14 szép kép Katherina Heiglről smink nélkül

Nem voltunk mindannyian szerelmesek Izzie -be a híres Grey anatómia sorozatból? Katherine Heigl, neves amerikai színésznő, divatmodell és filmrendező a mai cikkünkben a szerencsés hölgy. Ez a hosszú lábú szőke sok rom-comban megjelent, és ellopta a szívünket 27 ruhától szilveszterig, a gyilkosoktól a kopogtatásig, és a mai cikkben megvizsgáljuk a Katherine Heigl által nyújtott legjobb megjelenéseket. . A nagy szupersztárokkal kapcsolatban az a helyzet, hogy állandóan ellenőrzés alatt tartják őket, ami arra kényszeríti őket, hogy mindig felcsavarják, és tökéletesítsék az egyik okot, amiért ritkán láthatók smink nélkül. Ebben a cikkben áttekintjük a legjobb Katherine Heigl smink nélküli szelfi képeket.

1. Utazáshoz:

Katherina Heigl smink nélkül

Katherine lenyűgözően néz ki ezen a képen, annak ellenére, hogy nincs smink. Nagyon természetesnek tűnt, és nyoma sem volt rúzsnak, korrektornak, szempillaspirálnak vagy más kozmetikumnak. Katherine olajosan ragyogott az arcán, de magabiztosan szerette felfedni. Úgy néz ki, mintha elutazna valahova, és a kényelmet részesítette előnyben a stílus helyett.

2. Szeress anyának lenni:

Katherina Heigl smink nélkül 2

Katherine nagyon boldog volt a kisbabájával ezen az aranyos képen. Ez a bensőséges kép 2 hónapos fiával fontos anyai célokat ad nekünk. Csodálatosan nézett ki szabad bőrében, és őszintén szólva, az arca olyan szép volt, mint a kisbabáé. Három üdv az anyukának, baba duónak!

3. Nincs anya baj:

Katherina Heigl smink nélkül 3

Tudjuk, milyen gondokon megy keresztül minden új anya. Tiszta bőrében feszülten nézett ki. Abszolút smink nélkül az arcán és lekötött haján Katherine frissnek látszott. Egy egyszerű kockás ingbe és fehér pólóba öltözve Katherine úgy nézett ki, mintha több időt szeretne a gyerekekkel, mint a sminkdobozával.

4. Sun Kissed:

Katherina Heigl smink nélkül 4

Ez a gyönyörű, a tengerparton készült kép felfedi gyönyörű bőrét, közvetlenül a napsugarak fényében. Valószínűleg a pattanások miatt van néhány vörös dudor az arcán, de az arca nagyon szép. Egyenletes bőrtónusa és egészséges arcszíne van. Kettős tónusú fülbevalója nagyon jól kiegészíti az arcát.

5. Családi szelfi:

Katherina Heigl smink nélkül 5

Ez olyan aranyos családi képet eredményez. Katherine nagyon boldognak tűnt kedves gyerekei társaságában. Sminkmentes volt, de makulátlan. Hibátlan bőre olyan jól nézett ki, mint a babák szerelme. Katherine egy büszke szülő, aki ismét nagy anyai célokat adhat nekünk.

6. Előtte és utána:

Katherine Heigl smink nélkül 6

Itt összehasonlítjuk a sminket és a smink nélküli megjelenést, amellyel elkezdjük a cikket. Katherine Heigl az első képen smink nélkül teljesen természetesnek tűnik. nincs szórófej vagy szárnyas szemceruza, de igazi énje szikrázott, miközben makulátlan bőre ragyogónak és egészségesnek tűnt.

7. Kutyakiállítás:

Katherine Heigl smink nélkül 7

Itt van ismét a döbbenet az egyik eseményen kívüli napján, ahol egy kis kölyökkel volt képben, mindketten bújva, mivel teljesen gyönyörűnek tűnt a természetes énjében. az arany tincsek bizonytalanul estek az arcára, miközben gyöngyházfehér mosolyt villantott a kamerára.

8. Ínyenc idő:

Katherine Heigl smink nélkül 8

Ezen a képen Katherine Heiglről az utcán fotózták, valószínűleg New Orleans-i látogatása alkalmával, ahol divatos öltözékben öltözött fel, és tökéletesen nézett ki a felpakolt smink vagy a szakszerűen beállított haj nélkül is. Imádjuk az aranyos kis gyöngy nyakláncát.

9. Smink előtt és után:

Katherine Heigl smink nélkül 9

Hasonlóan a normális emberekhez, még a csillagoknak is rossz hajszálaik vannak, és reggelente lógnak, és ez valószínűleg azok közé a napok közé tartozik, amikor Katherine Heigl smink nélkül egy rendetlen tűt tűzött fel a feje hátsó részén. A szeme csöppnyi fáradtságot árasztott, de a bőre örökké ragyogó volt.

10. A mosás ideje:

Katherine Heigl smink nélkül 10

Igen, embereknek, még a sztároknak is ki kell menniük, és olyan dolgokra kell menniük, mint Katherine, aki itt merte mezíteleníteni természetes arcát, miközben utat mutatott neki, ami egy hatalmas halom ruha a kezében. Katherine Heigl smink nélkül még mindig frissnek és hibátlan bőrűnek tűnt.

11. Szépségidő:

Katherine Heigl smink nélkül 11

Itt láthatjuk, hogy a sztár szabadnapot vesz ki, miközben kék fürdőruhájában és kauzális farmerjában a gyógyfürdőbe tartott. Haja kontyba volt, az arca pedig minden sminknyomtól megfosztva, Katherine itt természetesnek látszott, kissé fáradtan, talán mindennél jobban vágyva a gyógyfürdőre.

12. Smink nélkül és smink nélkül:

Katherine Heigl smink nélkül 12

Katherine Heigl smink és Katherine no smink kép ismét felszínre kerül, ahol az első képen úgy tűnik, hogy smink nélkül tökéletesen néz ki. A bőre sminkmentes volt az első képen. Egy kis unalmas megjelenést leszámítva szépnek és frissnek látszott.

13. Chic on the Street:

Katherine Heigl kiszúrta New Yorkban 13

Itt láthatjuk a sztárt ismét az egyik könnyű stílusában, amely könnyedén és kecsesen hord le hétköznapi megjelenést. Könnyedén nézett ki ebben a szép és alkalmi ruhában. Nagyon minimális sminket választott az arcán, mégis varázslatosnak tűnt. Ezt hívják, rámpa készítése az útról.

14. A hangulatos megjelenés:

Katherine Heigl smink nélkül 14

Egy másik Katherine -kép smink nélkül elmondja nekünk, hogy ez a meghökkentő valójában egy szépség a való életben is a sminket vagy a professzionális világítást. Kat lenyűgözően néz ki meleg és kényelmes pulóverében. Bármilyen hideg is az idő, egy ilyen dögös az utakon sétálva biztosan felmelegíti az éghajlatot.

A csillagok örökké készen állnak és gyönyörűek a kamerában, ahol a professzionális fények és a filmes technikák örökké szépek lesznek. Azonban a kikapcsolt kamera kinézete határozza meg valójában, hogy a csillag valóban megdöbbentő a való életben vagy sem. Katherine Heigl, a szomszéd szőke lány, aki a jellegzetes arany zárairól és az édes rom-com-jairól híres, valóban igazi szépség a kamerán kívül és kívül. Ez a 27 ruhacsillag lenyűgözően néz ki az öregedés és a többes terhesség ellenére. Reméljük, tetszettek ezek a Katherine Heigl smink nélküli szelfi képek.