25 guldsmykkedesign -designs

Indiske smykkekunst er opdelt i tre slags som tempelsmykker, åndelige smykker og brudesmykker. Templets juveler i Indien bruges som smykker prydet af guder og gudindernes afguder. Dateret tilbage var statuerne af Gud i Indien ornamenteret med tykke halskæder, der enten var perlestrenget eller filigran udformet, hvilket er svært. Andre ornamenter, der blev prydet af gudernes statuer inkluderede normalt store perler besat armbånd, øreringe, store næseringe og ankler blev også brugt, som var pænt udformet.

templets smykker

Templets smykker skiftede fra bærere; smykkerne plejede at blive prydet af afguderne blev senere båret af danserne på templer og langsomt kom disse templets smykkedesign på mode og blev en del af de indiske kvinders brudesmykker. Selvom idolerne var den første bærer af smykkerne, og denne tradition fortsatte, dekorerede de dem med smykker. Det er tydeligt synligt i dag, at mønsteret for smykker fra indiske kvinder er lavet af det samme mønster som båret af afguderne. På nuværende tidspunkt er templets smykker i trend og er et af de mest populære håndværk i Indien. Dille af tempelsmykker blandt kvinderne er høj, og dette kan ses under festivaler og andre traditionelle lejligheder, når de pryder dem smukt. De bærer endda templets smykker på tidspunktet for tilbedelse af Gud, da de har en tro på, at det er lovende og held og lykke med at bære dem.

Generelt er templets smykkedesignede genstande som vedhæng, armbånd, bælter og brocher meget populære og i trend blandt kvinder, især under de vellykkede lejligheder og iført dem menes at bringe held og lykke til folket. Selvom der er mange designs, men han mest foretrukne blandt dem til tempelsmykker, er gudinden Lakshmi og God Ganesh med et elefanthoved, som vides at give held og lykke. Det hellige symboldesign er også meget efterspurgt. Du vil blive glad for at vide, at templets smykker ikke kun er populære blandt indere, men også blandt udlændinge.

Guld tempel smykker designs:

Her er de 25 bedste templets smykkedesign i guld som følger.

1. Maha Lakshmi Temple Jewelry Necklace:

tempel-smykker-designs-mahalakshmi-tempel-smykker-halskæde

Maha Lakshmi Temple Jewellery er kendt for sit indviklede kunstværk, hvor der også kan ses noget i juveler, og blandt andet er dette smykke stadig meget populært, da det menes at have sin oprindelse på tidspunktet for Chola -dynastiet. Bliv dekoreret med forskellige varianter af designs som ædelsten, perler, legeringer, glitter, plast, beats og metaller til det unikke udseende og stå foran mængden.

2. Temple Lakshmi Meta Coin øreringe:

tempel-smykker-designs-tempel-laxmi-meta-mønt-øreringe

Dette er det traditionelle smykkedesign, der er lavet af de fineste guldmønstre, der er indlejret i nogle af de dyrebare perler og sten. Denne form for design stammer fra Syd, især i Chennai. Disse bæres normalt for at forbedre bærerens skønhed. Disse fås i forskellige farver, størrelser og mønstre. Tempeløreringe er fortsat den mest eksklusive kollektion over hele verden.

3. Tempelsmykkedesign til bruden:

tempel-smykker-designs-tempel-smykker-design-til-brud

Temple -brudesamlinger bæres af traditionelle sydindiske kvinder og brude ved deres bryllupper og festivaltider, da dette vil gøre dem smukkere og mere elegant. Dette er et af de bedste templets smykkedesign til bruden.

4. Temple Choker -designs:

tempel-smykker-designs-tempel-choker-designs

Pryd dig selv og din hals med denne halskæde i choker -tempel, der ligner gyldne designs, der følger med enkle blomster og firkantede spænder, der hang over halskæden med sten og rubiner.

5. Overarmlets med tempeldesign:

tempel-smykker-designs-overarmlister-med-tempel-design

Få dig en armlet af det meget originale og traditionelle tempeldesign for al dets skønhed og kreativitet, hvilket gør dem mere attraktive og unikke, der får dig til at stå foran mængden.

6. Temple Design Armbånd Med Påfugl Design:

tempel-smykker-designs-tempel-design-armbånd-med-påfugl-design

Dette tempel design armbånd med påfugl design var besat med flade stenede designs, der let tiltrækker folk til den person, der bærer dette. Få de forskellige designs via internettet. Dette design af fuld afrundede juvel er specielt designet til det traditionelle look. Mange juveler til tempeldesign kan bæres med forskellige kjoler, men ser stadig ud til at være smukke. Det er de flotte templersamlingssmykker.

7. Temple Design Bangles:

tempel-smykker-designs-tempel-design-armbånd-7

Et simpelt armbånd, der er knyttet til templets designidoler, synes at fungere godt, og matcher farven på din kjole, og det er derfor, at dette design stadig er de bedste brudekollektioner til bryllupper. At få templet armbånd designet med blomstermønstrene på deres kanter vil passe perfekt til enhver form for lejligheder, da det giver det mere trendy look.

8. Temple Ring Design:

tempel-ring-design

Ringe er de mest sarte ting, da de anses for at være meget specielle iført bryllupsceremonier, og de kan også foræres som gaver til deres kære. Hvis du har en idé om at præsentere en gave til din elskede, skal du vælge denne, som vil være virkelig fantastisk. Disse juveler er meget forskellige fra alt, hvad du virkelig kan forestille dig. Templets design juveler er billige, og mens du giver dette tilbehør til din elskede, kan du føle, at du giver det dyre øjeblik for dem.

9. Temple Design Anklet:

tempel-smykker-designs-tempel-design-anklet

Intet slår en anklet lavet af templedesign, især når de er hugget med idolet og tilføjelse af sten vil gøre dem smukkere. Men de fleste mennesker bruger ikke dette, da de mener ikke at bære tempeldesign ved deres fod. Disse tempel design ankler er yderst gavnlige. Flerfarvede metaller bruges til at lave denne snoreankel. Du kan bære denne anklet regelmæssigt.

10. Tåringe belagt i tempeldesign:

tempel-smykker-designs-tå-ringe-belagt-i-tempel-design

Kvinder i bestemte, indiske kvinder har den rituelle habitat at bære tåringene én gang, hvis de blev gift. At gå efter de traditionelle tempeldesigner får dig til at se anderledes ud end andre, men sørg for at bære den uden nogen gud eller gudinde -idoler.

11. Taraksi Temple Design Jewelry Bangles:

tempel-smykker-designs-taraksi-tempel-design-smykker-armbånd

Taraksi tempel smykker armbånd vil ikke kun være udsøgt, men også meget attraktivt, og disse designs har været en norm i hele samfundet, og dette kan bæres på alle guldpynt over hele verden. Ovenstående tempelarmbåndsdesign blev lavet med perler og sten, og det øverste af ringenes blomsterdesign er placeret, hvilket giver det mest behagelige og iøjnefaldende look. Templets design smykker er en integreret del af kvindens garderobe. Det er en af ​​de perfekte guldsmylesmykker til damer.

12. Temple Design Kundan Halskæde:

tempel-smykker-designs-tempel-design-kundan-halskæde

Temple design halskæder kan laves af Kundan sten, der er meget attraktive og unikke. Dette kan bæres sammen med andre juveldesigner, enten det kan være et traditionelt eller trendy.

13. Nasi Work Temple Jewellery Set:

tempel-smykker-designs-nasi-arbejde-tempel-smykkesæt

Nasi arbejdstempel smykkesæt vil være helt værd at eje, og at få en tung etablering på dette sæt vil gøre dette design meget velkendt blandt alle de andre designs. I dag er dette designet, der bæres af de fleste kategorier af mennesker.

14. Traditionel Temple Design Armlet:

tempel-smykker-designs-traditionel-tempel-design-armlet

De traditionelle armbånd til tempeldesign er meget etniske i udseende med de smukke udskæringer, der er lavet af guld på dem, hvilket gør dem mere specielle, at bære dette på bryllup vil være ganske ejendommeligt.

15. Goddess Ear Temple Design Hangings:

tempel-smykker-designs-gudinde-øre-tempel-design-ophæng

I dag holdt øretelefoner med tempeldesign med gudens idoler et stilfuldt udseende og stod foran konkurrencen på grund af dens måde at repræsentere den nye trend på. Kvinder, der bærer denne juvel, vil se smukke ud og derved få et forbedret look.

16. Voylla Ramleela Øreringe:

tempel-smykker-designs-voylla-ramleela-øreringe

For folk, der søger en bærbar og dekorativ mode, vil denne Voylla Ramleela ørering være det bedste valg. Dette design vil også være billigere og trendy sammenlignet med alle de andre designs af tempelsamlinger.

17. Møntgarland i tempeldesign:

tempel-smykker-designs-mønt-krans-i-tempel-design

Hvis du planlægger at få et nyt ornament til at tilføje med dine eksisterende templesamlingssmykker, vil det være smukt at få dette Coin Garland n -templedesign til at gøre dit valg klogt og stilfuldt.

18. Temple Designed Lord Ganesh Taljebælte:

tempel-smykker-designs-tempel-designet-herre-ganesh-talje-bælte

Det er tid til at tilføje veldesignede indiske smykker til din eksisterende samling ved at købe det tempeldesignede Lord Ganesh -taljebælte, der ser ekstremt smukt og smukt ud på at bære dem.

19. Hvide sten tempel næse ringe:

tempel-smykker-designs-hvid-sten-tempel-næse-ringe

Næseringe eksisterer fra oldtiden, da folk troede, at det var meget traditionelt, der bringer lykke og held til deres liv. Indiske kvinder kan få forskellige designs bare ved et simpelt besøg i onlinebutikkerne.

20. Nakshi Work Temple Chain:

tempel-smykker-designs-nakshi-arbejde-tempel-kæde

Nakshi -templet design smykkekæder udviklede sig i løbet af Mughal -perioden, og de er blevet brugt af kongelige klassemennesker i højere grad, da disse kæder vil have evnen til at udsætte folks status for deres omverden.

21. Temple Design Armlet:

tempel-smykker-designs-tempel-design-armlet

Temple design armlet med Goddess design er en fantastisk måde at få dem til at se retro og smukke ud ved at tilføje et guddommeligt element til dem. Hvis du vil have dig selv til at være naturligt specifik, skal du gå videre med dette design.

22. Golden Stud With Temple Goddess Design:

tempel-smykker-designs-gylden-stud-med-tempel-gudinde-design

Gylden stud med Temple Goddess Design ser meget gammel ud, og iført dem vil tilføje storslåhed til dine enkle smykkekollektioner, når de især bæres med tunge nøglesten og stendråber, der matcher farven på din kjole.

23. Tempel smykkesæt med øreringe:

tempel-smykker-designs-tempel-smykker-sæt-med-øreringe

På det seneste kan de fleste af templets smykker, der kommer med matchende øreringe, laves af forskellige sten og perler. Dette er især at foretrække, når du har brug for en trendy kollektion, der matcher dit ønske.

24. Fuld sæt Temple Bridal Wedding Collection:

tempel-smykker-designs-fuld-sæt-tempel-brude-bryllup-samling

I den indiske kultur betragtes bryllupper som den største lejlighed, der sker en gang i menneskers liv. Kvinder på bryllupstidspunktet vælger en templesmykkesamling, da disse kollektionssæt vil gøre dem meget hjemlige og attraktive uden at gå glip af følelsen af ​​trendy og mode og dermed få dem til at se smukke ud. Dette er et af de populære tempelsmykker til bryllupssamlinger.

25. Afrundet vedhæng i tempeldesign:

tempel-smykker-designs-afrundet-vedhæng-i-tempel-design

Runde vedhængstempeldesigner er det mest søgte blandt de nyeste tempelsmykkedesign på grund af deres skønhed, storslåede udseende og gyldne bindebånd. Disse kan laves sammen med mange andre designs som påfugldesign, som tager bæreren til det næste niveau i modeverdenen.

Efterspørgslen efter tempelsmykker stiger, for ikke at nævne folks dille efter tempelinspirerede designs. Dette blev bevist med mange udstillinger af tempeljuveler, da disse er fantastiske. Desuden er templets designs stilarter fortiden, de antikke tempelinspirerede smykker vil være meget overkommelige. Inspireret af de gamle tempelornamentdesigner er de antikke templedesigner lavet af sølv og leveres med forgyldning.

I modsætning til imiterede smykker kan disse repareres og forårsager ikke hududslæt og beskytter derved de mennesker, der bærer det. Imidlertid er det ikke så let at lave disse smykker, da de er håndlavede, hvilket kræver meget tid. I dag kommer disse designs i mange forskellige mønstre som halskæder, Jhumki’s, vedhæng og armbånd. Der er stor efterspørgsel efter vedhæng især til de traditionelle og nyeste tempelsmykker.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80