6 sunde diæt snacks

Planlægger du at tabe nogle kilo? Tror du, at du på en diæt ikke kan indtage snacks? Ja, det kan du bestemt, forudsat at snacksne er sunde og kaloriefattige. Du kan tilfredsstille dit trang med disse snacks, og samtidig nå dit mål om vægttab. Restriktionsmad er ikke en god idé, mens du er på diæt. Det er nødvendigt at snack mellem måltiderne, så når du rent faktisk spiser, kan du holde portionen under kontrol.

Sund kost Snacks

Du skal dog kun indtage lavt kalorieindhold, sunde snacks. Nogle kostvenlige snacks behøver ikke engang at være fedtfattige. Det vigtigste, du skal have styr på, er størrelsen på portionen. Hvis du kan forblive tilfreds med en lille portion rosiner, mini chokoladechips og valnødder, vil det ikke udgøre særlig stor fare for vægten. Nogle sunde snacks opskrifter er som følger:

Choco Chips Delight:

Du skal blande en håndfuld valnødder (en ounce) med en knivspids rosiner (en teskefuld) og en knivspids (en teskefuld) chokoladechips. Det er omkring 250 kalorier. Du kan spise denne snack når som helst på dagen.

Fedtfattig ost med æbleskiver:

Denne snack er meget sund for din krop, da den er fuld af antioxidanter, vand og fibre. Du skal skære et æble og blande med fedtfattig ost. Det er omkring 105 kalorier.

Jordnøddesmør med Graham Crackers:

Du kan tage 2 firkanter Graham -kiks og sprede det med jordnøddesmør. Den søde og salte blanding ville give dig et fedt- og proteinboost og hjælpe trangen til at holde styr på det næste måltid. Kalorieindholdet i dette præparat er 155.

Tomatsuppe med gulerødder:

Hvis middagen er langt væk, ville denne snack være en god ting at holde dig fyldt til næste måltid. Du får også mange næringsstoffer som betacaroten, lycopen (et kræftbekæmpende næringsstof) og kalium. Du kan blande gulerødderne med tomatsuppe og nyde den lækker snack. Maden indeholder omkring 190 kalorier.

Æble i skummetmælk:

Du skal skære en stor ansøgning og læg dem i en kop skummetmælk. Maden giver dig 5 gram fiber og 10 gram protein. Det samlede kalorieindhold er 200 kalorier.

Æggesalat:

En lille kombination af fedt og protein ville hjælpe med at få energi. Hjemmelavet æggesalat er det helt rigtige valg. Du skal hakke et æggehvide, et helt æg og derefter blande det med en spiseskefuld mayonnaise. Denne æggesalat hjælper dig med at få energi og vil også bremse fordøjelsen. Så din krop forbliver fuld i længere tid. Kalorieindholdet i denne ret er 145.

At spise disse sunde snacks ville hjælpe med at holde din krop energisk og reducere et par kilo. Så med de smarte valg af snacks behøver du ikke at lade din krop lide og samtidig få maksimal fedtforbrændingseffektivitet.