Top 9 Lakshmi Menon smink nélkül

Gyermekkora óta Lakshmi Menon fenomenális táncos, aki egyetlen lehetőséget keres, hogy nagyszerű legyen a filmvásznon. Lakshmi Menon, aki mindig rajongott a színészetért, mellékszerepekkel kezdte pályafutását, amíg keményen meg nem dolgozott azon, hogy a főszereplők közé kerüljön. Egy indiai színésznő, akit főként a tamil és a malajálam filmiparban néznek, őt tartják a leggyorsabban emelkedő sztárnak, aki megdöbbentő színészi játékával kiütötte versenyeit.

Egy színésznő azonban mindig nagy nyomás alatt áll, hogy mindig jól nézzen ki. Legyen szó a díjazott vörös szőnyegről vagy a lusta ügyintézésről, anélkül, hogy a professzionális smink kontúrozná és strukturálná az arcukat, ez egy meglepő különbség, amely megkülönbözteti ezeket a hírességeket. A mai cikkben megvizsgáljuk Menon smink nélküli könyveit, hogy megállapítsuk, hogy természetes szépség -e, vagy csak egy csinos arc a képernyőn.

1. Szép mosolyok:

Lakshmi Menon smink nélkül

A mosoly mindent elmond, amit mondanak, és itt az egyik legszebb mosolya villog a természetes Lakshmi Menon. A stúdiói sminkesek professzionális segítsége nélkül Menon még inkább földhözragadtnak és csinosnak tűnik. Tiszta bőre kiemeli a gyönyörű mosolyt, ahogy természetes természetében pózol.

2. Gyilkos szelfi:

Lakshmi Menon smink nélkül 2

Menon tönkreteszi a szelfi játék eredményeit, Menon itt hibátlanul néz ki, minden specifikáció vagy folt nélkül a bőrén. A lány legjobb barátja a szemceruza, amelyről úgy véli, hogy arca meztelen szépséget ábrázol, enyhe pillantással a bélés kiemeli már elegáns szemeit.

3. Hirtelen jelentkezők:

Lakshmi Menon smink nélkül 3

Lakshmi Menon színésznő a lehető legkevesebbre, elefántcsont fülbevalóra és szemet gyönyörködtető monokróm öltönyre vetítve magát természetesnek tűnt ezen a képen. A haja elegáns volt és hátul megkötött, ami azt jelzi, hogy az egyik lusta otthon marad. Ahogy elmosolyodott, és nem tudott arról, hogy készül a képe, őszintesége természetesen gyönyörűnek tűnt.

4. Csinosnak lenni:

Lakshmi Menon smink nélkül 4

Ezúttal meztelen lábszárba öltözve, és korallkék öltönyhöz párosítva, Lakshmi Menon hagyományosnak bizonyult, kis fekete kötéssel, amely gyönyörű arcát díszítette. Haja természetes dicsőségében nyitva volt, és oldalra szétnyílt, miközben ezúttal a kamera tudatában aranyos mosolyt csal az arcára.

5. Film állóképek:

lakshmi-menon smink nélkül 5

Ez Menon egyik korai filmes állványa, amikor még nagyot próbált tenni. Menon lecsupaszodott természetes barnaságára és felkarolta kulturális felemelkedését, és Menon nagyon jól játszotta a szerepét. Napfényben sült bőre hibátlanságát adta ki, miközben huncut szeme csillogott a boldogságtól.

6. Szelfi idő:

Lakshmi Menon smink nélkül 6

Ismét Menon uralta a szelfitrendet, ezúttal zárt térben, rózsaszín sávban visszatartott hajjal. A vörös inget viselő, smink nélküli arca Lakshmi ragyogóan nézett ki, miközben bőre tisztanak látszott, anélkül, hogy nyilvánvalóan megjelentek volna rajta foltok vagy foltok.

7. Friss arccal:

Lakshmi Menon smink nélkül 7

Ez egy újabb alkalom, amikor Lakshmi Menon bebizonyította nekünk, hogy a professzionális smink nem az egyetlen dolog, ami vonzóvá teszi csinos arcát. A képen jól látható, hogy Menon smink nélkül jól és makulátlanul néz ki, miközben tengerzöld öltönyét puha medállal és hagyományos, kis kötéssel párosította.

8. Hagyományos:

Lakshmi Menon smink nélkül 8

A ragyogó égszínkék öltöny, extravagáns mintával az alsó felén, Menont egészen a kulturális énjének tekintette. Ismét ez volt az egyik olyan alkalom, amikor Menon a minimalista megjelenés mellett döntött csinos füllel és puha fekete kötéssel.

9. Movie Still 2:

Lakshmi Menon smink nélkül 9

Ez volt Menon egyik filmje, ahol megmutatta, hogy smink nélküli bőre csillog és csillog, miközben szélesen mosolygott a kamerára.