10 nyeste og bedste foldbare solbriller til mænd og kvinder

Solbriller er blevet et vigtigt tilbehør i både mandlige og kvindelige garderober, men det skal håndteres forsigtigt, ellers kan det blive ridset eller endda blive ødelagt. Så for at undgå en sådan situation og rodet håndtering af solbriller blev folding solbriller opfundet, hvor i solbrillerne dejligt kan foldes ind i en lille størrelse og let kan placeres i en lille pose eller i lommer også. Oprindeligt blev solbriller designet til atletik eller til sportsperson, men nu er mange mærker begyndt at designe seje og smarte foldbare solbriller til alle.

Stilfulde og trendy solbriller i foldbare designs til kvinder:

Så lad os se på top 10 herre og kvinders foldbare solbrilledesign.

1. Krystalbrune linse foldbare solbriller til mænd:

Krystalbrune linse foldbare solbriller til mænd

Disse ultimative og klassiske udseende er disse solbriller til mænd. De krystalbrune linser sammen med nuancer af brun ramme giver et smukt udseende til mænds personlighed. Disse er perfekte til enhver udendørs aktivitet.

2. Metal Finish Folding Sunglass til mænd:

Metal Finish Folding Solbriller til Mænd

I nuancerne af den blå linse står sammen med metalfinishrammen en ideel foldet solbrille på listen over mænds tilbehør. Denne type runde foldbare solbrilleobjektiv ser godt ud på firkantede ansigtsskæringer, da den dækker den brede pande og kindben, og denne type solbriller giver brugeren et blødt udseende.

3. Vintage polariserede herre foldbare solbriller:

Vintage polariserede foldbare solbriller til mænd

Disse former for vintage polariserede foldbare solbriller er højt på mode og giver os et bemærkelsesværdigt og slående udseende. Den sorte ramme med lilla linse er et ideelt valg til enhver udendørs sport eller enhver anden aktivitet.

4. Firkantet formfoldende solbrille til mænd:

Foldbare solbriller i firkantet form til mænd

Disse sorte firkantede solbriller til mænd går aldrig af mode. De tiltalende sorte solbriller giver et dristigt udseende og kan bruges til enhver lejlighed og til alle samfundslag uden problemer i tankerne.

5. Ray Ban Aviator Folding Sunglass til mænd:

Ray Ban Aviator foldbare solbriller til mænd

En anden stilfuld og smart udseende foldende solbrille i aviatorstil er designet af Ray Ban i gyldent metal. De klassiske grønne linser giver et fantastisk look og kan kombineres med næsten alle former for tøj som jeans, fritidstøj eller jakkesæt.

6. Overstørrelse stel mindre foldede solbriller til kvinder:

Overstørrelse Stel mindre foldede solbriller til kvinder

Kvinder kan aldrig gå galt med deres tilbehør og altid vælge dem, der forbedrer deres personlighed og stil med mange folder. Så denne type stel mindre overdimensionerede solbriller er de klassiske og giver et fantastisk sexet og forbløffende udseende, der gør enhver kvinde.

7. Klassiske røde Wayfarer foldbare solbriller til kvinder:

Klassiske røde Wayfarer foldbare solbriller til kvinder

Her kommer en smuk og perfekt foldbar wayfarer solbrille til sommer i form af klassiske røde wayfarers. Solbrillerne er perfekte til daglig brug og kan prales på både casual og på formals til det hoved, der ser ud.

8. Cute Heart Shape Folding Solbriller til Piger:

Søde hjerteformede foldende solbriller til piger

En anden sød og dejlig hjertefarve i lyserød farve er disse foldbare solbriller. Den har en plastramme og ser meget smuk ud på unge piger. Disse typer foldbare solbriller er perfekte til fester og ser også cool ud på strandhængesteder.

9. Cool designer foldbare solbriller til kvinder:

Cool designer foldbare solbriller til kvinder

Denne type seje designer foldbare solbriller i dobbelt tome og søde aber, der hænger yderst på solbrillerne, ser meget cool ud og giver et funky og stilfuldt look til enhver kvinde, der bærer denne type solbriller.

10. Sporty foldbare solbriller til kvinder:

Sporty foldbare solbriller til kvinder

Disse er de mest foretrukne foldbare solbriller til kvinder, der er sportselskere og selv brænder for deres udseende på samme tid. Den fantastiske farvekombination blå og sort ramme sammen med mørkeblå linse giver brugeren et ekstraordinært udseende.

Foldbare solbriller ser meget attraktive ud og er ret behagelige at have med, da de opbevares i små poser. De er endda meget bekvemme at bære og vedligeholde. Det er et must for enhver sportsperson garderobe, og selv de kan Accenture stilfuldt udseende. Foldbare solbriller fås i en lang række og stilarter, så nu kan du få problemer med at se ud og få forskellige nuancer til dine øjne.