A legjobb 14 Kate Upton smink nélkül

Kate Upton egy nagyon jól ismert híresség, aki megmutatta a világnak, hogy smink nélkül mindig van mód a jó megjelenésre. A tény az, hogy Kate Upton egy hölgy, aki mindig is ellen volt a sminkelésnek, legyen az forgatáson vagy a forgatáson, és látni fogja, hogy ez még a stylistja esetében is így van, aki inkább a természetes megjelenését használja fel a kamera megvilágítására, nem pedig smink veszi át az arcát. Kate nagyon jól ismert példakép a hölgyek millióinak szerte a világon, hiszen élete nagy részében vezette a smink nélküli hipotetikus felvonulást, és mindenhol megmutatta az embereknek, hogy a smink nem híressé tesz, hanem pozitív hozzáállás önmagának szeretésével párosulva csak ennyi kell ahhoz, hogy valóban a csúcsra jusson.

Az internet a legjobb hely arra, hogy ebben a tekintetben korlátlan számú példányt találjunk, mert azáltal, hogy az internet felrobban Kate Upton smink nélküli megjelenésével, korlátlan számú választási lehetőséget kap. Kate olyan személy, aki szívesebben élvezné az egészséges életmódot egészséges ételekkel, testmozgással és sok vízzel, hogy mindig csúcsállapotban legyen. Ez a legjobb módja annak, hogy sokféle szinten harcoljunk az öregedés hatásai ellen. Nemcsak aktív marad, de jól teszi, ha abbahagyja a smink használatát, hogy jól nézzen ki, mert most olyan természetesnek tűnik, amilyen csodálatos testtel és illeszkedéssel rendelkezik. Kate bálványa a világnak, mivel sikeres karrierje és magabiztossága megegyezik azzal, hogy a világ egyik legelső sminkdívájaként szerepel a képernyőn.

Az alábbiakban felsorolunk néhány esetet, amikor Kate Upton nem sminkel, hogy Ön is megérthesse e természetes díva valódi szépségét:

1. Ragyogó mosoly:

Kate Upton smink nélkül 1

Kate -ről köztudott, hogy az iparág egyik legjobb mosolya van, mosolya csak úgy sugározza az arcát, mint bármelyik smink. A mosolya olyan, mint egy fegyver, amely milliók szívét csípi meg.

2. A minimalista:

Kate Upton smink nélkül 2

Bár Kate olyan személy, aki abszolút utálja a sminket, mint minden más személy, ő is hordozza a lényeges dolgait, amelyekkel nem lép előre. Elengedhetetlen kellékei közé tartozik egy szempillaspirál vagy szemceruza, majd rúzs vagy pirosító, hogy készen álljon minden helyzetre.

3. Éjszakai kikapcsolódás:

Kate Upton smink nélkül 3

Kate Upton lenyűgözően néz ki, és élvezi a barátaival töltött éjszakát, ahol láthatja, hogy annak ellenére, hogy teljesen lenyűgözően néz ki, továbbra is látható, hogy az arca nem rendelkezik kidolgozott sminkekkel, és csak a fent említett lényeges elemekből áll.

4. Alkalmi:

Kate Upton smink nélkül 4

Ez az alkalmi megjelenés, amelyet Kate Upton annyira jól húz le, valójában a kedvenc megjelenése, mert nagyon kényelmesnek és szabadnak érzi magát. Arca mentes minden sminktől, ami azt bizonyítja, hogy ez a csodálatos hölgy mennyire szereti önmagát.

5. A vörös szőnyegen:

Kate Upton smink nélkül 5

Kate egy nagyon jól ismert híresség, aki szinte minden díjátadó ünnepségen és rendezvényen meglátogatta az iparágban, és mindegyiket olyan megjelenéssel rázta meg, mint az előző alkalom, de ennek ellenére is a hölgy gyönyörű vonásait tartja a reflektorfényben.

6. Premier kép:

Kate Upton smink nélkül 6

Ez a kép Kate -ről készült az egyik premierjén, ahol teljesen elkápráztatóan néz ki, smink nélkül, ami valójában elfordítja a körülötte ülők fejét.

7. Állókép a képernyőn:

Kate Upton smink nélkül 7

Ez a kép Kate -ről készült, amikor az egyik jól csinálható filmet forgatta, és a fent említett tényt mutatja, ahol Kate Upton szívesebben sugározná a képernyőt természetes megjelenésével, mintsem bonyolult sminket használna ehhez.

8. Őszinte:

Kate Upton smink nélkül 8

Ez a kép Kate -ről készült, amikor a legkevésbé számított rá, de kiderült, hogy nagyon vírusos híve ennek a csodálatos hírességnek, aki még ezen a ponton is teljesen sugárzónak tűnik smink nélkül, amint az az arcából is látszik.

9. Nincs smink szelfi:

Kate Upton smink nélkül 9

Ez a Kate Uptonról készült kép önarckép vagy szelfi volt, ahogy az utcán ismert, és ennek a csodálatos hölgynek az egyik legjobb képe, mivel e természetes szépség ártatlanságát, de parázsló értékét ábrázolja.

10. Kikapcsolt kamera képe:

Kate Upton smink nélkül 10

Ez egy másik kép, amely Kate egyik filmjének forgatásán készült, és azt mutatja, hogy készen áll a következő felvételre anélkül, hogy bonyolult sminkelésre lenne szükség, mert mint látható, stylistja inkább a megjelenését használja a képernyőre.

11. Csak a lényeges:

Kate Upton smink nélkül 11

Amint fentebb említettük, Kate Upton egy minimalista, aki csak azt hordja, amire szüksége van, de vannak más választékok is, amelyek magukban foglalják a szájfényt és egyéb alapvető dolgokat, amelyek csak színt adnak, és nem igazán kidolgozott sminkek.

12. Még egy kép a képernyőn:

Kate Upton smink nélkül 12

Ez egy másik kép, amely Katről készült, miközben szerepet játszott a képernyőn, és megmutatja, milyen csinos és természetesen gyönyörű ez a csodálatos hölgy.

13. Fotó:

Kate Upton smink nélkül 13

Mint minden más híresség, Kate is számos fotózáson vett részt, ahol a fényképezőgép öröme volt természetes megjelenésével és füstölgő szemével.

14. Barátok közt:

Kate Upton smink nélkül 14

Kate szeret barátokkal lógni, és ez a kép tökéletesen tükrözi ezt a tényt, sőt hatalmas kiemelést tesz Kate Uptonra smink nélkül, mert barátaival a lehető legegyszerűbb és szeret természetes lenni.

A smink nélküli Kate Upton a város beszéde, és okot adott a hölgyeknek a világ minden tájáról, hogy szeressék őket, és elkezdjenek sokkal több hitelt adni nekik, mint általában. Kate sikeres hölgy, aki nem felejtette el a gyökereit, ami megalapozta őt.