10 stilfulde sorte solbriller til forskellige ansigter

Brug af sorte solbriller er afgørende i den moderne æra. Disse solbriller beskytter brugeren mod skadelige UV-stråler, sneblindhed og blåt lys. Desuden giver sorte solbriller behageligt syn uden blænding.

Sorte solbriller

Forskellige nuancer af sorte solbriller i Indien:

Her er de bedste designs af sorte solbriller til mænd og kvinder i indien.

1. Joe Black solbriller:

Sorte solbriller glæde

Dette par sorte solbriller har runde briller. Den er monteret på en meget tynd, let metallisk ramme. Der er et tyndt metal, næsebro, der sidder på næsen, når brugeren eller ejeren bærer den. Da næsebroen er meget tynd, leveres der også et separat lige, tyndt metal. Dette lige metal giver bedre støtte.

2. Mørke sorte solbriller:

Mørke sorte solbriller

Dette par mørke, sorte solbriller er monteret på slidstærkt plastmateriale. Brillerne ligner enhver brille, der er lavet til at beskytte øjnene. Rammen, der dækker øjenbrynene, har form af øjenbryn. Resten af ​​brillerne er afrundede for maksimal beskyttelse. Der er også Nose Bridge.

3. Iyu Design sorte solbriller guldrammer Uv3:

Iyu Design sorte solbriller guldrammer Uv3

Dette par solbriller er absolut afrundet. Glassene er monteret på gylden ramme. I nærheden af ​​næsebroen og derover er de også lavet af tynde metalstik. Glassene er velkendte for UV3 -beskyttelse.

4. Sorte polariserede solbriller:

Sorte polariserede solbriller

Dette par solbriller er en sort polariserende solbrille til mænd. Disse briller ligner alle almindelige briller. Den øverste kant af plastrammen passer over øjenbrynene. Resten af ​​brillerne har den form, at det beskytter øjet mod UV, solskin og støvpartikler.

5. Moderigtige mænds sorte solbriller:

Moderigtige sorte solbriller til mænd

Dette par solbriller er meget moderigtigt. En mand med et ungt, tyndt ansigt ser meget attraktivt ud. Formen på glassene ligner normalt andre. Det øverste område af rammen går over øjenbrynene, Nedre briller beskytter øjnene mod UV, lys og støv.

6. Store sorte solbriller:

Store sorte solbriller

Dette par er de nyeste store, firkantede solbriller. Glassene er monteret på en holdbar plastramme. Der er bronæse til placering af brillerne i ansigtet. Den mest betydningsfulde funktion er, at rammen går over øjenbrynene og ikke sidder på øjenbrynet.

7. Mænds sorte solbriller med flad top:

Mænds sorte solbriller med flad top:

Dette par sorte solbriller til mænd er store med flad top. Glassene er store, når de placeres på mandens næsebro. Faktisk stikker brillerne ud, når manden dyrker sport og bærer solbrillerne. De sorte solbriller er monteret på den holdbare plastikstel.

8. Designer inspirerede sorte solbriller:

Designer inspirerede sorte solbriller

Dette produkt er overkommeligt og monteret på Bio hazard producerer en række nye tidsalder, designerinspirerede solbriller. De mørke sorte solbriller er monteret på mens stel. De kontrasterende farver giver produktet ekstraordinært.

9. Sjove sorte solbriller:

Sjove sorte solbriller

Dette par sorte briller er monteret på slidstærkt plast. Formen på glassene er store og afrundede firkanter. Der er en næsebro til nem brug af brillerne. Dette par er den nyeste trend, og folk nyder at bære dem.

10. Moderigtige sort plast solbriller A246:

Moderigtigt sort plastik solbriller A246

Dette er et par sorte solbriller med en flad top. Således sidder den øverste ramme godt på brugerens øjenbryn. Resten af ​​brillen monteres på en holdbar plastramme. Glassene er rektangulære i deling gal der er Nose Bridge

Der er valg af solbriller, der også skal bruges på overskyede dage. Børn og teenagere bør også bære dem.

Bedste solbriller blokerer 99-100% UVA- og UVB-stråling. Solbriller bør også blokere 75-90 % synligt lys. Folk bør beskytte mod hudkræft i øjenlåg og hud omkring øjnene. Beskyttelse mod solen er afgørende.