9 Trendy og usædvanlige besøgsstole

Hvert kontor har en reception fyldt med stole til besøgende. Disse stole bestemmer endda virksomhedens styrke og omdømme. Stolene er specielt fremstillet til gæsternes komfort. Disse kan være stål, læder eller endda træstole. Typen og stilen på disse stole varierer afhængigt af virksomheden. Nogle gange foretrækkes en enkelt stol, og nogle gange foretrækkes en komplet sofa.

Besøgsstole

Moderne og stilfulde besøgsstole:

Her er nævnt stole er selektivt valgt til dit hjem eller kontor design på en stilfuld måde.

1. Moderne kontorstole:

Moderne kontorstole

Moderne kontorbesøgsstole er mest foretrukne i IT- og højteknologiske kontorer. Disse giver et moderne look og får rummet eller receptionen til at se elegant ud. Det materiale, der bruges til at lave disse, varierer fra plast til læder, og den mest anvendte farve er sort og hvid.

2. Executive Visitor Stole:

Executive besøgende stole

Disse stole bruges til at give stedet et ledende udtryk, og disse bruges på kontoret, der involverer salg og kundebesøg. Disse er for det meste bevæbnede besøgsstole og er for det meste lavet af træ og læder.

3. Ventende besøgsstole:

Venter på besøgsstole

Disse er de mest anvendte besøgsstole til kontoret. Disse bruges mest på klinikker og offentlige steder. Disse bruges i bundter frem for som en enkelt stol. En række af disse stole er slået sammen.

4. Træbesøgsstole:

Besøgsstole i træ

Træstole bruges sjældent, og disse bruges på forretningsstedet. Disse er for det meste besøgsstole med arm, og disse er altid en kombination af træ og læder. Disse fås i forskellige størrelser.

5. Plastbesøgsstole:

Besøgsstole i plast

Disse er de mest foretrukne kontorbesøgsstole. Disse er de billigste og bedste stole til kontorbesøgende, der bruges på de fleste virksomheder. Selvom de ikke er så behagelige at sidde i lang tid, passer de bedst til stedet.

6. Vinylbesøgsstole:

Besøgsstole i vinyl

Det er de traditionelle besøgsstole med arme. Disse består af vinylmateriale – en plast fremstillet af kemikaliet. Disse er for det meste røde i farve, og disse bruges på restauranter og traditionelle steder.

7. Besøgsstole i læder:

Besøgsstole i læder

Besøgsstolene i læder bruges mest til receptioner. Disse er for det meste sorte i farven, og disse bruges som enkeltstole. Disse er behagelige, og de giver et luksuriøst udseende. Disse er for det meste af lav højde, og de hjælper også med at slappe af, mens de venter.

8. Besøgsstole i metal:

Besøgsstole i metal

Disse ligner ventestolene, men er fuldstændig lavet af metal. Disse bruges mest på et sted, hvor der er behov for et stort antal stole. Stolene er forbundet med en fælles base, og derfor er disse kun tilgængelige på bulknummeret.

9. Cantilever besøgsstole:

Cantilever Besøgsstole

Som navnet antyder, har cantilever -stolene kun den ene ende. Disse bruges til at give et elegant og udøvende look. Disse er fastgjort i den ene ende og hjælper med at støtte og slappe af ryggen. Disse består af metal og læder.

Besøgsstolen i virksomheden er det første indtryk, der gives til den person, der besøger stedet. Det er altid bedre at give det bedste look og få en persons opmærksomhed. Der er mange besøgskontorstole, der er tilgængelige inden for budgettet. Den mest trendende er executive og lædertyper, da de giver et elegant og luksuriøst look. Det er virkelig vigtigt at vælge den rigtige stil til den rigtige forretning. Ikke alle stole passer til ethvert sted. Valget afhænger rent af forretningen og stedet. Det afhænger aldrig af ejerens smag, da det kan få stedet til at se lidt akavet og ubehageligt ud.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.