9 Top flotte strømper til mænd og kvinder

Fancy strømper er specielt designet med flotte designs og mønstre. De bruges bare til at gengive et smukt udseende og fremstår som dit ben som et sødt. Fancy strømper er bygget med kreative ideer, der fødes i et kunstnerisk sind. At give et avanceret billede til strømpe er ikke en let opgave. En person arbejder på mange begreber for at levere et nyt look.

Bedste fancy strømper i nye modeller:

Få disse top 9 flotte sokker, som du skal prøve en gang.

1. Fancy Superman Sokker:

Fancy Superman Sokker

Det er flotte sokker med Spider man -tryk. Det er højlængde strømper med himmelblå farvebase med rød kant på toppen, tå og fødder. Et stort S er trykt med rødt omslag foran. Sådanne designs bæres af superheltkarakteren Superman. Hvis dine børn elsker at prøve superhelte sokker til hans skoleudflugt, skal du give ham denne type sokker gaver.

2. Matematisk strømpe Fancy:

Fancy matematiske sokker

Det er sorte farvede sokker til mænd, der viser matematikformler. Dette matematiske koncept om sokker er unikt, som er ude af verden. Disse karakteristiske sokker er iøjnefaldende og vinder opmærksomhed for alle.

3. Skakbræt Fancy Socks:

Fancy skakbrættesokker

Denne flotte kjolestrømpe har design som skakbræt af sorte og hvide firkantede kasser. Basen er helt sort og over knæet. Dette stedsegrønne sort -hvide tjekprint er uforglemmeligt og fantastisk.

4. Divided Fancy Socks:

Fancy Divided Socks

Det er fancy -sokker til mænd i dobbelt skillevæg. Den ene er flotte fødder og en anden er ankel til knæ sokker. Der er grå strømpe med sort kant. Under knæet er der to hvide striber, der fremhæver sokkens skillevæg.

5. Tjek Socks Fancy:

Fancy Checks Sokker

Disse flotte sokker er dekoreret med kun sorte snore, der har tjekmønster. Det er en sart sok, hvor benet er åbent. Denne sok skal håndteres forsigtigt og kræver særlig opmærksomhed, når den bæres.

6. Lace Sock Fancy:

Fancy blonder sokker

Det er flotte kvinders strømper med tyk bund og ankel. Over benet er der brugt blonderstof, der ligner net. Et fantastisk design er skåret ud på ankel, på tå og kantdækkende ben. Disse blonderstrømper er dekoreret for at give et smukt udseende.

7. Uldstrømpe Fancy:

Fancy uldsokker

Disse smarte strømper til damer består af uld i lilla farve. Det er strikket smukt som sandaler, der kun dækker tå og fødder. En kugle af lilla uldsnore er fastgjort oven på sokken og giver et fantastisk og pragtfuldt look. Denne foretrækkes bestemt af piger.

8. Fancy Animal Leg Socks:

Fancy dyre benstrømper

Det er herre strømper fancy rendering animalsk benprint. Den ene strømpe har tryk på katteben, og en anden har tryk på hundeben. Det har mellemstørrelse med ægte og præcist udseende tryk. Ingen kan finde ud af, om det er sok eller ægte ben af ​​dyr. Prøv denne overraskelsesgave til dine børn, de vil helt sikkert overraske over disse strømper.

9. Ankelstrømpe Fancy:

Fancy ankelsokker

Det er flotte arbejdssokker, der er opbygget i tyndt stof og anklelængde. Et solsikkemønster udføres oven på sort sok med bund som tyndt tryk. Tynde sokker bruges bare til at redde dine fødder fra støv. Dette kan ikke give din varme.

Som vi så, er det kun få sorter i sokker. Ligesom disse finder du mange flere. Det vil invitere masser af gode ord fra offentligheden. Når denne flotte sok blandes med fantastisk fodtøj, giver den et enestående look til dit ben.