A 10 legjobb kép Cobie Smuldersről smink nélkül

Jacoba Francisca Maria „Cobie” Smulders az emberek lánya. Ez a híres kanadai színésznő jól ismert a valaha készített legjobb filmekben, például a „Bosszúállók” -ban nyújtott nagyszerű teljesítményéről. Részt vett a „Hogyan találkoztam anyáddal” című tévésorozat legendás szereplőgárdájában is. 34 éves korában ez a nő rendkívül jól jelenik meg a képernyőn, és valószínűleg az egyik legjobb kinézetű színésznő. Az arcában nagyszerű a természetes szépség, és mindenféle smink nélkül is jól néz ki. Ha érdekel néhány Cobie Smulders sminkkép nélkül, akkor ez a cikk tökéletes az Ön számára.

Smink nélkül Cobie Smulders képei:

1. A smink nélküli megjelenés:

Cobie Smulders smink nélkül képek

Ez az egyik legjobb Cobie Smulders sminkkép nélkül. Itt láthatjuk teljesen természetes vonzó arcát gyönyörű mosolyával együtt. Ennek a nőnek a szépsége valóban kivétel.

2. Egy régi pillanat:

Cobie Smulders smink nélkül 2

Ez a fiatal Cobie Smulders. Nem a 30+ régi verzió. Nagyon édesnek tűnt hátra. Most egy kicsit látszanak az életkori jelei. De ezt nem titkolja. Inkább magabiztosan árulja el ezt.

3. Az isteni szépség:

Cobie Smulders smink nélkül 3

Itt láthatjuk ennek a fiatal hölgynek a természetes szépségét. Gyönyörű szemei ​​voltak, és ez kéz a kézben jár az arcával. Valószínűleg ez az egyik legjobb Cobie Smulders smink nélküli kép.

4. A fotózás pillanatképe:

Cobie Smulders smink nélkül 4

Ez a kép a People magazin fotózási kampányához kapcsolódik. Megmutatta természetes arcát azon a fotózáson, és nagyon félelmetesen nézett ki ott. Valószínűleg nem igényel semmilyen szépségápolási terméket, hogy fokozza vonzerejét. Pont így tud jól kinézni.

5. A mosolygó szépség:

Cobie Smulders smink nélkül 5

Cobie mosolygós arca meglehetősen könnyen lenyűgözi az embereket. Természetes vonzereje kiegészíti arcának isteni szépségét, és kiemeli az arca természetes ragyogását. Ez a kép elmondható, hogy minden idők egyik legjobb sminkképe nélküli Cobie Smuldere.

6. A Premier -nél:

Cobie Smulders smink nélkül 6

Cobie Smulders megmutatta természetes szépségét a film premierjén, az Iron Man 3. Fantasztikusan nézett ki aznap, és az arca is nagyon vonzó volt.

7. A smink nélküli ragyogás:

Cobie Smulders smink nélkül 7

Ez a ragyogás Cobie arcán magától jön. Egy szépségápolási termék semmiféle hozzájárulással nem tud hozzájárulni ehhez a hölgy arcának ragyogásához. Remekül néz ki smink nélkül, és akkor is jól néz ki, ha nem sportol semmiféle sminket, mint az eseményen, amikor erre a képre kattintottak.

8. Az imádnivaló szépség:

Cobie Smulders smink nélkül 8

Coibie Smulders professzionális és okos kinézetű arccal rendelkezik. De ezzel együtt egészen imádnivalóan néz ki. Híres a How I Met Your Mother sorozat fantasztikus kifejezéseiről. Ő is ezt teszi a képeken. Feltárja veleszületett vonzerejét.

9. Nevess ki:

Cobie Smulders smink nélkül 9

Ez a kép arra a pillanatra vonatkozik, amikor Cobie Smulders nevetett a szívéből egy vicces interjú során, amelyet az utcán készítettek. Nagyon szépnek tűnt aznap, és semmi jele nem volt sminknek az arcán.

10. Az az egyedi mosoly:

Cobie Smulders smink nélkül 10

Cobie Smuldersnek egymillió dolláros mosolya van, és ezzel meg tudja olvasztani a szíveket. Ez kriptonit számukra, akik függők tőle. Könnyen lenyűgözheti az embereket természetes szépségének és csábító mosolyának kombinációjával, és nem kell kicsinyes szépségápolási termék, hogy elvégezze ezt a munkát.

Fent a szuper népszerű tévés személyiség, színésznő, modell stb. Cobie Smulders legjobb képei voltak. Ez a nő legtöbbször a természetes arcával lép ki, és amennyire csak lehetséges, kerüli a szépségápolási termékeket. Elmondható, hogy ő az egyik legtermészetesebb megjelenésű színésznő ebben az iparágban, és a fenti képek igazolják ezt az állítást.