8 láthatatlan kép Samantha Ruth Prabhu smink nélkül

Samantha Ruth Prabhu egy jól ismert dél -indiai színésznő, aki tamil és telugu filmeket is forgat. Nemrégiben óriási sikert aratott, miután elnyerte a „Legjobb tamil színésznőnek járó filmdíjat” a „Neethane En Ponvasantham” című filmjéért, és a „Legjobb telugu színésznőnek járó filmdíj díjat” az „Eega” című filmjéért, mindkettőt ugyanabban az évben. Csodálatos arca és személyisége miatt az emberek ezt a tamil szépséget követik.

Samantha Ruth Prabhu smink nélkül

Samantha Ruth Prabhu telugu színésznő smink nélkül:

Szerezd meg az alábbi ritka képeket Samantha Ruth Prabhu smink nélkül, ami biztosan elkápráztat.

1. Alkalmi megjelenésében:

Samantha Ruth Prabhu smink nélkül 2

Samantha Dél -India egyik legszebb színésznője, aki természetes szépségével is elvarázsolhat mindenkit. Nagyon egyszerűen fel van öltözve, még ebben a tekintetben is elbűvölheti. Sötétszürke színű felsőt viselt, és törtfehér stólát vett a nyakába, és sminkes arc nélkül sportolt. Haját elengedték, és mosolyogva édesen fényképezi a kamera.

2. Nyári megjelenés:

Samantha Ruth Prabhu smink nélkül 3

Úgy tűnik, ezt a pillanatot egy olyan járműben lőtték, ahol a színésznő egy egyszerű nyári felsőben van. Világosbarna színű felső, törtfehér virágokkal nyomtatva, alkalmas nyári viseletre. A haja szépen göndör és nyitva van, és aranyos arca nem visel sminket.

3. Egy eseményben:

Azok a színésznők, akik valóban el tudnak menni egy rendezvényre a szükséges minimális sminkkel, az igazi szépségek. Samantha ujjatlan ruhát viselt, amely fekete és szürke színű, keresztezett ruhával borította a has felső részét. A dereka felső részéről a ruha sima fekete szintetikus anyagból esik.

Samantha Ruth Prabhu smink nélkül 3

Leül és részt vesz egy eseményen; haja elöl hullámos és a közepétől a hegyekig göndör. Vékony ezüst karperec tartozéka van a felkarja körül, rendkívül elragadó és okosnak tűnik, minden érintés nélkül.

4. Érzéki szépség:

Samantha Ruth Prabhu smink nélkül 4

Hát nem lenyűgöző, hogyan tud egy színésznő a csekély smink ellenére is csinosnak tűnni, vagy egyáltalán nem sminkelni? Samantha Ruth Prabhu egy csinos hölgy, aki minden alkalommal és mindenhol bizonyítja magát ebben a tesztben. Rendkívül gyönyörűen néz ki ezzel az érzéki arckifejezéssel, és sárga ruhája fekete -fehér csíkokkal és nyomatokkal még szebbé teszi. Hosszú haját nyitva tartják, és leeresztették a váll bal oldaláról, miközben a tincsei jobbról érkeztek az arcára. ezen a képen Samantha tisztán büszkélkedik smink nélküli arcával.

5. Egy aranyos “szelfi”:

Samantha Ruth Prabhu smink nélkül 5

Erre a képre Samantha rákattint smink nélkül. Lehajtotta az ajkát, akár egy szomorú mosoly, és rendkívül imádnivalónak tűnik. Fehér ruhát visel, vállán cipzáras, ami divatossá teszi a ruhát. A haja kicsit zavarosnak tűnik, mert fekve fekszik, de a homlokára eső peremek aranyosabbá teszik.

6. A mosoly:

Samantha Ruth Prabhu smink nélkül 6

A túlméretes ruhák manapság nagyon divatosak. Nagyméretű, barna színű pulóvert és alkalmi kék farmert visel. Hosszú és vastag hajából tányért készítettek, és balra helyezték. Kecsesen elmosolyodik, és pózol, hogy megnézzen valamit. A megjelenés és a póz smink nélküli arccal is nagyon aranyos.

7. Józan Samantha:

Samantha Ruth Prabhu smink nélkül 7

A színésznő nagyon józannak tűnik a fenti képen. Bordó, fekete és világoszöld színű, nyomtatott alkotást visel. Csak egy kis bindi van a homlokán minden smink nélkül, ami elég ahhoz, hogy szépnek és bájosnak tűnjön, mint mindig. A puha játékbagoly még édesebbé teszi a képet.

8. Utazás autóban:

Samantha Ruth Prabhu smink nélkül8

Erre a képre kattintottak, miközben a színésznő autóban utazott. Sima krémszínű inget visel, és hagyta, hogy a haja nyitva legyen. Egy kis szegecses fülbevaló és egy kicsi bindi csak a ragyogó mosolyával együtt viseli, hogy sok figyelmet ellopjon. Ez a kép az egyik legjobb póz Samantha Ruth Prabhu -tól smink nélkül.