Kaunista olohuone Bretz WOHN Dreamsin Napali -sohvalla

olohuoneen sohvasetti violetti

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, mikä huonekalu erottuu olohuoneessasi ensimmäisenä ja voi muuttaa koko sisustuksen? Tietenkin sohva on tärkein paikka sisustuksessa. Siksi esittelemme sinulle Bretz WOHN Dreamsin luoman kauniin sohvasarjan.

Napali -sohvasetti on poikkeuksellisen mukava. Hänellä on houkutteleva visio, joka luo iloisen tunnelman olohuoneeseen. Tässä kodikkaassa kulmasohvassa on kolme mukavuutta ja rentoutumista takaavaa perusosaa – selkänojalla varustettu jatkoelementti, kulmaosa (kahdella selkänojalla, jotka ovat suorassa kulmassa toisiinsa nähden) ja verhoiltu ottomaani. Kaikki riippuu toiveistasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, miten yhdistät nämä kappaleet ja luokittelet ne! Voit valita monista eri vaihtoehdoista. Jos haluat kodikkaan rakkaussohvan kahdelle, sinun on yksinkertaisesti erotettava sohvasarja. Jos haluat vastaanottaa paljon vieraita olohuoneeseesi, voit muuttaa viehättävän huonekalun suorana 20 hengen sohvaksi. Voit myös asettaa sen U-muotoiseksi. Ja jos et voi päättää tietystä kokoonpanosta, sinulla on aina vapaa valinta järjestää Napali -sohvasarjan osat niin usein kuin haluat. Modulaariset komponentit korostuvat suurilla pörröisillä tyynyillä. Tyynyjä voi käyttää istumiseen tai nojaamiseen.

Ylellinen samettiverhoilu on koristeltu eklektisilla aiheilla ja tyylikkäillä väreillä. Päätös on melko vaikea. Pitäisikö sinun valita rikas violetti, jossa on kullanväriset kuviot, tai syvä sininen, jossa on hohtava smaragdinvihreä koriste? Molemmat vaihtoehdot näyttävät todella kauniilta. Itse asiassa sillä ei ole väliä, mitä väriyhdistelmää haluat, koska saat varmasti loistavan korun olohuoneeseesi!

Koristele olohuone ihanalla sinisellä ja smaragdinvihreällä sohvalla

olohuoneen sohvasetti sininen

  Upea violetti koru olohuoneeseen

olohuone sisustava napali -sohva  Sadun visio, kodikkuutta ja mukavuuttaolohuoneen sohva monia komponentteja

Teksti Katjan kanssa