9 bedste sten og perler krystal smykker designs i Indien

Smykker har altid været et attraktionscenter for alle køn, og når det kommer til krystalsmykker ligner det din mode, smag og endda din tro. Nu bliver en dags mennesker tiltrukket af krystalsmykker, da det giver dit udseende et andet udseende og får dig til at se mere attraktiv ud. Hvide krystal smykker tiltrækker din opmærksomhed, da de giver et guddommeligt og rent udtryk.

krystal-smykker-designs

Krystal smykker designs:

Her forklarer vi topkrystal smykkedesign med forskellige varianter og designs.

1. Unikt krystal brude smykkesæt:

Unikt krystal brude smykkesæt

Bryllupper har altid været meget specielle for os alle, hvorfor ikke også brudens smykker er specielle. Denne unikke krystalhalskæde charmerer alle på din store dag og forbedrer også din skønhed. Da bryllup symboliserer kærlighed og renhed i forholdet, afspejler hvide krystaldesigner også renheden. Disse krystal mode smykker er designet på en indviklet måde, så det giver din halsudskæring en smuk blændende effekt.

2. Vintage Crystal Butterfly smykker til piger:

Vintage Crystal Butterfly smykker til piger

Vintage smykker har altid været værdsat, da dets designs og farvekombinationer charmerer enhver kvinde på jorden. Ved at tilføje en lille insekt sommerfugl til smykkerne kan du give dette vintage krystal sæt et andet udseende. Da sommerfuglen er beundret for sit udseende, giver du ved at tilføje disse insekter også et yndigt udseende til dig selv og dine smykker. Du kan endda også bruge farvet krystal til disse smykker.

3. Farverige krystalperler smykker:

Farverige krystalperler smykker

Nu bærer en dags mennesker krystalperler som en juvel, da forskellige tro og overbevisninger er forbundet med det. Der er enorme perler til rådighed, og hver farvede perle som sin egen lighed. Den fås i forskellige farver som sort, grå, blå, pink og mange flere. Ligesom rød sten er kendt som Granat, og det er en tro på, at hvis din virksomhed ikke kører godt, kan du ved hjælp af denne sten få din virksomhed til at lykkes. En grå krystalperle er kendt som hæmatit og bruges til at forbedre forholdet.

4. Fantastiske Crystal Stone smykker:

Fantastiske smykker i krystalsten

Crystal Stone smykker er altid værdsat, da det har et fantastisk og stilfuldt udseende. Disse sten graveret med krystaller, også kendt som helbredende krystaller. Ligesom denne krystalsten er kendt som “Lapis”, og det siges, at den beskytter mod enhver skade ved at rydde alle de negative energier fra energifeltet og renser dit sind.

5. Smukt krystalarmbåndsdesign:

Smukt krystalarmbåndsdesign

Krystalarmbånd på dine hænder ser smukke ud. Det hjælper med at give din persona et stilfuldt og moderigtigt look. Krystalarmbånd kan få enhver form og design efter eget valg. Et smukt armbånd formidler mange ting om dig, da hånden er den mest synlige del af kroppen. Du kan endda style krystalarmbåndet med sten eller med forskellige perler efter dit valg.

6. Spirituel krystal vedhæng til kvinder:

Spirituel krystal vedhæng til kvinder

Nogle mennesker har åndelig holdning, så de endda styler deres juveler på en åndelig måde og giver deres juveler et nyt udseende. Du kan tilføje enhver form for vedhæng eller en lille miniature i henhold til din tro og tro. Denne type juveler viser din tro og dit åndelige sind.

7. Krystal navneplade halskæde med hjerte:

Krystal navneplade halskæde med hjerte

At indgravere dit navn med krystaller er den unikke måde at lade verden vide om dig på. Du kan endda tilføje et lille hjerte, der tilføjer mere charme til halskæden. Denne juvelstil kan være en god idé at give en unik gave til dine kære, som har sit navn.

8. Blændende krystal øreringe:

Blændende krystal øreringe

Hvis du vil se enkel, men anderledes ud end andre, så er krystaløreringe den, der kan få dig til at se enkel, men elegant ud fra andre. Du kan style krystaløreringene på din egen måde ved at tilføje en farvesten, der matcher din kjole og personlighed.

9. Crystal Pearl vedhæng juveler:

Crystal Pearl vedhæng juveler

At få et krystalvedhæng er til kvinder i alle aldre er ligesom en drøm, der bliver til virkelighed, og hvis perler tilføjes det, hvad er der ellers tilbage for at tilføje skønhed til dette smykke. Selvom denne kombination ville være tung på din lomme, men perler med krystaller er en fantastisk kombination, og du kan endda bære dem ved enhver lejlighed, du ønsker.

Krystalsmykker i moderne tid har altid været på mode, da det giver dig et blændende udtryk til din personlighed. I henhold til dit valg og din stil kan du designe dine valgsmykker og kan endda style det efter din egen overbevisning og tro. Krystalsmykker har altid været værdsat af både mænd og kvinder.