15 Seneste solbrillekollektion i 2021, der vil forbløffe dig

Stilfuldt, men beskyttende tilbehør, der bruges af både mænd og kvinder, er solbrillerne også kaldet Shades. Et optisk tilbehør, der bruges til at blokere UV -strålerne, der rammer øjnene direkte og forhindrer skader på nerverne, der er ansvarlige for visualisering. Solbriller har skabt sin egen modeerklæring på grund af dets forskellige design og farver på brillerne. Der er mange mærker populære for deres eget design af solbriller. Nogle af dem er Ray ban, Oakley Oliver Peoples og mange andre virksomheder bruger polariserede briller, som også indeholder add-on som juvelstykke, 3D-effekt.

nyeste solbriller

Seneste solbriller til forskellige ansigter:

For at vide mere om det nyeste design af solbriller, der er populære i år 2018, hvilket tilføjede en ekstra fjer til kronen af ​​”Mode og skønhed”

1. Retro Cat Eye solbriller:

Retro Cat Eye solbriller

Cat eye solbriller var populære i slutningen af ​​50’erne og 60’erne. Nu stilen med at bære rektangulære briller med rammen, der følger øjets anatomi og giver en tæt pasform på næseryggen. Denne slags nye briller med enkel ramme kan bæres af både mand og kvinde. I tilfælde af designet ramme med dyreprint af en spids ende, som passer godt til damer.

2. Seneste solbriller runde stel:

Runde solbriller

Rund ramme er almindelig blandt filmstjerner og er nu blevet topdesignet på listen over typer solbriller. Linsen og rammen er runde i form, som ikke overstiger øjenbrynets niveau. Almindelig sort eller brun farve er bedst egnet til mænd.

3. Rund ramme solglas med juvelstykke:

Rund solbrille med smykke

For damer i stedet for at bære almindelige runde briller, skal du parre glassene med et aftageligt stenstykke eller perler, der er fastgjort i rammens øverste hjørne. Denne slags briller giver glasset et rigt udseende.

4. Seneste solbriller med gennemsigtig ramme:

Gennemsigtig solbrille

Gennemsigtige indrammede solbriller kan kombineres med enhver form for skik, fra formel til fest. Denne type ramme kan have enhver form som firkantet, rundt eller rektangel. Gennemsigtig ramme passer godt sammen med farvede briller som grøn, blå eller flerfarvet.

5. Crystal Frame nyeste solbriller:

Crystal Frame solbriller

Krystalramme kombineret med rosa linse eller en hvilken som helst farvet linse tilføjer charme til kvinderne og deres skønhed. Krystalrammen er tykkere sammenlignet med den gennemsigtige plastramme.

6. Avancerede Mirror Lens Solbriller:

Avancerede Mirror Lens solbriller

Spejlcoatet objektiv er det næstbedste i forhold til det polariserede objektiv. Denne type linse hjælper med at reducere blændingseffekt og virker en god UV -strålebeskytter. Spejlbelægningslinsen hjælper med at reducere lyspassage og er nyttig til forhold. Denne type solbriller forveksles ofte med aviator nuancer.

7. Aviator seneste solbriller:

Aviator seneste solbriller

Denne type briller blev designet til piloter for at forhindre øjenskader og blev senere år en stil blandt mænd og kvinder. Aviator type solglas, der normalt er fremstillet af metalrammen med en semi-oval form. Objektivet er mørkt med en antireflekterende egenskab. I dette har rammen mange broer, der skaber et smuthul som et udseende.

8. Solbriller med animalsk tryk:

Animal Print solbriller

Rammen til dyretryk er en af ​​de bedste solbriller, der ofte bruges af unge. Denne type dyrestel kan have en hvilken som helst form fra firkantet til ovalt eller hjerteformet. Objektivet, der matcher rammen, er den vigtige kendsgerning, der føjer til stilerklæringen. Kvinder og unge piger foretrækker at have en ekstra stor dyreprintramme på.

9. Nyeste solbriller med halvramme:

Halvramme solbriller

Denne type ramme brugt som nuancer er blevet brugt af hannen. På grund af sit enkle udseende med beskyttende funktioner gør det til et vigtigt tilbehør. Linsen er normalt farvet, og rammen e er en simpel acetatramme eller akrylramme. Objektivet er udstyret med anti-blænding effekt.

10. Blomsterprint- Solbriller med rund ramme:

Blomsterprint- Rund solbrille med stel

Rammen kan designes i forskellige former og design, som efter en gang er et personligt valg.Et af de almindelige mønstre i rammen blandt unge teenagepiger er den blomsterprintede ramme.Rammen kan være af enhver form og størrelse.Linsen bruges er den sorte eller farvede linse, fordi de unge kan lide at bære kontrastfarvekombination, som er i trend i disse dage.

11. Oversized solbriller:

Oversized solbrille

Popstarter og filmstjerner ses set iført denne type solbriller i den seneste moderne æra. Denne stilerklæring har nu været populær blandt unge piger og drenge. Den overdimensionerede ramme, der normalt er over øjenbrynslinjen, får den til at se ud som en maske, der dækker den øverste del af ansigtet. Rammen kan designes til enhver form og farve, og derfor vælges linsens farve og type.

12. Rimless solbriller:

Rimless solbriller

Denne type nuancer var populær i 90’erne, og endnu engang er dette design tilbage i branchen. Den rammeløse ramme gør nuancerne lette og lette at bære. Denne type nuancer er unisex, som kan bruges til en forretningsfest, da de kantløse briller er enkle, men giver et rigt og beskedent look.

13. Seneste lukkede solbriller:

Nyeste lukker solbriller

Som navnet antyder, er linsen af ​​rammen e lavet af plast, der skaber rækken af ​​linjer på rammen i stedet for en original linse fastgjort til rammen. Farverne på rammen og skodderne er normalt lyse og kan endda laves i kontrastfarver med LED -lys fastgjort til rammen, hvilket giver et køligt look. Denne gammeldags nuance bæres af både mandlige og kvindelige køn.

14. Seneste Butterfly Style solbriller:

Solbriller sommerfuglstel

Rammen af ​​denne type nuancer er en sommerfugl. Sommerfugle har en elegant og kunstnerisk kropsskitse, der replikeres i at skabe rammer til nuancerne. Rammen er normalt sort eller brun farve, og linsens farve kan afgøres individuelt.

15. Wayfarer solbriller:

mærket Wayfarer solbriller

Den har en trapezformet udsigt, der giver et lignende udseende som en katteøje ramme. Denne type design blev oprindeligt designet af Busch & Lam, der først blev lavet af metal, derefter blev de senere designet i plastrammen, der oprindeligt er i sort farve.Tykkelsen af ​​rammen er mere ved det øvre øje og øjenbryn.

Skygger er altid et must have tilbehør til både mandlige og kvindelige samfund. Nuancerne skal i stedet betragtes som en stilerklæring som en let tilgængelig beskytter for vores øjne. Med den note overvejer du at bruge en god sum penge på at eje et par af god kvalitet af nuancer, der beskytter vores øjne mod UV -stråler.