25 enkle og moderne indiske guldsmykkedesign

Det smukkeste element for både mænd såvel som kvinder er guld og nuancer af guld. Alt i guld og gyldent forbedrer personens udseende totalt. Selve ordet guld betegner renhed, lovende lejligheder, festivaler osv. Udbredt og udelukkende bruges til at lave alle guldsmykkedesigner, det være sig kæder, ringe, øreringe, halskæder osv..

guldsmykker

Guld betragtes som lovende og bruges derfor til bryllupper og særlige lejligheder. Man kan være sikker med alle gyldne smykker til farve, glans, udstråling og værdi. Værdien stiger bare. Af sundhedsmæssige årsager er det også meget godt at bære guld.

Seneste guldsmykkedesign:

Der er utallige innovative designs inden for guldsmykker, og man kan virkelig gå amok med de muligheder i smykker, man får. Her får vi et kig på de 25 bedste traditionelle guldsmykkedesigner.

1. Moderigtige guldkæder:

Moderigtige guldkæder

Guldkæder er meget almindelige og af mennesker i alle aldersgrupper og køn uanset forskel. Da guld betragtes som det sikreste metal, og det bæres af begge kvinder og fremstilles dagligt uden frygt, da det er det hårdeste metal. Kæderne findes i mange designs og mønstre, og du kan vælge den, der passer til lejligheden og festivalen. Guld er metal, der aldrig kan blive forældet og altid vil forblive på mode.

2. Ny mode guld halskæde smykker:

Ny mode guld halskæde smykker

Elegansen og guldets udseende kan perfekt fanges i et simpelt gyldent halskædesign. Halskæden behøver ikke være særligt udførligt designet i dette tilfælde. Det kan bare være af et simpelt mønster som et blad, blomst, abstrakt design osv. Kæden kan være lidt tyk til guldhalskæden, som får mønsteret til at skille sig ud.

3. Enkle guldsmykkesæt:

Enkle guldsmykkesæt

Et guldsæt indeholder normalt en simpel guldhalskæde og et par øreringe. Vedhænget i halskæden og øreringene har samme design. Sættet bæres normalt til enkle funktioner, kontorer eller kan også være daglig brug. Vedhænget og øreringene behøver ikke at være særlig tunge. De kan være sarte, lette eller også være besat med diamanter eller få ædelsten.

4. Kundan Jewellery Sets Gold:

Kundan smykker sætter guld

Kundan er meget populær og et vigtigt smykke i gulddesign til bryllupper og andre traditionelle lejligheder. Kundan smykker er arbejde med dyre sten i grønt, rødbrun eller rødt og hvidt i guld. Kundan guldsmykker fuldender brudelooket med kæder, halskæder, håndkæde, armbånd, øreringe, hovedstykke osv. De ser meget storslåede og smukke ud på den person, der bærer dem. De er unikke, håndlavede smykker og ser fantastiske ud med enkel påklædning som en saree også.

5. Royal Gold halskæder sæt:

Royal Gold halskæder sæt

Royalty og smykker går hånd i hånd. Kongelige guldsmykkedesign afspejler klasse, arv og er enorme og storslåede. Kongelige halskæder lavet af guld, Kundan -arbejde med dyre sten, diamanter osv. Er det, der får dem til at skille sig ud og adskille dem fra massen. Disse guldhalskæder er tunge og er lagdelt til det fald i nakken.

6. Smykker Guldøreringe:

Smykker Guldøreringe

Det vigtigste, du tænker på, når du tænker på trendy smykker, er øreringe. Brug en ørering, der er slående på mode, og du er god til at gå. Gyldne øreringe passer næsten til ethvert slid. De kan være nitter, pyntegenstande, ophæng, lange, designer, mønstre med sten osv. Gyldne øreringe kan tilpasses og designes efter eget valg. Disse fantastiske samlinger af guldøreringe kan prales af én og alle.

7. Seneste guld Jhumkas:

Seneste guld Jhumkas

Jhumkas er en af ​​de smukkeste og mest elegante i guldsmykker, når det kommer til øreringe. Jhumkas i guld, med arbejde, sten, mønstre osv. Er perfekte til det traditionelle look. De udgør en vigtig del af ens smykkekollektion, og Jhumkas er det særlige smykkestykke, der aldrig nogensinde vil gå af mode.

8. Tunge guldbrude halskæder:

Tunge guldbrude halskæder

Dette er et af de bedste design af brudesmykker. Tænker du på guld og noget gyldent, kan halskæder af rent guld efterlades? Tunge guldhalskæder er et must til festivaler, bryllupper osv. Den rene glans og glans i dette guldsmykkedesign adskiller det og giver det et storslået look. Halskæderne pryder halsen på en smuk måde. Da disse er tunge og storslåede i orden, kan de også fuldføre det sidste udseende af en brud.

9. Gold Chokers smykker:

Guld Chokers smykker

Et af de dyreste og storslåede guldsmykker er Chokers. Choker guld halskæder og smykker er storslåede og ser strålende fantastiske ud på alle, der bærer. Disse guldsmykker ser mest fantastiske ud på grund af guldelementerne i dem og også efter de uklippede ædelsten og halvædelsten, hvis nogen bruges til den ekstra glans.

10. Queen Pearl Gold Smykker:

Queen Pearl guldsmykker

Perler ser smukke ud på en kvinde. Perleguldsmykker er et symbol på royalty og skønhed. Perler og guldsmykkesæt har været der siden oldtiden og pryder trousseauet af dronninger og prinsesser. De har været en del af guldsmykker nu populært kendt som Queen Pearl Gold smykkesæt.

11. Guld Anklets smykker:

Guld Anklets smykker

Anklets er en af ​​de mest trendy inden for smykkedesign. Anklets er også en del af guldsmykkedesign. Anklets i andre metaller er populære, men i guld er også meget på mode i disse dage. Guldankler i forskellige mønstre, designs, lag er også meget efterspurgte, da folk foretrækker at bære disse mere.

12. Guldsmykkefingerringe:

Fingeringe i guldsmykker

Det vigtigste tilbehør til at pryde ens fingre er fingerringe. Lige siden den ene er et lille barn, er vi blevet sat fingerringe og har brugt disse mest elegante fælles guldsmykker på forskellige måder. Fødselsdage, forlovelser, bryllupper, til daglig brug, som en fashion statement osv. Man bærer fingerguldringe ved næsten enhver lejlighed. De kommer i utallige mønstre, designs, variation og man kan have et eller mange efter eget valg.

13. Sydindiske guldsmykkedesign:

Sydindiske guldsmykkedesign

Guldsmykkedesign fra Sydindien er unikt og meget forskelligt fra andre designs af guldsmykkedesign. Snittene, designs, mærker og mønstre er meget tydelige og spektakulære, og man får ærefrygt med et kig på smykkestykket. Kvaliteten af ​​guld, glansen, glansen og designen og smykkernes mærke er bare betagende, og personen, der bærer disse smykkestykker, er bare helt fantastisk..

14. Traditionelt guld Kangans Design:

Traditionelt guld Kangans design

Guldkanganer er tykke gyldne armbånd, der er i sæt med to, hver brugt på hver hånd. Guldsmykker som i Kangans er lykkebringende i bryllupper og vigtige funktioner. Disse er mere rige og smukke versioner af traditionelle armbånd. Kangans er parret med armbånd for et rigt udseende på hænderne.

15. Guld Bangles Smykker:

Guld armbånd smykker

De vigtigste og mest elegante smykker til en hånd er et armbånd. Det lækre og elegante look til hænder er kun ved en armring. Armbånd er vigtigst i guldsmykker. De har en varieret mulighed for valg, mønstre, designs og pris. Armbånd kan være til hverdagsbrug, lejlighedsvis slid, festtøj, festligt slid osv.

16. Guldsmykker Fjerede kæder:

Guldsmykker Fjerede kæder

Fjerede guldkæder ser stilfulde ud for kvinder, da de adskiller sig fra de simple guldkæder. Disse kæder får dig til at se cool ud og kan bæres til enhver lejlighed, du ønsker. De to fjer i gnistguld giver bæreren et elegant look og er ideel til fest, hygge med venner.

17. Guld tå ringe designs:

Guld tå ringe designs

Tåringe er betydning for gifte kvinder. Giftede kvinder i hinduistisk kultur bærer tåringe i sølv og guld. Tåringe bæres nu endda som modetilbehør også af unge og teenagere. Guldtåringe ser smukke ud med flotte negle i en kvinde. Flaunting disse tå ringe er i ting i disse dage.

18. Smukke guld talje kæder:

Smukke guld talje kæder

En af de mest inden for modetrends er talje kæder bedre kendt som kamarband. Kvinder flankerer i vid udstrækning i taljekæder under bryllupper, fester, festligheder osv. De ser virkelig smukke ud og pryder taljen hos kvinder og fremhæver dem. De kan have udsmykninger i ædelsten, diamanter, charms, nips, hængende kæder osv.

19. Guldarmlets smykker:

Guld Armlets smykker

Armlets er meget på mode med traditionelt slid samt med ærmeløse etniske toppe med jeans. De ser virkelig seje ud, når de bæres på armene og kan med det samme omdanne personens udseende fuldstændigt og kan også forbedre udseendet af tøjet også.

20. Fashion guldarmbånd:

Mode guldarmbånd

Perfekt til håndleddet og sarte hænder er guldarmbånd i forskellige former, designs og mønstre. De er så meget i trend, at de kan bruges til daglig brug, festtøj, festligt slid, funky slid osv. Tag et par gyldne, og en er god til at rocke enhver stil. Gyldne armbånd vil aldrig være ude af mode.

21. Tempeldesign i guldsmykker:

Tempeldesign i guldsmykker

Tempeldesign guldsmykker er den nyeste og nye aktør inden for guldsmykkedesign, og disse himmelsk flotte smykkestykker har taget alle med storm. Folk flager med templedesign af guldsmykker i armbånd, halskæder, armbånd, kæder osv. De er smukt lavet med præcision til det gudinde -look i enhver kvinde, der bærer disse.

22. Guldsmykkedesign til dans:

Guldsmykkedesign til dans

Dans, kultur, tradition, værdier og arv har alle guld til fælles. Forskellige danseformer som Bharatnatyam, Odissi, Kuchipudi, Kathak etc. har omfattende brug af guldsmykker sammen med dansedragterne. Disse har mange slags guldsmykkestykker, der skal bæres fra top til tå, mens du udfører en dans.

23. Thali Design guldsmykker:

Thali Design guldsmykker

Denne type guldkæde bæres specielt i den sydlige del af Indien af ​​gift kvinde. Disse kæder er forskellige fra de sædvanlige, da de kun skal bruges af gifte kvinder, og mellem kæden hænges lille gudinde i henhold til skikke og ritualer. Disse kæder findes i mange designs og mønstre, og det vælges i henhold til kulturen. Thali er kun skabt i det gule metal, da det betragtes som lovende, og det er et tegn på renhed.

24. Guld Mangalsutra smykker:

Guld Mangalsutra smykker

Symbolisk for gifte kvinder i Indien generelt er guldkæder med sorte perler og gyldne perler, der skal bæres efter ægteskab. De er også kombineret med en designer diamant vedhæng eller en simpel gylden perle vedhæng. Generelt kan mangalsutras bæres som korte eller lange. De sorte og gyldne perler er must i dette gyldne smykke. De sorte perler er til beskyttelse af den nye brud mod onde øjne og til beskyttelse mod enhver skade.

25. Cubic Zircon (CZ) guldsmykker:

Cubic Zircon (CZ) guldsmykker

Den seneste deltager i guldligaen er CZ eller cubic zircon sten. Disse er lyse, skarpe skårne sten med den bling og blænding i dem, og CZ -sten er kendt for deres glans og glans. At bære guldsmykkedesign med CZ er en stilerklæring i sig selv, da stenene taler om smykkerne.

Mode er blevet symbolsk med både mænd og kvinder, og de tager tid til at holde deres modejournal altid opdateret. Alle har travlt med at flagre nyt udseende i disse dage. Så flagrende at smukke guldsmykker kan være den bedste løsning til mode. Eksperimenter og gør dig klar til at udforske nyere muligheder i aldrig at være ude af modedesmykkedesign i rent guld og rock din stilstilstand. Tweak i den kedelige garderobe kan være et helt nyt sæt gyldne smykker. Gå Bling!!