25 bedste sunde højt proteinindhold tilgængelige i Indien

Der er tidspunkter, hvor du er fuldstændig hungersnød efter en lang arbejdsdag, og du ikke kan tænke på andet end at gumle på snacks med et højt kulhydratindhold. De fiberrige snacks vil mætte din sult efter mad, men vil skade din krop i det lange løb. Men kuratering af nogle gode proteinsnacks vil frigive de hormoner, der vil undertrykke din appetit og vil holde dit blodsukkerniveau i balance. Yderligere vil sunde proteinrige snacks også bremse din fordøjelsesproces. Så her er listen over proteinsnackpakke, som du kan injicere i din kostrutine ved at følge proteinsnack -ideer og blive rask og sund.

snacks med højt proteinindhold

Hvad er proteinsnack?

Snacks er noget, du gumler på, når du føler dig sulten, og det ikke er tid til at blive lækket. Alle disse snackselementer, der har et højt proteinindhold og er gode for kroppen og er kendt som hurtige proteinrige snacks. I stedet for at fokusere på et proteinrigt måltid, kan du bare smutte på en liste med snacks med et højt proteinindhold nu og da og få din daglige dosis nemme proteinsnacks.

Er proteinsnacks sunde?

Proteinbaserede snacks er virkelig sunde. Snacks protein vil bremse dine sultpiner og få dig til at tabe sig. Det sker sådan, at når du indtager proteinfyldte snacks, frigives hormonerne, og din sult går ned i afløbet. Så du ender med at holde dig væk fra alle de snacks, der er rige på kulhydrater. Ud over dette balancerer gode snacks med højt proteinindhold også dit blodsukkerniveau.

Liste over sunde højt proteinindhold i Indien:

Her skrev vi 25 bedste liste med snacks med højt proteinindhold, og hvordan du kan inkludere det i din kost. Lad os tage et kig på dem.

1. Kikærter:

Kikærter er en sund og naturlig proteinsnack og er ret vanedannende. De er den bedste kilde til at injicere protein i din kost, da de er snackfoder med et højt proteinindhold. Plus, vil hjælpe dig med at forblive energirig hele dagen. Det kan være en af ​​de lækre proteinsnacksideer til børn.

Proteinindhold: 3/4 kop kikærter indeholder 9 g protein

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan indtage kikærter som salt eller i kogt form.
 • Tag en kop kikærter og lad dem koge op. Tilsæt derefter nogle udskårne salatgenstande, såsom tomater, agurker, koriander, løg osv., Og tilsæt dråber citronsaft.
 • Tilsæt salt og peber og brug det som en salat. Dernæst kan du indtage det som krakelering og gøre det til en snack med et lavt sukkerindhold med et højt proteinindhold.
 • Tag en kop kogte kikærter og sæt den i ovnen ved 400 grader. Lav derefter en blanding af peber, salt og paprika og hæld det jævnt over kikærterne.
 • Bag den derefter igen i 10-15 minutter og lad den køle af. De er gode proteinrige snacks.

2. Saltede mandler:

proteinrige snacks

Mandler er et lager af vitaminer og mineraler og snacks med et højt proteinindhold. Munching på mandler giver dig energi til at passere hele dagen. Desuden indeholder den mono-mættede fedtstoffer, der er gode for din krop. De er sunde protein snack ideer. Du kan gøre det til en proteinsnack til arbejdet.

Proteinindhold: 8 gram protein i en ounce mandler.

Sådan indgår du i din kost:

 • Mandler kan indgå på forskellige måder. Du kan suge det i vandet om natten og indtage det tidligt om morgenen den næste dag, hvilket er en simpel proteinsnack -idé.
 • For det andet, tag nogle mandler og bag dem i over. Hæld salt over og steg det lidt i gryden.
 • For det tredje kan du også glasere det med karamel og forbruge det som saltede karamelmandler og vil give dig svaret på, hvilke snacks der har protein.

3. Græsk yoghurt:

Græsk yoghurt har en højere mængde protein sammenlignet med normal yoghurt. Hvis du indtager dette, vil det dæmpe dine sultpiner og er en bedst proteinrig snack. Derudover indeholder den meget calcium, der er godt for din knoglesundhed og er en snack med et højt proteinindhold.

Proteinindhold: Græsk yoghurt indeholder 20 g protein pr. Kop.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan indtage det direkte som en morgenmadsindstilling. For det andet kan du tilberede en parfait -tallerken med græsk yoghurt.
 • Tag et lag yoghurt, tilsæt en ske granola frø og fordel nogle bær i det og gør det til en proteinrig snack til arbejde.
 • Bland derefter hele præparatet og indtag det. Granola har 4 g. protein pr. ske også.
 • Så vær meget forsigtig, mens du inkluderer granola i din kost og er også meget fedende. Det er den bedste proteinrige snack til vægttab.

4. Tunfisk:

Tunfisk er den sundeste mulighed for proteinforbrug og er en lækker proteinsnack. Dette er også en glimrende kilde til omega 3 fedtsyrer. Dette vil give dig en mættende snack og vil også give dig yderligere fordele. Dette er den bedste mulighed for en proteinrig snack til børn.

Proteinindhold: Tun har 29 gram protein pr. Dåse.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tun kan tilføjes som en salat eller som en sandwich, der er en tung protein snack.
 • Tag tun, og skær den i stykker. Skær salatgrøntsagerne, tilsæt salt, peber og salatdressing og bland dem ordentligt.
 • Lav derefter en sandwich ud af det, med tun komprimeret midt på brødet, med salat, tomat og agurk og kan være en proteinsnack til vægttab.
 • Drys salt og peber efter smag. De er de bedste kilder til proteinsnacks.

5. Hårdkogt æg:

Et æg er gavnligt for at opretholde en balance mellem alle vitaminer og mineraler i din krop. Det holder dig fuld hele dagen. Plus, det vil også videregive B -vitaminindhold. Så tænk ikke over, hvad der er gode proteinsnacks.

Proteinindhold: Et æg indeholder 12 gram protein.

Sådan indgår du i din kost:

 • Bare hårdkog ægget tidligt om morgenen og spis to æg i din morgenmad dagligt, det er en hjemmelavet proteinsnack.
 • Dette vil også give dig proteiner og andre næringsstoffer. At tilberede æggene og spise rørede vil ikke tilbyde høje niveauer af vitaminer og mineraler i din krop i forhold til de hårdkogte. Det er et vægttab med et højt proteinindhold.

6. Osteskiver:

Det være sig osteskiver eller andre mejeriprodukter, de er kendt for at være rige på proteiner og er en kaloriefattig protein snack. De er også velegnede til at give calciumindhold i vores krop. Det er en virkelig hurtig snack og tager hårdt på din appetit. Det kan være en proteinrig snack med et højt proteinindhold.

Proteinindhold: 1-2 ounce osteskiver indeholder 28 gram protein.

Sådan indgår du i din kost:

 • osteskiver kan indtages alene, ligesom en snack, eller du kan lave en sandwich ved hjælp af osteskiver.
 • Tilsæt bare en osteskive mellem to stykker brød og rist dem på en pande.
 • Dette er den hurtigste og enkleste løsning til en snack med et lavt kalorieindhold med et højt proteinindhold.

7. Vanilje Chia budding:

proteinfyldte snacks

Chiafrø giver dig et enormt protein sammen med omega 3 -fedtsyrer. De er den bedste morgenmulighed, er den bedste proteinsnack til vægttab og vil holde dit energiniveau højt hele dagen. At starte din dag eller afslutte den med Chia Pudding er en fantastisk mulighed for at få nogle proteiner og fibre. Det er en vegansk snack med et højt proteinindhold.

Proteinindhold: Proteinindholdet i en håndfuld Chiafrø er 12 gram.

Sådan indgår du i din kost:

 • Chia ser kan indgå i din kost ved at forberede en budding ud af det.
 • Tag bare lidt vaniljeessens og græsk yoghurt. Tilsæt nogle bær og tilsæt en håndfuld Chiafrø, og gør det til en fedtfattig proteinsnack.
 • Frys dem et stykke tid, og nyd derefter skeer af denne budding.
 • Vaniljeessens skal tilsættes i starten for lugten, eller du kan tilføje en kugle vanillepulver eller isen. Så det fortæller dig om, hvad der er en proteinsnack.

8. Græskarbid:

For alle de veganske mennesker derude er disse græskarbid den bedste løsning. Græskar er fulde af protein. Hvis du ikke er i stand til at sluge proteinshake hver morgen, er græskarbid din mulighed. Dette er en hjemmelavet proteinrig snack. Det kan også betegnes som en proteinsnack til børn.

Proteinindhold: Græskarbid har 20 gram proteinindhold.

Sådan indgår du i din kost:

 • Græskarbid er nemme at lave og er et sukkerfrit mellemmåltid.
 • Tag et halvt græskar og kog det. Mos græskarret, når det ikke er varmt.
 • Lav derefter små runde kugler ud af blandingen. Du kan tilføje lidt salt, peber og paprika i blandingen.
 • Ost er valgfri. Steg det derefter lavt.
 • Prøv denne snack med lavt sukkerindhold og en vegetarisk proteinsnack.

9. Græskarfrø:

Græskarkerner er rige på proteiner og er lette at lave snacks. De kan let sammensættes med dine trang til chips og pommes frites. Du kan nemt få dem fra enhver butik. Dette er en proteinrig snack med et højt kalorieindhold og er en vegetarisk proteinsnack.

Proteinindhold: En håndfuld græskarkerner indeholder 12 gram proteinindhold.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan tage nogle normale græskarkerner fra butikken, eller du kan tage græskarkerner ud og tørre dem i solen i nogle dage.
 • Steg dem derefter i gryden med dråber olivenolie, eller du kan også bage dem i ovnen.
 • Fordel lidt salt og rødt chilipulver på dem, og tilbered en vegetarisk snack med et højt proteinindhold.
 • Du kan også købe ristede græskarkerner fra butikkerne.
 • Det er den bedste mulighed for snacks med lavt kulhydratindhold. Dette er en af ​​de bedste proteinsnacks til arbejdet.

10. Hummus og grøntsager:

Hummus er en moset dip lavet af kikærter. Det blandes med olivenolie -dressing eller tahini til en vegansk proteinsnack. Bortset fra protein kan du også få en daglig dosis af andre næringsstoffer. Denne er en proteinsnack til voksne.

Proteinindhold: Proteinindholdet i hummus er 6,5 gram.

Sådan indgår du i din kost:

 • Hummus kan laves som en dip. Kog nogle kikærter og mos det i en blender.
 • Sørg for, at pastaen med kikærter er tyk. Smør lidt olivenolie eller tahini over hummusen.
 • Pynt den derefter med en lille oliven. Du kan bruge gulerod eller selleri pinde og spise dem op med hummus, som en dukkert.
 • Dette kan spises på farten og er en lav -carb -snack med et højt proteinindhold.

11. Æble og jordnøddesmør:

Æbler har C -vitamin og et højt fiberindhold. Jordnøddesmør er fedende, men en spiseske vil ikke skade din kost. Det er en fantastisk blanding og giver dig en komplet nærende mad. Det er den bedste lavprotein -snack med et højt proteinindhold.

Proteinindhold: Proteinindholdet i æble og jordnøddesmør tilsammen er 15 gram.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tag æbler og skær det i skiver. Tag et æble og en spiseskefuld jordnøddesmør.
 • Forbrug æbleskiverne sammen med jordnøddesmør som en dip.
 • Gør dette dagligt, men en gang om dagen. Overdriv ikke med jordnøddesmør, da det har et højt fedtindhold.
 • Apple vil dog give dig den ekstra fordel ved at indtage mono-mættede fedtstoffer.

12. Oksekødspinde:

For alle dem, der er hardcore ikke-vegetarer, vil dette være den bedste valgmulighed med et højt proteinindhold med højt proteinindhold. Det er bedre, hvis du køber økologisk oksekød. Oksekødspindene skal have lidt krydderier og lidt salt. Det er et højt proteinindhold uden kulhydrater.

Proteinindhold: Proteinindholdet i oksekødspindene er 6 gram i en ounce.

Sådan indgår du i din kost:

 • Oksekødspindene kan gumles på, når du har lyst til fastfood eller junkfood.
 • Oksekødspindene skal være almindelige, saltede. Normalt er de smurt med lidt fedt, så sørg for at indtage et lavt niveau af oksekødspinde, da overdreven forbrug kan skade din kost med hensyn til fedt.

13. Proteinbarer:

ideer til proteinsnacks

Proteinbarer er den bedste mulighed for ekstra protein. Butikskøbte proteinbarer er ikke så gode, da sukkerniveauet er alt for højt. Det er bedre, hvis du tilbereder proteinbarer derhjemme alene.

Proteinindhold: Proteinindholdet er 20 gram; men det svinger efter den slags barer, du indtager.

Sådan indgår du i din kost:

 • Proteinstængerne kan let laves derhjemme ved hjælp af nogle nødder.
 • Forbered bare en dej med fedtfattigt sukker og smør.
 • Tilsæt derefter lidt kakao og nødder. Tilsæt æg og bliv dejen ved med at folde.
 • Bag dem derefter, og lad dem fryse et stykke tid i køleskabet.

14. Dåse laks:

Laks er en god proteinsnack. Det er godt for dit helbred, da det holder hjertesygdomme i skak. Laks er fantastisk og skal medtages i kosten for de mennesker, der leder efter omega 3 -fedtsyrer.

Proteinindhold: Proteinindholdet i laks på dåse er 8 gram pr. Dåse.

Sådan indgår du i din kost:

 • Laks kan inkluderes i din kost som en snack, ved at tilsætte lidt salt og peber.
 • Du kan prøve at forberede en sandwich ud af det. Den næste mulighed kan være at tilføje salatvarer eller skære grøntsager til laksesalatforberedelsen.
 • Drys derefter lidt olivenolie på det og bland det hele sammen.
 • Fordelen ved dåse laks er, at den kan indtages hvor som helst.

15. Hjemmelavet granola:

Granola er lavet af havre og nødder og indeholder et højt proteinindhold. Du kan tilberede det derhjemme, da butikskøbt granola har et højt indhold af sukker. Overdriv bare ikke ved at indtage granola, da det også er fedende.

Proteinindhold: I en ounce granola spiser du fire gram protein.

Sådan indgår du i din kost:

 • Granola kan inkluderes som sødemiddel efter måltider i din kost.
 • Tag bare nogle nødder, forskellige typer af dem og bland dem sammen.
 • Lav derefter en flydende blanding af olivenolie, farin og honning.
 • Bland disse to blandinger sammen og bag det i ovnen.
 • Du får friskbagt granola derhjemme.

16. Avocado og kyllingesalat:

Avocado er en mirakelføde, og når den blandes med kylling, giver den fantastisk næring til kroppen. Den er rig på vitaminer og protein sammen med kyllingen. Fedtet, der findes i avocado, er mono-mættet fedt.

Proteinindhold: I en portion avocado og kyllingesalat er proteinindholdet 12 gram.

Sådan indgår du i din kost:

 • Forbered en salatblanding af salat, tomater, løg og lidt selleri.
 • Snit den kogte kylling og kom den i salaten.
 • Tag en ordentlig moden avocado, mos det og bland det i salaten som en dressing.
 • Tilsæt dråber citron og bland dem ordentligt.
 • Tilsæt også lidt salt og peber. Din salat er god at blive spist.

17. Honning og nødder bid:

Honning og nødder vil give dig de tiltrængte kulhydrater, som ikke er fedende. Nødder vil give dig det høje protein, for at holde dig i gang for dagen. Sammen med det kan du forbruge dem på farten. Spekulerer nu ikke på, hvilke snacks der indeholder et højt proteinindhold.

Proteinindhold: Det fundet proteinindhold er 8 gram i en ounce bid.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tag bare nogle nødder, blandede og tilsæt lidt honning.
 • Honning kan tilsættes i henhold til det sødhedsniveau, du ønsker.
 • Vær ikke bange, honning giver dig godt fedt, det lader dig ikke tage på i vægt.
 • Bland derefter lidt græsk yoghurt og frys dem i en time.
 • Opbevar dem i æsken, og spis dem bare som slik.
 • De er velsmagende proteinsnacks.

18. Æggehvide og havregryn:

Denne kombination er en velsignelse for alle mennesker, der er i fitness og ønsker at indtage masser af proteinberigede snacks. Fiberindholdet er også højt. Hvis du synes, at opskriften ikke smager godt, skal du bare prøve det, og du vil blive overrasket over smagen og er en meget proteinrig snack.

Proteinindhold: Med en portion havre og æggehvider får du 20 gram protein.

Sådan indgår du i din kost:

 • Alt du skal gøre er at adskille æggehvide fra det gule og gøre det til et røræg.
 • Kog derefter havre og tilbered det med en lille mængde mælk.
 • Bland derefter de to ingredienser og tilsæt en ske jordnøddesmør.
 • Brug det som en morgenmadsindstilling og er snacks, der har protein.

19. Banan- og jordnøddesmørmuffins:

liste over proteinsnacks

Banan- og jordnøddesmørmuffins er et lagerhus for protein. De er en aftensmad og har fedt og masser af protein. De smager fantastisk og kan let tilberedes. Banan er en god kilde til proteinsnacks.

Proteinindhold: Disse muffins indeholder seks gram proteiner.

Sådan indgår du i din kost:

 • Lav bare en dej af muffin ved hjælp af æg, hvidt melisukker og smør.
 • Du kan og så køber en muffinsforblanding og kombinerer den med en banan og en teskefuld jordnøddesmør og er en proteinfrugtsnack.
 • Bag dem i ovnen, og om en time vil du have friskbagte muffins og få masser af rådighed.

20. Linsesalat:

Linser er en god mulighed for proteindiet snack til alle de veganske mennesker. Du kan også tilberede en sovs af linser i stedet for kødforbrug. De er også fiberrige. Det er en snack med lavt natriumprotein.

Proteinindhold: Linser indeholder 20 gram proteinindhold.

Sådan indgår du i din kost:

 • Sug forskellige typer linser i blød natten over. Bland dem derefter alle og tilsæt salat, tomat og løg med en smule citronsaft, salt, peber og chiliflager.
 • Forbruge det som en salat. Hvis du vil have det i sovs, lav en tomat, krydret sovs og tilsæt derefter kogte linser.
 • Pak dem sammen i en lille æske, og brug den, når du vil.

21. Black Bean Lime Dip:

Sorte bønner er gode til protein og indeholder også andre vitaminer og mineraler. De har et højt magnesiumindhold. Således balancerer de syn og knoglesundhed. De er en snack med et højt proteinindhold.

Proteinindhold: Den indeholder syv gram protein.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan tilberede en dejlig dukkert fra de sorte bønner.
 • Blødgør de sorte bønner natten over.
 • Kog dem op og mos dem i blenderen.
 • Lav en tyk pasta ud af det. Tilsæt chili og salt.
 • Tilsæt også lidt limesaft efter din smag.
 • Indtag det derefter som en dukkert med grøntsager og fedtfri chips.

22. Edamame Frø:

Edamame frø ligner kikærter. De kan indtages som ristede kikærter og har store mængder protein. De er også rige på fiberindhold.

Proteinindhold: I en kop Edamame frø findes 17 gram protein.

Sådan indgår du i din kost:

 • Tag bare en håndfuld Edamame frø og blød dem natten over.
 • Lad dem tørre i et døgn, og bag dem derefter.
 • Drys chilipulver og salt over dem.
 • Steg dem derefter i gryden med dråber olivenolie.
 • Forbruge dem dem, de er ikke varme. Du kan også købe en taske fra butikkerne.

23. Chokolademælk:

Et glas mælk vil give dig boost af energi til at klare det hele dagen. Tilføjelse af chokolade giver dig sukkerrushen. Plus, det vil også tilføje lidt smag.

Proteinindhold: Proteinindholdet i chokolademælk er 8 gram.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan bare drikke et glas mælk om morgenen.
 • Prøv at tilføje chokoladepulver med lavt sukkerindhold, så det ikke fedter for dig.
 • Bortset fra det, vil mælk fjerne din acne og ar og gøre din hud glødende og sund.
 • Glem ikke at dyrke motion, da mælk også vil tilføre dine kropsdele vægt, da du vil indtage det dagligt.
 • Calcium i mælken vil også passe på dine knogler.

24. Appelsinsaft med proteinpulver:

Valleproteinpulveret hjælper dig, når du virkelig mangler protein. Dette kan hjælpe dig i visse situationer. Når du køber et vallepulver, skal du prøve at lede efter et naturligt mærke.

Proteinindhold: Tilstedeværelsen af ​​proteinindhold er 8 gram til 32 gram, afhængigt af vallepulverets mærke.

Sådan indgår du i din kost:

 • Bland proteinpulveret med et glas appelsinsaft og blend det.
 • Blend det, indtil det er helt glat.
 • Du kan også tilføje lidt vand.
 • Drik det tidligt om morgenen, inden du træner i fitnesscentret eller dit almindelige løb.

25. Tyrkiet Bryst:

velsmagende proteinsnacks

Ovnristede kalkunbryster er hurtige, på farten og naturlige proteinrige snacks. Det vil give dig mono-mættet fedt, der er godt for din krop. Dette er en lækker, men alligevel den bedste sunde proteinsnack til din rådighed.

Proteinindhold: 12 gram protein findes i en ounce kalkunbryst.

Sådan indgår du i din kost:

 • Du kan stege kalkunbrystet i ovnen ved 400 grader.
 • Tilsæt lidt salt, peber og chilipulver.
 • Skær kalkunen i tynde skiver og rul den derefter sammen.
 • Kalkunen kan opbevares og kan også indtages under rejsen.
 • Tal om at spise kød hele tiden, her er det.

Listen over proteinsnacks er alle de øverste proteinsnacks, der kan injicere det tiltrængte proteinindhold i din krop. Protein hjælper med at give dig energi til at klare det hektiske liv, hele dagen og holder din krop sund. Det giver en glød til huden og gør håret sundt og skinnende. Implementér kun disse proteiner snacks i din kost, og du vil være i form og forbløffende bedre end snacks med højt proteinindhold. Hvis du for nylig er begyndt at træne i fitnesscentret, er proteiner et must for dig. Protein -snackfoder skal kurateres i kosten, så du kan løfte disse sværvægtere. Så giv et forsøg på disse nemme proteinrige snacks. Du vil blive imponeret over smagen af ​​snacks med et højt proteinindhold.