Hogyan távolítsuk el a sötét karikákat rúzzsal

Ez sokkoló lehet számodra, de igen, a rúzsok is segítenek csökkenteni a sötét karikákat, és azonnal kiegyenlített megjelenést kölcsönöznek neked. Ha rúzs segítségével elfedi a sötét karikákat, előkészítheti arcát a további sminkelésre, és ez azt a hibátlan megjelenést is biztosítja, ha el akarja kerülni a makacs sminkrétegeket az arcán. A rúzs színének kiválasztása azonban a bőrszínétől és a bőr textúrájától is függ.

A legjobb rúzs a sötét karikák eltávolítására:

Íme néhány tipp, amelyek segítenek abban, hogy hatékony és gyors módon elfedje rúzsával a sötét karikákat.

1. Zöld rúzs sötét körökhöz:

Zöld rúzs a sötét karikákhoz

A zöld színt leginkább arra használják, hogy a bőrön vörös álcázó foltok legyenek. A zöld rúzst a sötét karikák elrejtésére először a szem és az orr alá, a szájzugba és a törött hajszálerek tetejére kell felhordani. A folyamatot úgy fejezheti be, hogy finom korrektorral lefedi. A zöld rúzsburkolatot többnyire vörös bőrfoltokon is használják, amelyeket a lányok arcán észlelnek, a sima bőr textúra érdekében.

2. Lila rúzs a sötét körökön:

Lila rúzs a sötét körökön

A bőre sárga árnyalatú, vagy sárgás elszíneződést hordoz sárgás bőrrel? A lila rúzs a szem alatti karikákhoz a legjobb az arcszínéhez. A lila szín, amikor a sötét karikákra felviszi a szilárd réteget, segít leegyszerűsíteni az arc tónusát egy korrektor vagy világos alapozó segítségével. A lila színt a világos rózsaszínnel is összekeverheti, hogy varázslatos hatást gyakoroljon a sötét karikákra.

3. Narancssárga rúzs sötét körökhöz:

Narancssárga rúzs a sötét karikákhoz

Akár narancssárga rúzst, akár narancssárga korrektorot választ, mindkettő képes a kívánt bőrszín biztosítására, anélkül, hogy sötét karikák lennének rajta. A narancssárga rúzs a szem alatti sötét karikák elfedésére leginkább a bőr eredeti kék árnyalatainak eltüntetésére szolgál, zúzódásokkal, makacs árnyékokkal, látható vénákkal és hiperpigmentációval. Ha a bőrre alkalmazzák, tökéletes bőrt ad ki, hibák nélkül.

4. Piros rúzs sötét körökhöz:

Piros rúzs a sötét karikákhoz

A sötét ráncokat elfedő vörös rúzs meglehetősen divatos a tisztességes bőrszínű tizenévesek körében. Segít abban is, hogy hosszú időn keresztül azonnal megszabaduljon a sötét foltoktól és a foltoktól. A piros rúzs használatához a felhasználónak be kell fednie a szem alatti területeket, az orr oldalát, a szemek fölött stb., Amelyet később szép korrektorral vagy enyhe nedves kézzel alapozóval fed le, hogy szilárd és egyenletes legyen. megjelenés.

5. Rózsaszín és kék rúzs sötét körökhöz:

Rózsaszín és kék rúzs a sötét karikákhoz

A rózsaszín és a kék a lila színéhez hasonló színhatást kölcsönöz. A rózsaszínt leginkább a meleg bőrtónusra használják, sötét karikákkal együtt. A rózsaszín rúzs, ha kék vagy narancssárga rúzsokkal használják a sötét karikákhoz, finom színkombinációt biztosít a enyhén sötét megjelenésű nőknek. A rúzst a szemek környékén, és sötét rúzs használata esetén enyhén az arccsonton kell felhordani, és korrektorral le kell fedni. A jobb hatás érdekében kis adag kék rúzst is keverhet rá.

A szem alatti rúzs sötét karikákra történő felhasználásának folyamata ugyanaz marad. Ez azonban a bőrtónustól is függ, mivel a sötét arcszínű és még mindig sötét karikás nőknek sötét rúzsokat kell használniuk a merész megjelenés érdekében. Hasonlóképpen, a világos bőrtónusú nők világos rúzs árnyalatokkal járhatnak, hogy varázslatos tapintással csökkentsék a sötét karikákat.