9 bedste basketballstrømper med billeder

Basketballstrømper er præstationsstrømperne, der normalt består af bomuld, ester, nylon og spandex. Den rene bomuld kunne sjældent ses i dag i strømper. Materialerne som polyester og nylon transporterer fugt væk og kan beholde sin form meget længere. Det kan betragtes som holdbare sokker. Fleksibiliteten i spandex tilføjer stretch og gør strømper behagelige; den er til stede i et meget lille forhold. Basketballstrømperne er sædvanlige hverdagssokker, som skal være tykkere for mere effektivitet. Det forbedres for at passe til skoene.

Seneste og seje basketballstrømper til mænd og kvinder:

Her er listen over top 9 bedste basketballstrømper.

1. Sokker til lavere kvartal til mænd:

Herre sokker med lavere kvarter

Disse basketballstrømper til mænd bør være af den bedste kvalitet, fordi de er hyppigste over sko. Disse strømper er ret små. De er kvartskårede strømper, eller som er lavere end almindelige besætningsstrømper og ender over anklerne. De rødfarvede nederste kvartssokker kan bruges.

2. Cotton Crew Socks:

Cotton Crew Sokker

Disse er kollektionerne fra drenges basketballstrømper, der har den kvalitet, at de sidder stramt og har behageligt materiale. Bomuldssokkerne foretrækkes generelt frem for andre, da de let absorberer fugt og holder benene behagelige at spille. Det samme kan også vælges af piger.

3. Under Armour Heat Gear Socks:

Under Armour Heat Gear Socks

Disse strømper består af 77% polyester, 20% bomuld og 3% spandex. Blandingen af ​​disse materialer gør det holdbart og fleksibelt. Sokkerne har en funktion af kompressionsbånd omkring midten af ​​foden, som er designet til at undgå træthed. De hvide farve sokker kan vælges som bedst.

4. Hyper Elite Socks:

Hyper Elite strømper

Hyper elite besætningsstrømperne har en meget god dæmpning, hvilket gør den behagelig at have på, mens du spiller basketball. Det har også en blanding af syntetisk fornemmelse, hvilket gør det mere egnet til at blive valgt af drenge. De kan betragtes som lange basketballstrømper.

5. Sorte besætningsstrømper:

Sorte besætningssokker

Dette er sorten fra sorte basketballstrømper. Strømperne i dag erstattes af moderne kompressionsbukser. Der var engang, hvor folk plejede at bære lange strømper til knæene. Besætningsstrømperne gør det perfekt at blive valgt på mærket. Den syntetiske blanding giver det et efterbehandlingslook.

6. Elite alsidighedsstrømper:

Elite alsidighedssokker

De alsidige strømper er de mest udvalgte strømper i nutidens tid af både mænd og kvinder. De alsidige strømper har tre forskellige længder. Det danner et meget behageligt materiale til mænd, mens de spiller basketball. Det bedste valg kan træffes i form af hvide basketballstrømper.

7. Knæhøje strømper:

Knæhøje strømper

Knæhøje strømper er det generelle slid som piger basketballstrømper. Strømperne til piger forbliver længere indtil knæene gør dem komfortable i henhold til deres krav. De samme strømper kan også prøves til fodbold. Det bedste valg kan være lilla basketballstrømper.

8. Stribede basketballstrømper:

Stribede basketballstrømper

Disse er strømperne designet til både mænd og kvinder hvad angår mode. De andre strømper forbliver almindelige i forhold til dette. De stribede strømper giver det et fashionabelt look at blive beundret. De kan prøves af både drenge og piger. Det bedste valg kan være røde basketballstrømper.

9. Encounter Kid Socks:

Mød børnestrømper

Børnets basketballstrømper i møde er specielt designet strømper til børn med hensyn til størrelse, materiale, komfort. Strømperne er ganske mindre i størrelse i forhold til andre, og disse kan bæres af både dreng og pige. Det bedste valg kan være orange basketballstrømper.

Strømperne skal følge kvaliteten af ​​at være komfortable i skoene. Gode ​​strømper skal absorbere fugt og forblive kølige. Valget til mænds strømper kan være alsidigt og hyper elite -strømper, knæhøje strømper kan bæres af piger, og stødstrømperne ville være det bedste for børn. Desuden afhænger det også af skoene, der dækker strømperne. Den hvide farve ville være velegnet til enhver sort.