliom-collins-smink nélkül 11

Ennek a csodálatos hölgynek a legjobb mosolya van az iparban, és ennyi kell ahhoz, hogy valóban illeszkedjen a külsejéhez, mert a mosolya minden olyan smink, amire szüksége van ahhoz, hogy valóban lenyűgözőnek tűnjön bármilyen helyzetben. Millió dolláros mosolya volt ennek a lenyűgöző színésznőnek a legjobb kiegészítője.

12. Filmidő:

liliom-collins-smink nélkül 12

Ez a kép liliom Collinsről készült, smink nélkül, miközben filmet csinált. Figyeljük meg, hogy a stylist nagyon kevés sminket használt az arcán, és bármit is használtak, valójában azért tették, hogy fokozzák ennek a hölgynek a már jó megjelenését. Bár nem minden film egyforma, ez a kép ezer szót mond.

13. Friss, mint a gyöngy:

liliom collins smink nélkül 13

Ezen a képen liliom Collins sminkjét találjuk az egyik premier film eseményén, amely lenyűgözőnek tűnik. Bizonyára ő beszélt a tömegről azon az estén. Teljesen szeretjük lenyűgöző, csábító mosolyát, amely biztosan összetöri a szíveket. A bőre olyan egészségesnek és ragyogónak tűnt.

14. Meztelen megjelenés:

liliom collins smink nélkül 14

A maximum, amit a liliom minden alkalomra hordoz, egy rúzs és egy szempillaspirál, amellyel kiegészíti az amúgy is minimális sminket, amit visel. Egészséges, őszibarackos ragyogása van az arcán. A kis szempillaspirált és némi szájfényt leszámítva Lily arcán nincs sok smink.

Lilly Collins egy jól ismert színésznő, aki világszerte több millió férfi szívtiprója, nők millióinak példaképe, és a természetes szépség igazi megtestesítője. Lilynek nincs szüksége sminkre a hibátlan, tiszta bőrén. Van hozzáértése, hogy könnyedén hordja a legmenőbb és legújabb stílusokat. Még a lencse alatt sem nyitott pórusokat a színésznő a bőrén. Ragyogó, friss és ragyogó egy kemény fotózás vagy egy késő esti buli után is. Nincsenek sötét karikák, foltok, pattanások, ez a hölgy úgy tűnik, meg van áldva egy smink nélküli arcszínnel. Reméljük, tetszettek ezek a lenyűgöző Lily Collins smink nélküli szelfiképek.