30 nyeste og stilfulde solbriller til mænd i mode 2021

Mænd er til at projektere sig selv på en fed måde med en fashionabel farvetone, der tilføjer deres personlighed. En sådan måde at fremvise sig selv på er med et par briller, der er brugt til enhver udendørs lejlighed til en lys solrig dag. Dette udskårne stykke briller er blevet skræddersyet til innovativt modedesign, som introduceres til denne urbane modeverden. Selvom rammen og objektivets design er blevet ændret hvert år på grund af en drastisk teknologisk udvikling, er teknologien bag solbrillerne til mænd stort set den samme.

Solbriller til mænd

For at beskytte mod de skadelige UV -stråler er det værd at købe en kvalitets solbriller til mænd. Inden du ejer en, er det bedre at vide om de typer og designs, der er tilgængelige på markedet. At få viden om de nyeste og top 30 stilfulde solbriller til mænd, som er bedst egnet til mænd, er værd at bruge tiden, hvilket vil hjælpe med at bringe en blanding af sofistikeret og æstetisk touch til deres daglige liv.

30 Bedste solbriller til mænd i trend:

Her er en liste over 30 nyeste solbriller til mænd i trend. Vælg din bedste, og vælg den.

1. Wayfarer mænds solbriller:

Wayfarer solbriller til mænd

Den tykke plastramme, der er formet til en firkantet form eller en kat-øje-ramme, der først blev bragt frem af Ray-Ban solbriller til mænd. Rammen er solid, men alligevel ikke tung, gør den mere behagelig at have på-Objektivet er lyssort i farven. Farven på rammen er normalt sort, de seneste års farve kombineret stel med sorte eller brune glas er nu i butikken.

2. Aviator mænds solbriller:

Aviator solbriller til mænd

Aviator solbriller blev oprindeligt designet til Pilot for at forhindre øjenskader, senere på grund af designet og stilen på aviatorrammen blev den populær blandt mænd. Aviators går godt for ovale ansigtsmænd end længe på grund af dets størrelse og form, der passer godt til et ovalt ansigt. De andre typer flyvere, der er tilgængelige på markedet som vestlige flyvere, har også den samme dråbeformede linseform.

3. Retro Nøglehul Aviator Mænds Solbriller:

Retro Nøglehul Aviator Mens Solbriller

I nøglehulsdesign er rammen designet uden knoppeholder ved broområdet i stedet er rammens form designet, hvilket giver en tæt pasform ved broområdet. Denne type flygerglas er normalt lavet af tykstøbt plast. Denne måde med nøglehulstøtte hjælper med at forhindre dannelse af mærker i hjørnerne af næsen. En af de største ulemper ved andre briller er næseknoppestøtten, som rammer næsebroen og forårsager smerter.

4. Mænds solbriller med rund stel:

Mænds solbriller med rund stel

Solbriller med rund stel er en af ​​de mest solgte stel nu på markedet på grund af dets sofistikerede udsyn. Rund ramme fås normalt i plast- og metalramme med forskellige typer objektiv, der generelt er sorte i farven. Solbriller med runde rammer passer godt til det firkantede ansigt, der beroliger ansigtstrækene.

5. Træramme mænds solbriller:

Træramme solbriller til mænd

Mest almindeligt brugt blandt unge som festtøj og også som semi-fritidstøj. Trærammen kan være poleret eller ru finish. Rammens form er normalt i firkant eller rektangel, som matches med en lysfarvet eller en subtil farvet linse.

6. Tortoise Shell Frame Men’s Sunglass:

Tortoise Shell Frame mænds solbriller

Skildpadderamme kom på markedet i 1900, og siden da blev trenden med at bære en stilart. Rammen replikerer funktionen i skildpaddeskal, der giver et subtilt, men alligevel et slående syn. Objektivet kan tones med enhver farve eller som et klart objektiv.

7. Buffalo Horn Frame mænds solbriller:

Buffalo Horn stel til mænds solbriller

Horn fra vandbøfler fra asiatiske lande, hvor de plejede at lave bestikvarer med den vidensdesigner, der ønskede at skabe et unikt rammemønster, brugte dyrets horn til at skabe en rig og klar ramme til de bedste solbriller. Selvom det er dyrt, er det værd at eje et stift materiale.

8. Persol 649 Solbriller til mænd:

Persol 649 solbriller til mænd

Person er et af de berømte mærker som Oakley, RayBan, når det kommer til solbriller med mærkevarer. I denne type solbriller til mænd, der er lavet af et højderyg, er kompositmateriale og linse også brede nok til omkring 54 mm. Stelfarven er normalt sort og brun med den grå eller sorte linse.

9. Legend Lens Men’s Sunglass:

Legend Lens mænds solbriller

Denne type solbriller sælges har et glas i begrænset oplag. Objektivet gennemgår en vintage-fremstillet proces med avancerede krystalstrukturer, der beskytter mod UV-stråler. Dette mønster er klassificeret som vintage, men stadig ikke et gammeldags tilbehør. Dette objektiv kan monteres på enhver form for ramme.

10. Square Lens Men’s Aviator:

Square Lens Mænds Aviator

Aviators er kendt for deres dråbeformede linse, der passer godt til firkantet ansigt, for at gøre det tilgængeligt for korte ansigter, bruges solbrillerne med firkantet linse. En metalramme med firkantet linse, der kan farves med farver som lys lilla, blå eller endda brun.

11. Gennemsigtig stel til mænds solbriller:

Gennemsigtig solbrille til mænd

Den gennemsigtige ramme er enkel, men alligevel fremhæver dens alsidighed. Han er blevet kendetegnet i en mængde på grund af det unikke. Linsen kan have enhver farve, der er en individuel præference. Objektivet kan være spejlbelagt eller ikke -spejlbelagt. Farven på linsen foreslås at være lys, hvilket vil komplimentere den gennemsigtige ramme.

12. Geometrisk mænds solbrille:

Geometrisk solbrille til mænd

Geometrisk designet ramme er blevet i de seneste år på grund af den offentlige efterspørgsel. Unge drenge og mænd bærer den til en fest eller et afslappet møde sammen med et par jeans og skjorte. Rammernes former er som ottekantede, sekskantede eller en tilfældigt foret indrammet fremstillet af metal eller tråd. Den cirkulære trådramme er et af de mest almindelige design, når det kommer til geometriske rammer.

13. Alt-i-en solbriller til mænd:

Alt-i-en solbriller til mænd

De alt -i -bedste herrebriller er lavet af et enkelt stykke plastmateriale. Rammen og linsen er kombineret som en med længden af ​​templet er kort. At vedligeholde denne solbrille i ét stykke er en udfordring. Det er meget skrøbeligt, og chancerne for brud er flere

14. Sammenklappelig solbrille til mænd:

Sammenklappelig solbrille til mænd

Den største fordel ved denne type solbriller er dens foldningsevne. Rammen kan foldes og bæres let, hvor den er let. Chancen for at miste brillerne er betydeligt mindre. Rammen er lavet af acetatlinse, og den er også tonet med brun eller sort farve med et nøglehulsmønster i midten af ​​rammen. Persol 714 Sunglass er en berømt mærketype til sammenklappelig solbrille.

15. Sports mænds solbriller:

Sports mænds solbriller

Sportsgutter har virkelig brug for gode solbriller af god kvalitet for at forhindre refleksion, solstråler og blænding. For at bringe alle disse funktioner i ét er der specialdesignede solbriller til rådighed, som giver en komfortabel pasform og risikoen for at tabe solbrillen reduceres på grund af dets fleksibilitet og design.

16. Rimless Men’s Sunglass:

Rimless mænds solbriller

Rimless herre solbriller er lette i vægt og har også fordelen ved at være bærbare. Linsen kan designes i enhver form og linsens kanter er poleret, og mange gange er den blevet belagt med en gylden eller sølvfor. Rimless frames er væddemål velegnede til mænd med små ansigter.

17. Semi-Rim mænds solbriller:

Semi-Rim mænds solbriller

Halvlinseklasse kan enten gøres øverste del af objektivfælgen fri eller den nedre del af objektivet fri for rammen. Uanset hvad, få sit til at se moderigtigt og tiltrækkende ud for drenge, når det kommer til attraktion og mode. Linsens farve kan være blå eller flerfarvet. Den rammeløse ramme passer godt til alle former for ansigt.

18. Grøn linse mænds solbriller:

Grøn linse mænds solbriller

Mest almindeligt linsefarve efter foretrukne mænds solbriller. Grøn farve kan være lys til kedelig, som blandes med en metalramme eller en stiv plastramme. Formen på linsen, der er mest almindeligt brugt, er rivefaldform, som er den typiske form for flyvere.

19. Hvid stel mænds solbriller:

Hvid stel mænds solbriller

Hvid betragtes som en neutral farve, der har evnen til at skille sig ud med andre farver. Den hvide ramme kan kombineres med en farverig linse, som helt sikkert vil være en levende kombination. Hvide stelglas farver godt til enhver hudfarve.

20. Clip-on runde stel mænds solbriller:

Clip-on runde solbriller til mænd

Klipmåden på solbriller med normalt glas var en gammel måde, der er tilbage med et brag på markedet. Dette design hjælper os med at se dagslyset og fordelen ved at klippe solbrillerne til mænd, når det er en solskinsdag. Rund ramme foreslås til kort og firkantet person.

21. Clip on-Square Frame mænds solbriller:

Clip on-Square Frame mænds solbriller

Denne Charleston-kant betragtes som den bedste clip-on solbrille. Hvilket er pengene værd at bruge og lægge billeder ud på Instagram. En let metode til at fjerne og fastsætte objektivparret er en fantastisk kunst, som enhver mand bør opleve ved at eje en.

22. Polariseret solbriller til mænd:

Polariseret solbriller til mænd

Polariserede mænds solbriller kaldes også som kørebriller. Hvilket hjælper med at reducere blænding ved at absorbere de vandrette lysstråler, der reflekteres tilbage fra overfladen, hvorved blænding forhindres. Objektivets farve er sort eller brun.

23. Cykling til mænds solbriller:

Cykel solbriller til mænd

Disse er tætsiddende solbriller til mænd. der fungerer som beskyttelsesbriller. Denne type solbriller er kantløse og har en kropsnær pasform. Forlængelsens længde er medium med en plastnitte. Cykelsolbriller hjælper med at forhindre støvpartikler i at komme ind i øjnene og virker også som en beskyttende barriere under en ulykke eller et fald.

24. Halvgennemsigtig kant til mænds solbriller:

Halvtransparent fælge solbriller til mænd

Efter gennemsigtige og hvidrammede solbriller.Den mest almindeligt bragte solbrille af mænd er den halvgennemsigtige ramme.Rammen e gør den kedelig, hvilket er det slående træk bag den. Denne ramme kan parres med en grøn linse eller en hvilken som helst farvet linse. Det vil gå godt med et festtøj.

25. Oversized mænds solbriller:

Oversized solbriller til mænd

Dette er den æra, hvor man kan se mænd iført solbriller over øjenbrynslinjen. Rammen på disse glas er normalt fremstillet af acetat eller plastformet materiale. For det lille ansigt ser overdimensionerede briller meget store ud og tiltaler, da det dækker hele ansigtet. For den lange ansigtsprofil ser overdimensioneret ramme fantastisk ud, da den forbedrer brudens pande og lange kæbeben.

26. Shutter Men’s Sunglass:

Lukker til mænds solbriller

Plastramme med plastlinse har været en trend i det seneste år, disse farverige stel og objektiv, der ligner lukkerskærm. Bæres oftest af unge under fester. Lukkerobjektivet er også initialiseret med LED -lys. Disse tændte solbriller bruges til danseshows eller fødselsdagsfester.

27. Dobbelt materiale mænds solbriller:

Solbriller i dobbelt materiale til mænd

Kombinationen af ​​plastfælge med metalstang kan bringe den bedste kvalitet frem af de to materiale- og stil solbriller. Fælgene har normalt en firkantet eller rund form med en metalforlængelse på begge sider kaldet templet.

28. Blå-orange stel til mænds solbriller:

Blå-orange stel til mænds solbriller

Levende farver Orange og mørkeblå kan være den bedste duofarve som solbrille. Denne form for solbriller bruges omkring sommersæsonen som strandtøj. Plastnitter, der enten kan være orange eller mørkeblå. Denne lette solbrille er let og behagelig, når den bæres. Farvekombinationen kan også være off-orange uden for rammen og blå farve på indersiden af ​​rammen, som er subtil i udseendet.

29. Matte Finish Mænds Solbriller:

Matte solbriller til mænd

Matte finish solbriller til mænd er brugervenlige, da de ikke forårsager nogen form for hududslæt, når de bæres i lang tid. Ramme i mat finish fås i forskellige farver. En af de mest berømte og foretrukne farver er sort blandt mænd. Størrelse og form er individuelle valg. For et langt ansigt anbefales en rektangulær stel mat-færdig solbriller stærkt. For et kort ansigt vil en firkantet ramme supplere ansigtstrækene.

30. Flagprintet mænds solbrille:

Flags printet solbrille til mænd

Unge drenge og mænd deler gerne deres lands navn blandt mængden på mange måder på en sådan interessant metode kan bære landets eget flag som et symboliseret solbrille. Denne type solbriller kan peges under enhver form for sport for at fremvise deres land, som de støtter.

Mænd har brug for et stykke god viden om et godt par solbriller, der passer til deres ansigtsdimension. Solbrillens type og form vil bringe mænds personlighed frem. At have en solbrille, der ikke tjener formålet med at beskytte og forhindre eksterne faktorer, må betragtes som aldrig at eje en. Typen af ​​linsevalg er også en vigtig faktor. I stedet for ikke bare at tænke mørkere linse hjælper med at forhindre UV -stråler, hvilket faktisk ikke er sandt. Belægningen og linsens materiale er nøglen til den rigtige glasart. Polariseret og antirefleksglas er det bedst egnede objektiv til en slags lejlighed. At bruge et godt beløb på et effektivt par solbriller til mænd er værd at betale!!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80