9 bedste vintersokker i nyeste modeller

Vinter er synonymt med særlig omhu. Selvom vi beskytter vores kroppe med specielt vintertøj som cardigans, jakker, termalbukser eller hættetrøjer, men ignorerer vores fødder helt. Mange af os fortsætter med at bruge bomuldssok om vinteren, hvilket er helt forkert. Bomuldssokker giver lidt isolering om vinteren, og hvis de bliver våde, bliver de mere skadelige end nyttige.

Nyeste og komfortable vintersokker:

Her er de 9 bedste valg til de bedste vintersokker.

1. Merino tykke vintersokker:

Merino tykke vintersokker

Merinould er et af de bedste materialer til at isolere varmen. Disse vinterstrømper til mænd letter suveræn åndedræt. Det hjælper også med at regulere temperaturen, så fødderne forbliver isolerede og onde varme. Den bedste del af merino vinteruldsokker er, at de tørrer hurtigere, når de vaskes.

2. Hæklede småbørns vintersokker:

Hæklede småbørns vintersokker

Nyfødte, småbørn og småbørn er meget sårbare over for vinterelementerne. Det er meget vigtigt at beskytte deres kroppe, men også deres søde små fødder. Hæklede strømper tilbyder varme og farve bortset fra beskyttelse om vinteren.

3. Termiske vinterstrømper:

Termiske vinterstrømper

Vinterstrømper fra Thermals er et must -have vinterelement. Termiske vinterstrømper er mere behagelige end almindelige strømper. De fleste termiske har ekstra polstring, som holder fødderne varmere. Disse vintersokker er specielt designet til at give tiltrængt varme og isolering.

4. Fleece foret sokker:

Fleece foret sokker

Fleece er super blød og den er super behagelig på fødderne. Disse strømper er en meget god investering er et must have som vinterstøvlesokker. Disse fashionable strømper fås også i flere farver og mønstre.

5. Strikkede uldsokker:

Strikkede uldsokker

Der er noget meget hyggeligt over strikkede strømper vinterdag. Strikkede strømper er behagelige, lette i vægt og perfekt til vinteren. Selvstrikkede eller butiksstrømper fås i flere farver og mønstre. Invester i et par par i vinter og er perfekte som en kvinders vinterstrømper.

6. Tåsokker:

Tåsokker

Tåsokker er et must have vintertøj. Disse strømper giver ekstra varme og kan bæres under almindelige strømper eller noget tungere vintertøj. Tåsokker forhindrer blærer, frostbid og er et must -have -mænds vinterstrømper samt kvinders vinterstrømper.

7. Cashmere sokker:

Kashmir sokker

Kashmir er sådan et luksuriøst stof. Det ligner uld, men meget lettere. Dette stof er perfekt til en let vinter, når der ikke er brug for tykke uldne strømper, men varmen fra kashmirstrømper stadig er meget ønsket. Selvom et unisex -slid er kashmir, er det meget populært som kvinders varme vintersokker.

8. Kompressionsstrømper:

Kompressionsstrømper

Kompressionsstrømper er et must for tunge vintre eller områder med snefald. Kompressionsstrømper er fremstillet af specielle materialer ud over uld. Disse særlige strømper giver ultimativ komfort og hjælper i blodcirkulationen. De er normalt lette, hvilket øger fordelene ved disse strømper.

9. Polystyrensokker:

Polystyrensokker

Disse strømper er lavet af polystyrenfibre blandet med naturlige stoffer. Sådanne strømper er bedst til vintre, da de tilbyder stor komfort og bedste pasform. På grund af tilstedeværelsen af ​​blandede stoffer giver disse strømper varme og holder fødderne tørre.

Strømper er modetøj og beskytter fødderne mod hårde naturelementer. Der findes mange typer strømper, som er perfekte til vinteren. Evaluer vejret, du bor i, og vælg de strømper, der opfylder vinterens særlige behov.