9 bedste strande i Andaman med billeder

Andaman -øerne er ideelle destinationer for familieferier og ferier. De fungerer også som de bedste romantiske steder for ægtepar og bryllupsrejser. Strandene her er smukke og ukronede. De giver sine besøgende mange muligheder for at deltage i underholdende aktiviteter såsom dykning, vandsport, svømning og solbadning. Den naturskønne skønhed, det uberørte vand og det lune vejr er betagende, og feriestederne, køkkenet og indkvarteringen er bemærkelsesværdige og veloprettede. Her har vi listet nogle af de fantastiske strande i Andaman, så næste gang du planlægger en tur, ved du, hvilke steder du skal besøge.

Radhanagar Strand:

strande i andaman

Beliggende på Havelock -øen Andaman, er Radhanagar -stranden en af ​​de fineste, der kan ses til dato. De lange strækninger af gyldent sand og frodige grønne kokospalmer ser maleriske og fejlfrie ud. Denne strand er det rigtige sted at glemme alle dine bekymringer og nyde den vidunderlige og storslåede udsigt, den har at byde på. Du kan også nyde lidt fiskeri, solbadning og svømning.

Corbyn’s Cove Beach:

Strande i Andaman-Corbyn's Cove Beach

Corbyn’s Cove -stranden er smuk og ekstravagant. Det er et fantastisk sted for alle naturelskere og for dem, der nyder at ligge i blød under solens blide varme stråler. De har også luksuriøse feriesteder og restauranter her.

Vijayawada Strand:

Strande i Andaman-Vijaynagar Beach

Vijaynagar -stranden har nogle af de mest betagende udsigter, du nogensinde har forestillet dig. Dette sted er himmelsk og roligt. Den blide brise og de bløde stænk fra de funklende blå bølger er nogle af de smukke ting, du vil komme til at lægge mærke til. Dem, der leder efter en tid med fred og ro, bør helt besøge dette sted.

Harminder Bay Beach:

Strande i Andaman-Harminder Bay Beach

Harminder Bay Beach ligger cirka 100 kilometer fra Port Blair og fungerer som en af ​​Andamanøernes mest pragtfulde og fantastiske strande. At tage på ferie til et sted som dette vil helt sikkert blive salig, sjov og afslappende. At gå lange ture barfodet og svømme er nogle af de bedste aktiviteter, du kan forkæle dig med her.

Ramnagar Strand:

Strande i Andaman-Ramnagar Strand

Ramnagar ligger på Diglipur -øen og er en af ​​de mest unikke strande. Dette sted er for det meste afsondret og kan kun nås ved at tage en båd fra Port Blair og Mayabunder. Det mangfoldige udvalg af flora og fauna vil helt sikkert glædeligt overraske dig, og vejret her er behageligt. At komme til dette sted vil bestemt ikke medføre beklagelse.

Karmatang Strand:

Strande i Andaman-Karmatang Beach

Karmatang -stranden er spektakulær, fredelig og en ren jomfruelig strand. Dette sted er ikke blevet berørt af kommerciel turisme og fungerer som et andet sted, der nås med båd. Stranden er også hjemland for et stort antal skildpadder, der også er i stand til at dykke og snorkle også.

Elephant Beach:

elefanter strandtur

Elefantstranden i Andaman er, hvor du finder elefanttræning. Det er også et godt sted for vandsport og sightseeing. Da dette sted ikke er blevet berørt af kommerciel turisme, kan du også prøve dykning med havheste, fisk og ål.

Long Island Beach:

Strande i Andaman-Long Island Beach

Long Island Beach er en smuk og sandet strand, der er fyldt med stedsegrønne skove. Det er omkring 82 kilometer væk fra Port Blair og er kendt for at være frekventeret af delfinkonvojer.

Neil Island Beach:

Strande i Andaman-Neil Island Beach

Neil Island Beach er en skønhed! Det skinnende blå og grønne vand, smukke solnedgange, lavvandede rev og levende koraller vil helt sikkert fascinere dig. Skaldyrene her er overdådige, og udsigten er naturlig, farverig og eksotisk.