9 gyönyörű Prachi Desai smink nélkül

Prachi Desai jelenleg az egyik legtehetségesebb fiatal és legszebb színésznő a hindi filmiparban. Karrierjét szappanoperákkal kezdte, és most nagy tévés sztár, valamint a legjobb szépségmárkák támogatója. Nem volt könnyű Prachinak ott lenni, ahol most van. Rendkívüli forgatókönyv-készséggel, amelyet drámai háttere miatt szerzett meg, ártatlan, mégis káprázatos természeti szépsége volt, amely minden alkalommal visszatért a képernyőre.

Annak ellenére, hogy sok átalakításon megy keresztül, és sok szépségápolási terméket alkalmaz, ő maga teljesen természetes. Valójában azon kevés színésznők egyike, akik sokkal jobban szeretik megmutatni természetes szépségét, mint a szempillaspirál arcát. Ne higgye el.

Láthatatlan és aranyos Prachi Desai smink nélkül:

Íme néhány a Prachi legjobb smink nélküli képei közül.

1. Olyan természetes. Tehát tiszta:

prachi desai smink nélkül

Ez egy smink nélküli kép a fiatal nagyképernyős szépségről. Itt alkalmi megjelenést mutat, fehér kurtát visel. Egyszerűen ránézhet az arcára, és azt mondhatja, hogy nulla smink van rajta. Természetes szépsége annyira egyedi és olyan elegáns, hogy alig igényel külső segítséget a vonzerejének fokozásához.

2. A szépség belülről fakad:

Prachi Desai smink nélkül 2

Akik jól ismerik Prachi Desai -t, talán mesélhetnek szerény személyiségéről. Ez a földhözragadt nő mindig fantasztikusnak tartja, hogy dedikáljon a rajongóknak. Belső szépségét gyönyörű arca fejezi ki, ami az egyik fő oka annak, hogy nem kell sok smink. Prachi szerint ha belülről jó vagy, az meg is látszik.

3. Fekete nők:

Prachi Desai smink nélkül 3

Ezen a Prachi -képen nagyon vonzónak tűnik, méghozzá szempillaspirál nélkül. A fekete ruha tökéletes ellentétben áll a világos bőrrel.

4. Az egyszerű Glam megjelenés:

Prachi Desai smink nélkül 4

Amikor mindenki keményen dolgozik az elbűvölő és vonzó megjelenésért, a Prachi Desai egyszerű. Számára az egyszerűség a legjobb módja annak, hogy vonzónak tűnjön. Valljuk be. Ez a nő aligha igényel segítséget a szépségápolási termékek támogatóitól, hogy elbűvölőbbnek tűnjön, mint amilyen.

5. Szerelem nővér:

Prachi Desai smink nélkül 5

Prachi Desai nagyon szereti a családját, és szívesen tölt velük időt, amikor csak lehetősége nyílik rá. Ez egy kép Prachiról a nővérével, aki Sydney -be látogatott. Itt egyszerű és teljesen természetes megjelenést mutat.

6. Szereti a rajongóit:

Prachi Desai smink nélkül 6

Prachit a repülőtéren észlelték, és rákattintott egy képre kis rajongójával. Ez a nő alig igényel sminket, hogy jól nézzen ki a kamera előtt. Egyike azon kevés nőknek, akik alig aggódnak szépségük miatt.

7. Sminkmentes állókép:

Prachi Desai smink nélkül 7

Ez egy állókép Prachi egyik filmjéből, ahol természetes arcát mutatja. A szerep megkövetelte tőle, hogy természetessé váljon, és habozás nélkül meg is tette. Minden szempillaspirál nélkül nagyon jól nézett ki, hogy néhány percen belül több mint 1000 kedvelést kapott erre a képre.

8. Egy régi kép:

Prachi Desai smink nélkül 8

Ez egy régi kép a Prachi Desai-ról és egy újabb sminkmentes kép. Itt büszkén mutatja be smink nélküli természetes arcát, és nagyon szépnek tűnik. Prachi akkor is gyönyörűnek tűnt, amikor nem a filmiparban kezdte karrierjét.

9. A repülőtéren:

Prachi Desai smink nélkül 9

Ezt a képet Prachi Desai -ról készítették egy mumbai repülőtéren. Itt Prachi a hétköznapi megjelenését sportolja, ahogy ezt a leginkább szereti. Prachi Desai bizonyította, hogy egy egyszerű fehér póló és egy kék farmer rendkívül vonzóvá teheti a nőt..