Hogyan távolítsuk el a sötét karikákat 5 nap alatt

El tudja távolítani a sötét karikát mindössze 5 nap alatt? Tudom, arra gondolsz, hogyan lehetséges ez? Ne aggódj! Ez a cikk segít abban, hogy megtudja, hogyan távolítsa el a sötét karikákat 5 nap alatt. A szem alatti bőr sötét festését többnyire sötét karikának ismerik fel. Bárki számára a sötét karikák nagyon irritálóak, mert elrontják a jó megjelenést. A sötét karikák, a szemhéjfesték és a szem alatti táskák fáradtnak és fáradtnak tűnhetnek.

Hogyan távolítsuk el a sötét karikákat 5 nap alatt

A sötét karikák előfordulásának számos oka lehet, mint például az öregedés, az öröklődés, a száraz bőr, az alváshiány, az egészségtelen táplálkozás, a bőr kiszáradása, az öregedés, az elhúzódó sírás, a számítógép előtt való hosszú munka és a fizikai stressz. Sok otthoni jogorvoslat létezik, amelyek hasznosak a sötét karika eltávolítására néhány napon belül.

A sötét karikák eltávolítása 5 nap alatt:

Íme az egyszerű módszerek a sötét karikák egyszerű eltüntetésére 5 napon belül.

1. Egészséges étrend a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt:

A kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás fontos szerepet játszik a sötét karikák eltüntetésében 5 napon belül. Tehát vegyen be salátákat, zöldségeket, friss gyümölcsöket, tejtermékeket, babot, feldolgozatlan tejet, joghurtot, csírát és lencsét.

2. Toner a sötét karikák eltávolításához 5 nap alatt:

Festék a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt

Készítsen keveréket úgy, hogy 1 evőkanál aloe vera gélt vagy gyümölcslét 1 evőkanál uborka levével összekever. Alkalmazza ezt a szeme körül. Kombinálhat egy teáskanál spárgalevet vagy fekete teát is. Hűtsük le 20 percig, mártsunk egy vattacsomót a gyümölcslébe, és töröljük puhán a szem környékét. Hagyja megszáradni krém, smink vagy szérum felvitele előtt.

3. Elegendő alvás a sötét karikák eltávolításához 5 nap alatt:

Elegendő alvás a sötét karikák eltávolításához 5 nap alatt

Próbáljon meg legalább 8 órát aludni minden éjjel. Ez a módszer nagyon hasznos a sötét karikák eltávolítására a szemtáskákkal együtt. A vér olyan területeken folyik, ahol a bőr vékonyabb alvás vagy pihenés hiánya miatt, és sötét karikák jelennek meg.

4. Mandulaolaj a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt:

Mandulaolaj 5 nap alatt eltávolítja a sötét karikákat

Kenje be a szemét körülvevő mandulaolajat minden nap lefekvés előtt. Hagyja egész éjjel a bőrön, és reggel öblítse le. Előnyös a sötét karikák színének halványítása. Ez a mandulaolaj legjobb otthoni gyógymódja a sötét karikákra.

5. Rózsavíz a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt:

Rózsavíz a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt

A rózsavíz olyan bőrápoló tulajdonságokat tartalmaz, mint a hűtő tulajdonságok, amelyek segítenek helyreállítani a szem alatti bőrt. Ezért mártson néhány vattacsomót a rózsavízbe, és vigye fel csukott szemhéjára. Engedje meg 15 percig. Ezt rendszeresen tegye a sötét karikák csökkentése érdekében.

6. Vízivás a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt:

Vízivás a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt

Hidratálja bőrét ivóvízzel, hogy megakadályozza a sötét karikák emelkedését a szeme alatt. Ezért igyon naponta legalább 12-14 pohár tiszta ivóvizet, hogy szeme friss maradjon, valamint csökkentse a sötét karikákat. Csökkentse a sós ételek fogyasztását is, mivel ez kiszáradhat a szervezetben.

7. Hideg borogatás a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt:

Hideg borogatás a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt

Tegyen néhány teás zacskót a hűtőbe, és egy idő után vegye ki. Tegye a szemére közel 15 percre. Nagyon előnyös a sötét karikák csökkentése, valamint a bőr élénkítése. Ez azért van, mert hűtő tulajdonságokkal és koffeinnel rendelkezik, amely támogatja a pórusok feszítését.

8. Fagylalt a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt:

Fagylalt a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt

Vigyen fel egy kanál hideg fagylaltot a túlzott területen, és hagyja hatni rövid ideig. Ezután tisztítsa le vízzel. Hűtő tulajdonságai miatt előnyös, ha csökkenti a sötét karikák kimenetelét.

9. Citromlé a sötét karikák eltávolítására 5 nap alatt:

Citromlé 5 nap alatt eltávolítja a sötét karikákat

A citromlé fehérítő tulajdonságokkal és C -vitaminnal rendelkezik. Kenje meg ezt a levet a szeme alatt pamutgolyókon, és hagyja ott fél óráig. Nemsokára törölje le nedves ruhával. Ismételje meg naponta 2-3 alkalommal néhány napig, hogy észrevegye a szeme alatti bőr színének csökkenését.

Távolítsa el a sötét karikákat 5 nap alatt