10 Moderigtige Wayfarer solbriller til mænd og kvinder

Oprindelsen af ​​rejsende går tilbage til årene 1950’erne og 1960’erne. Wayfarer-solbrillerne blev oprindeligt designet af moderselskabet Ray-Ban. Wayfarers har en typisk trapezformet ramme, der er unik for dem, og antyder ikke-verbalt sprog. De har flotte robuste arme eller rammen, som giver en flot definition af ansigtet. Ray-Ban Wayfarer solbriller er blevet fremstillet af Ray-Ban siden 1956. De tilhører nu italienske Luxottica Group med moderselskabet Ray-Ban. Ray Ban -vejfarende har produktfordelen ved stel med plaststøbningsteknologi i stedet for metalrammerne og markerede en overgang fra metalstel til en æra med plastisk øjenslitage.

Nyeste og trendy Wayfarer solbrille designs til damer:

Her er de 10 bedste Wayfarer solbriller.

1. Black Wayfarers:

Black Wayfarers

Den mest stilfulde vejfarende for både mænd og kvinder. Farven er sort er smuk i wayfarers for begge køn. Wayfarerne er også med polariserede linser/briller til det retro -look, og formen er virkelig velegnet til ethvert ansigt.

2. Brown Wayfarers:

Brune Wayfarers

En anden klassisk farve er en dejlig nuance af brun plastikramme til en wayfarer solbrille og brune briller/linse. Dette er fra mærket Fastrack. Dette fungerer godt for mænd. Wayfarerens størrelse er af en ideel størrelse.

3. Mirror Wayfarers:

Spejl Wayfarers

Dette er en grundlæggende wayfarer med revo -farvet linse. Dette har en mat finish. De revo -farvede briller har spejlvendt finish i sig med nuancer af blå, grøn osv. De spejlfærdige linser gør dette ideelt til enhver udendørs aktivitet. Mænd kan bare øge deres fede kvot med disse spejlede vejfarende.

4. Two Tone Wayfarers:

Two Tone Wayfarers

Dette er et smukt par tofarvede matte farfarede solbriller med flad sort ramme og er parret med lyse glødende grønne arme. Kontrasten er så slående, at lysstyrken er perfekt til en solrig udendørs dag.

5. Leopard Print Wayfarers:

Leopard Print Wayfarers

Disse er slanke og stilfulde wayfarers til kvinder og er bare perfekte til en dag ude i solen eller på stranden. Dette er også en daglig bruger. Disse kan prales med både casuals eller formals, og det vil helt sikkert få hovederne til at dreje.

6. Metal Wayfarer:

Metal Wayfarer

Denne sorte wayfarer er anderledes end den plastiske formning af vejfarende og er let og stærk. Dette har polariserede hældninger med UV -beskyttelse og ser fantastisk ud med den metalblanke finish. Dette ser fedt ud på både mænd og kvinder.

7. Blue Sports Wayfarer:

Blue Sports Wayfarer

Mænd ser seje ud i blå solbriller. Denne wayfarer er til sportspersonen i dig og er super cool. Med den blå linse i sort mat færdig ramme, er dette en skal have for en mand med interesse for sport.

8. Smuk i Pink Wayfarers:

Smuk i Pink Wayfarers

Dette er perfekt til somre, og kvinder vil absolut elske denne ispop lilla pink wayfarer. Farven er så unik, at den er en øjeblikkelig attraktion. Skyggen er sådan, at den passer til ethvert afslappet tøj, og kvinder kan rokke dette absolut.

9. Cool Blue Ray-Ban Wayfarers til mænd:

Cool Blue Ray-Ban Wayfarers til mænd

Mænd kan aldrig tage fejl af blå, og de ser bare suave og seje ud i blå nuancer. Denne blå Ray-Ban wayfarer er, hvad man skal have for en mand i fritid eller formelt slid. Med den passende blå nuance er dette ideelt med solbrillernes perfekte form ved templet.

10. Designer Wayfarers:

Designer Wayfarers

Disse designer wayfarers er til kvinder. De er klassiske sorte med mørke nuancer, men har et element af guld i fælgen og i midten, hvilket giver det en flot definition på solbrillerne, såvel som kvinden ser super sexet ud.

Cool, trendy og moderigtigt er ethvert par wayfarer -solbriller. Disse vejfarende er virkelig lette i forhold til alle solbriller i metalstel og er lette at bruge, bære og er yderst behagelige. Wayfarer solbriller er ekstremt populære blandt mange berømtheder og er et højdepunkt i deres modeerklæring. Det er let at få dit foretrukne kendislook med den rigtige wayfarer på.