A legjobb 8 szemhéjfesték

Ecset minden alkalomra, a mai cikk témáját szemhéjfestéknek nevezik. Az ajak- vagy arckefékhez hasonlóan a szemhéjfestékeket is kizárólag a szem sminkeléséhez használják, pontosabban a szemhéjfestékeket. Ha még mindig nem tudja, hogy mi a szemhéjfesték, akkor ezek természetes vagy élénk árnyalatú színpaletták, amelyek felvihetők a szemhéjára, és gyönyörű struktúrát vagy formát kölcsönöznek a szemnek. A szemhéjfesték különböző csomagolásban, méretben és típusban kapható, amelyeket a fedőlapok színes felhordásához használnak, ahol ezek az ecsetek segítenek abban, hogy megfelelően beilleszkedjünk, miközben jelentősen megkönnyítjük az alkalmazást. Mai cikkünkben felsoroljuk azokat a különböző márkákat és különböző típusú szemhéjfestékeket, amelyekkel beérhet közvetlenül a várva várt buli előtt.

A legjobb szemhéjfestékek Indiában:

1. MAC szögletes szemhéjfesték:

MAC szögletes szemhéjfesték ecset

A szögletes kefe előnye, hogy az ecset alakja lehetővé teszi a könnyű alkalmazást, amely illeszkedik a szemhéj formájához, ezért a szín éles és lágy színmintákkal szabályozható.

2. A Body Shop szemhéjfesték:

A Body Shop szemhéjfesték ecset

A The Body Shop szemhéjfesték ecsete szigorú sörtéjű ecset, amely korlátozza a sörték rugalmasságát, ezért a pontos alkalmazás most már egyszerű. Ez az ecset a tetejét használja éles színvágások biztosítására, míg az ecset teste felhasználható a színárnyalat összeolvadásához.

3. Finom smink és kozmetikai szemkeverő ecset:

Finom smink és kozmetikai szemkeverő ecset

Ez egy közepes sörtéjű, közepes sűrűségű szemhéjfesték ecset, amely lehetővé teszi a sörték rugalmasságának legjobb kihasználását, általában a szaggatott végződések keverésére vagy lágyítására szolgál. Ez az ecset lehetővé teszi, hogy az alkalmazás jól gélesedjen, és emeli a szemből a nem kívánt árnyalatot, hogy természetes megjelenést biztosítson.

4. Naked Basics dupla végű ecset:

Naked Basics két végű ecset

A kettős végű kefe itt két különböző kefehosszúsággal rendelkezik, mind kompakt, mind merev sörtékkel. Míg a rövid sörtéjű ecsetet alapfelhordásra használják a szín élénkségének felhangolására, addig a nagyobb hosszúságú ecsettel használható a második réteg maszkolása vagy keverése.

5. Roch Fan Mask szemkefe:

szemhéjfesték ecsetek

Ezt a típusú szemkefét ventilátor ecsetnek nevezik, a sörték alakja alapján, amelyek egy kínai kézi legyezőhöz hasonlítanak. Ennek a kefének a széles látószögű megközelítése lehetővé teszi, hogy egyszerre egyetlen mozdulattal lefedjen egy nagy területet. Ezeket szigorúan az alapréteg rögzítése után használt kefékbe keverik.

6. Sephora Pro Smudge Brush:

Sephora pro elmosódott ecset

A Sephora profi foltos szemkeféje meredek kefével rendelkezik, kompakt sörtékkel, amelyek nem engednek nagy rugalmasságot a sörtékben, és elősegítik a pontos alkalmazást. A piramishoz hasonlóan lekerekítve ezek a sörték illeszkednek a fedél kontúrjához, és kiváló színfoltot képeznek az árnyék beolvadásához.

7. Rite Aid Renewal szemhéjfesték:

Rite Aid Renewal szemhéjfesték ecset

Ezek széles látószögű ecsetek, amelyek lehetővé teszik a szélesebb alap lefedését anélkül, hogy a szín nehezítené a szemét. Ezek az ecsetek általában sűrűek és vastag sörték, amelyek lehetővé teszik a felesleges színek elhalványulását, így természetes, finom megjelenést kölcsönöznek Önnek.

8. Kétoldalas ecset:

Kétoldalas kefe

Ez egy másik típusú szemhéjfesték ecset, inkább olyan típus, amely lehetővé teszi a kettős ecset használatát, mindkét végén különböző ecsettel, a fehér színnel az alapszín felhordásához és a másikkal a keveréshez. a megjelenés kiegyenlítése érdekében a fehér fúvókát egyszerűen arra használják, hogy az árnyékot mélyebb környezetben alkalmazzák anélkül, hogy elhalványítanák a színt.