9 legjobb kép Bipasha Basu smink nélkül

Bipasha Basu, más néven Bips, India egyik vezető színésznője. Több hindi filmben dolgozott, és Bollywood egyik legeredményesebb és legképzettebb színésze lett. Munkájáért több díjat is nyert, és úgy tűnik, az emberek nagyon kedvelik őt. Hatalmas rajongója van, és több mint negyven magazin címlapján jelent meg. Nemcsak a színészet területén, hanem sok hírnevet is szerzett a modellezés világában.

Remekül néz ki, és nagyon vigyáz magára, függetlenül attól, hogy kint forgat a színész társaival, vagy csak vásárolni megy egy napsütéses napon. Íme néhány kép Bipasha basu smink nélkül, amelyek megmutatják nekünk, mennyire magabiztos és csodálatos ez a színésznő a bőrében.

Kint a tömegben:

bipasha basu smink nélkül

Itt egy nagyon elegáns és kifinomult képet látunk Bipasáról. Feketébe öltözve kint van a tömegben, és jól érzi magát. Úgy tűnik, elismeri a paparazzik jelenlétét, és nagyon szeret a reflektorfényben lenni. Haja fényesnek és terjedelmesnek tűnik, bőre pedig olyan fényes és ragyogó. Nyilvánvaló, hogy remek munkát végzett smink nélkül.

Alkalmi megjelenés:

Alkalmi megjelenés

Tényleg mindegy, hogy készülő filmjét ezrek jelenlétében reklámozza, vagy egyszerűen kilép egy nagyszerű napra; Bipasha mindig mesésen néz ki. A legjobb az egészben, hogy a bőre annyira tökéletes és természetes, hogy még mesterséges termékekre vagy kozmetikumokra sincs szüksége ahhoz, hogy divatosnak tűnjön.

Egy száriban:

Bipasha Basu smink nélkül 3

Itt látjuk a káprázatos színésznőt egy indiánban felkelni. Egyszerűnek, szépnek és nagyon kellemesnek tűnik. Nincs smink a bőrén, bár éles vonásai, levágott szemöldöke és elbűvölő haja nagyon kiemelkedő és gyönyörű megjelenést kölcsönöz neki.

Közelkép:

Bipasha Basu smink nélkül 4

Most elérkeztünk Bipasha közeli képéhez. Ha alaposan megnézi, hogyan fogja felismerni, milyen szép a bőre. A nap bármely szakában remekül tud kinézni anélkül, hogy sminkelnie kellene. Arckifejezése, magabiztossága és ragyogó hozzáállása sokat beszél kifinomult és elegáns személyiségéről.

Mosolygó Bipasha:

Bipasha Basu smink nélkül 5

Bipasha mosolyogva néz ki a legjobban. És elképesztő látni, hogyan pózol mindig rajongóinak a kamera előtt. A smink nélküli megjelenése olyan szerénynek, vonzónak és egyszerűnek tűnik. Valóban csodálatos személyiség az indiai filmiparban.

Jól öltözött Bipasha:

Bipasha Basu smink nélkül 6

Itt látjuk, hogy Bipasha dívának öltözött. Smink használata nélkül nagyon egyszerűvé, de ugyanakkor lenyűgözővé teszi megjelenését. A megjelenés nagyon könnyű és vonzó, és szépsége fokozódik a magabiztosság miatt.

Volt barátjával:

Bipasha Basu smink nélkül 7

Míg Bipasha randevúzott Dino Moreával, aki most a volt volt, mindig jól nézett ki. Az edzőteremben élő házaspár képe, amely Bipasha egyszerű felkelését mutatja, nagyon okos és lenyűgöző.

Bipasha pózolása:

Bipasha Basu smink nélkül 8

A pózoló Bipasha nagyon szexi és lenyűgöző. Felkelése meglehetősen elegáns, és úgy tűnik, remekül teljesít az alapozás vagy a rúzs érintése nélkül. A termékek helyett valóban magára hagyatkozik, hogy elbűvölőnek tűnjön.

A hideg tekintetben:

Bipasha Basu smink nélkül 9

Ez a Bipasha képe elég régi. A hideg és hűvös időjárástól függetlenül ez a színésznő elképesztően jól néz ki, méghozzá smink nélkül. Öltözködési képessége dicséretes, és az ártatlanság az arcán még csinosabbá teszi.