9 Forskellige skrivebords- og stablingsskolestole til børn

Vi husker alle små ting om vores skole. Ting som at sidde i vores skole, lytte til alle taler om lærer og spise sammen med venner. Det er der i vores underbevidsthed, men et eller andet sted glemmer vi, hvordan vores skolestol var.

Skolestole

De fleste af vores indiske skoler havde træstole og borde. Nu om dage foregår en kombination af træ og metal, træ og plast eller komplet plast.

Bedste og moderne børneskolestole:

Mere behagelig, robust og let at vedligeholde er få kvaliteter ved nutidens skolestol. Her er få typer stole til folkeskoler og gymnasier.

1. Tablet Arm School Chair:

Tablet Arm School Chair

Tablet -arm -skolestolen er en skolestol med armbord fastgjort til venstre side. Det er den seje stil af skolestol. Det ses i mange film. Mange skoler bruger det med de store børn, da det kan være svært at bruge tabletarmen til skriveformål. Disse arme og ben på denne skolestole er for det meste lavet af metal.

2. Skolestol i træsæde:

Skolestol i træsæde

Nu om dagen er skolestole ikke lavet af komplet træ. Da der er risiko for termit og vedligeholdelse af dem, kan det være lidt dyrt. Derfor bruges en kombination af træ og metal i skolestole. Sæde og ryglæn er lavet af træ. Træsædet skolestol har sine arme og ben lavet af metal.

3. Plastic Stacking School Chair:

Skolestol i plast

Materialet plast overtager verden i disse dage. Det bruges til at lave næsten alt. Skolestabelstole i plast er mere holdbare og stærke. De er lette; det bliver let at flytte dem rundt. De fås i næsten alle farver. De har ikke brug for meget vedligeholdelse.

4. Plast Smiley skolestol til børn:

Smiley skolestol

Smilestolen er skolestol, der bruges til mindre børn. Normalt har ryglænet en sød tegneserie eller et smilende ansigt. De er for det meste lavet af plast eller træ. Da de skal hugges. De fås for det meste kun i lille størrelse. De er meget søde og farverige.

Læs mere: Stole til børn.

5. Mesh School Chair:

Mesh skolestol

Skolestol i mesh har mesh som sæde og ryglæn. Resten af ​​kroppen er lavet af metal. De er lette i vægt. De er mere komfortable end plastskolestolen. Men de skal helt sikkert håndteres mere forsigtigt. Denne stol bruges i meget få skoler, da børnene har en tendens til at bryde masken ved et uheld.

6. Vintage skrivebordsstol til skolen:

Vintage skolestol

Vintage skolestol er simple gamle skolestole. De har et lille sted under sædet til at opbevare bøger. Denne type skolestole bruges stadig på nogle skoler. Disse skolestole er lidt omfangsrige. De er svære at flytte rundt på. De kan ikke stables. De har træ sæde og ryglæn.

7. Spider School Stacking Chair:

Spider School stol

Spider skolestol er en skolestol med lange ben. De er lette at stable. De lange ben gør dem perfekte til store børn. De er for det meste lavet af metal og plast. De ses ofte også på temarestauranter. De er nogle gange farverige.

8. Skolestol med skrivebord vedhæftet:

Skolestol med skrivebord vedhæftet

Nogle af skolestolene har skrivebord fastgjort til stolene. Skolestole med skrivebord vedhæftet har træbord, som kan tages af eller foldes. De er tunge at flytte. De har en fast størrelse, så de kan ikke justeres efter barnet.

9. Højdejusterende High School skrivebordsstol:

Højdejusterende skolestol

Højdejusterende skolestol er den mest ideelle form for skolestol. Det er perfekt til alle. Barnet kan sidde efter sin komfort. De har justerbart ben, så samme størrelse kan bruges til alle divisioner.

Skolestol er et sted, hvor et barn tilbringer det meste af sin skoletid. De skal være behagelige og robuste. Disse mange typer skolestole vil helt sikkert tilfredsstille alles behov.