15 forskellige typer af farvede solbriller, der vil vare evigt

Leder du efter det perfekte sommeropkald, så du kan hænge på stranden eller sommerens varme gader, og derefter komme igennem den betagende og absolut lette vægt og erklæring, der laver retro smarte, seje farverige solbriller. Solbrillerne beskytter ikke kun dine glamourøse øjne mod de skadelige UV -stråler fra sollyset, men lyser også dit ansigt op med en varm glød med pastellrammer og retro spejlglans nuancer.

Uanset om det er rødmen pink og lilla eller de varme røde og skinnende blues. Fra de neon mousserende nuancer til de matte farver, de farverige specifikationer giver dig det perfekte retro -look til at tilbringe en sjov strandøjeblik på en sommerdag. Den ultraglam, der er mest solrig med de hvide tykke rammer eller det ekstra udsagn, der laver smykkede rammer med motiver af blomster eller diamanter, ser fantastisk ud.

Forskellige typer af farvede solbriller i trend 2017

Fantastiske outfits som fede jakker og shorts eller korte nederdele med høj talje og grime-toppe ser strålende ud med disse dinotaktiske nuancer. De super fede farverige nuancer ændrer ikke kun dit ansigtsudtryk, men giver dig også et helt nyt billede. Faktisk kommer folk endda til at dømme dig med din påklædning og personlighed med den måde, du frembringer dig selv på.

Farvede linse solbriller til forskellige ansigter:

Her er en liste over nogle bedst mærkevarer solbriller med forskellige farvede linser til mænd og kvinder i indien.

1. Ultra Cool Red Shaded Mirror Lens Solbriller:

Ultra Cool Red Shaded Mirror Lens Solbriller

Ultrakølige solbriller i røde nuancer med objektivfarver ser fantastisk ud på mænd og kvinder. En stor halvrund formet linse ser strålende ud. En gylden ramme på de røde nuancer supplerer parret til det bedste.

2. The Black Shades solbriller:

Black Shades solbrillerne

De altid grønne sorte farvede solbriller er et par, som alle skal have til udflugten. Den sorte mat nuance med en sort ramme ser eksotisk ud. Den ekstra sorte tone passer også bedst til en lysere hud. Den lyse solskinsdag vælger sådan en glamourøs solskærm.

3. Mercury sølvfarvede solbriller:

Mercury sølvfarvede solbriller

Solbrillerne i kviksølv sølv er til det storslåede look for dem, der ønsker en spektakulær indvirkning på de andre. Sølvspejllinsen giver en tilstrækkelig beskyttelse mod solstrålerne og beskytter mod de ultraviolette stråler mod solens skadelige stråler. Bortset fra dem giver det et højt niveau af farve og kontraststyrke.

4. Brunette grønne solbriller:

Brunette grønne solbriller

Få din sommer til at skinne med de brunettegrønne spejlobjektiver. Det strålende runde snit og en gylden ramme med de grønne brunettefarvede linser solbriller vil give dig et smukt sejt retrobillede på dig.

5. Solbriller grå nuancer:

Solbriller Grå nuancer

Retro -virkningen af ​​det super sejeste billede kan bringes med den grå solbrille farve spejl linser skygge, som du kan lave på andre. De suveræne snit af brillerne, der dækker hele øjnene og næsten den smarte og øjenbryn, giver specifikationerne det ultimative trendy look.

6. Lyserøde solbriller:

Lyserøde solbriller

De mest imponerende lyserøde nuancer til mænd kan være stel af rosaguld og solbrillerne med lyserøde nuancer med farvede linser får dig til at se lidt frisk ud fra det normale blege look. Det stilfulde ud af det blå look vil også matche din dynamiske træningst-shirt dynamisk.

7. Gennemsigtige solbriller:

Transparente solbriller

Få et lidt professionelt look med de mest rige og klassiske briller, der endnu er gennemsigtige og nøgen, er de transparente solbriller. De beskytter mod sollysets stråler, der er skadelige for øjnene, og ser samtidig utroligt passende ud for et forretningsmandsindtryk.

8. Photo Chromic Brown Lens Solbriller:

Photo Chromic Brown Lens solbriller

Se verden med den nye brune nuance, der gør synet fascinerende køligt og blødt på øjnene. De chokoladebrune matte solbriller ser herlige ud. Det halvcirkulære glasskårne og komplementære stel ser forbløffende ud.

9. Gule solbriller:

Gule solbriller

Disse ravgule solbriller med farvede linser ser øjenbrynende og forbløffende ud. De tykke gule rammer lyser i ansigtet og giver et fashionabelt look til dit billede. Det storslåede look med samme farve dressing og åbent hår giver dig et modelbillede.

10. Farvede røde solbriller:

Farvede røde solbriller

De superfarvede rødfarvede linse solbriller med kontrast sort stel ser anholdende ud. Mænd med en imponerende natur kan få et enestående look med disse røde og sorte sensationelle beskyttelsesbriller til en yndefuld indgang til en fest.

11. Lilla solbriller med overdimensionerede linser:

Lilla solbriller i overdimensioneret linse

For at storslå det super naturlige, men alligevel imponerende pigelige look med de overdimensionerede lilla farvede linser, ser solbriller smukt ud på sexede piger. En høj sommerdag kræver, at disse nuancer udsender din skønhed.

12. Blåfarvede herresolbriller:

Blåfarvede herresolbriller

Finder du et perfekt malerisk look til din smukke partner? Fine blåfarvede solbriller er fejlfri for ham. Den gyldne ramme og de blå spejllinser ser fejlfrie og uforlignelige ud til en perfekt solskinsdag med din kærlighed.

13. Guldspejlskyggede solbriller:

Gyldne spejl solbriller

Når verden bliver skinnende med det yndefulde sollys, hvorfor ikke skinne dagen mere med det gyldne strejf af de perfekt runde guldformede spejlfarvede solbriller. En perfekt stel af rosaguld passer perfekt til nuancerne.

14. Sølv pink spejl linse solbriller:

Sølv pink spejl linse solbriller

Den lyserøde og lidt bronzeskygge til beskyttelsesbrillerne ser utrolige og uforlignelige ud på en lys solrig dag på stranden. Et imponerende model -lignende look med den perfekte højthængende form af nuancerne matcher smukt med de sølvrosa spejlfarvede linse solbriller.

15. Sorte lilla solbriller:

Sorte lilla solbriller

Det forbløffende dristige look fra den sorte lilla solbrillefarve gør dit look fantastisk. De store glas dækker dit ansigt med et ping af glamour. Et perfekt fed look med mørke nuancer er det bedste valg for et fedt og smukt billede.

Den spejlede glans brille passer lige så meget som de farvede beskyttelsesbriller. Når du vælger retroeffekten, giver neonfarverne og dynamiske sætningsrammer dig den perfekte blanding til den igangværende trend. Du kan endda springe den spejlede version af gnistbrillerne over og vælge de Beatles -inspirerede linser, der afspejler regnbuens farver. Den måde du klæder dig på med brillerne er også vigtigst, da retro -looket af farvede solbriller giver et funky øjeblikkeligt stående look.

Brillernes form har også stor betydning for farven på nuancerne. De rødbrune og modiske former og de dristige ekstra store former ser iøjnefaldende og fremragende ud. Mens de mini runde farvede beskyttelsesbriller passer til de små ansigter og ser bedst ud til en professionel udflugt. Gade- og brune nuancer i gade -stil vælger råbte nuancer.

Perfekt blanding af farver til din færdiggørelse giver dig det trendsættende indtryk; vælg derfor en ekstrem modsat høj farve for at give dig den perfekte forandring, du ønsker denne sommer.