Udaipur Street Food Places: 10 Bedste Street Foods i Udaipur

Hver person har et svagt sted, at mad er den fremtrædende for mange. Udaipur er en af ​​de storslåede byer i staten Rajasthan, der har en rig kulturarv sammen med lækkert Rajasthani -køkken på gaderne. Mange mennesker foretrækker en hurtig bid i form af gademad, der hjælper med at mætte din sult uden at tømme lommen. Dette er grunden til, at gaderne i mange storbyer er fyldt med kiosker, der serverer autentisk mad. Prøv disse bedste gademad i Udaipur, når du planlægger en rejse, og du vil blive serveret med velsmagende mad og ingen skuffelse.

Må prøve Street Foods i Udaipur:

Kogt æg Burji:

Kogt æg Burji

Kogt æg burji er en mulighed, der får lokalbefolkningen og besøgende til at vende tilbage efter mere! Saucen tilberedes med tyndtskårne tomater, løg med alle de nødvendige krydderier, der gør den lækker og tilsættes skiver kogte æg, der tilberedes sammen med saucen. Da burji er krydret, spises den generelt med skiver brød.

Daal Bati Choorma:

Daal Bati Choorma

Daal Baati Choorma er en autentisk Rajasthani -ret, der er populær på gaderne i Udaipur. Mange boder på gaden serverer daal poodi, daal baati, der tilfredsstiller smagsløgene. En skål med seks til syv poodier eller baatis med varme daal med tynde skiver løg og et klem citron gør retten endnu mere tiltalende.

Jalebi:

Gademad i udaipur

Jalebi er en sød ret, der er ulig de salte gademad, og de tilfredsstiller din søde tand. Denne lækre dessert er friturestegt i ghee og derefter fyldt med sukkersirup. Nogle gange tilsættes kardemomme til sukkersirupen for at gøre den mere velsmagende. Det er en af ​​de uimodståelige snacks, der får dig til at have en snydedag.

Sandwich og Maggie:

Sandwich og Maggie

Specialiteten ved sandwichene på boderne i Udaipur er, at den er fyldt med tyndtskårne tomater, løg, sauce, agurk og grøn chutney, der præsenteres meget smukt. Maggi er en anden specialitet, der er tilberedt med nogle løg, og tilføjelse af et stykke ost på toppen smager tiltalende. Selvom lyden af ​​sandwich og Maggi kan lyde enkel, gør krydderierne og gadefølelsen dem autentiske og lækre!

Mini Mirchi Vada:

Gademad i udaipur

Der er mange boder og små restauranter, der har solgt mini Mirchi vada fra 60’erne. Disse boder har lang kø med både lokale og besøgende. De er pommes frites chilier belagt med grammel og fyldt med kartoffelmos, citronsaft og krydderier. Du kan dog aldrig stoppe med kun en.

Kachori:

bedste Kachori i udaipur

Kachori er endnu en Rajasthani -særlig snack, der bliver berømt over hele landet. De er friturestegt dejkugler, der er fyldt op med en række fyld. Nogle af de bedste er Dal Kachori, Dahi Kachori, Onion Kachori, for blot at nævne nogle få. Der er bedst at blive spist varmt og serveret med krydret og sød chutney.

Brød Pakoda:

Brød Pakoda

Endnu en gadefavorit er de trekantede skiver brødstykker, der er fyldt med kartoffelmos tilberedt med en masse krydderier. Derefter dyppes brødet i grammel og friturestegt, hvilket gør det til en lækker mulighed for gademad. Brødspakoden spises bedst med en række chutneys og præsenteres med stegte og saltede chilier, der kan krydre pakodaen, alt hvad du vil.

Kulhad kaffe:

Street Foods i udaipur

Kaffe er en universel drik, og hvorfor skulle Udaipur være en undtagelse! Denne kaffe tilberedes med chokoladesauce og chokoladepulver, der piskes og serveres i en kulhad, eller et mudderglas forbedrer drikkens smag. Chai er en anden mulighed, og mange boder og stande tilbyder mindst 16 slags te, som du kan smage. Det er en drink som bedst mange unge prøver kopper og kopper helt.

Momos:

Momos Udaipur

En snack, der har tibetansk oprindelse og vildt berømt blandt byer i hele Indien, er Momos. Mange gadeboder giver dampede og stegte momoer med fyldte grøntsager, der passer bedst til mayonnaise og schezwan -sauce. At have hotte momos med saucer sammen med steder med udsigt øger skålens smag yderligere.

Pav Bhaji:

Bedste pav bhaji i udaipur

Pav Bhaji er en anden madglæde, du skal prøve, der er tilgængelig i stræderne i Udaipur. Der er mange kiosker, der serverer varm, krydret og læbefaldende gademad, der kan spises hele dagen hver dag. De tilbyder mange andre retter, men de lange spørgsmål dannes kun for smagen af ​​den lækre Pav bhaji til en overkommelig pris.

Bedste steder at prøve Street Foods i Udaipur:

  • Fatehsagar er et sted i hjertet af byen Udaipur. På den modsatte side af dette sted er det berømte Bombay -marked, der er et gademad. Du kan smage en lang række madvarer som Chaat, Pizza, Momos, Bread vada, og den serverer også en kold kaffe, der er en af ​​de mest elskede drikkevarer. Onsdag er den dag, Bombay -markedet forbliver lukket. Med den smukke udsigt over søen får gademaden den til at smage endnu mere fantastisk.
  • Sektor 3, omkring en 100 fod vej i Hiranmagri, er et andet madmarked, der ligger lige uden for Swagat Vatika. Falooda, Kulfi, Chaat, kinesisk, Barf gola og mange flere gadefoder er ivrig tilgængelige, som du kan nyde på denne travle gade. Boderne i dette markedsområde begynder at åbne så snart solnedgange er gjort det til en lækker del af din rejse.
  • Dosa Plaza i Shobhagpura er et af de bedste steder, hvor du kan finde flere forskellige doser og mange andre sydindiske retter som Uthapam, Idli, Wada osv. Nogle af de bedste tilgængelige doser er Mushroom choupsey dosa, Sizlee noodle dosa, Tom chi dosa Mexi roll dosa, for at nævne nogle få.
  • Dabok Airpot har mange restauranter inden for en radius på 5 til 15 km, der serverer velsmagende mad til en overkommelig pris. SNP House, Oasis, Sarovar Restaurant, Cafe27, for at nævne nogle få.
  • Udaipur banegård er et andet sted, hvor der er en regelmæssig travlhed med passagerer og lokale. Der er boder i og uden for banegården, der tilbyder hygiejnisk mad uden at stikke hul i lommen. Theka chai ka, Natraj spisesal & restaurant, Kailash Familiespisning er nogle restauranter omkring banegården, du kan prøve.

Sammen med den historiske kultur i Udaipur -byen, gadefødevarer, der har et strejf af autentisk Rajasthani -smag, hvilket gør din rejse mere lækker, end du tror. Artiklen giver dig detaljerne om de bedste gademadvarer, og hvor du kan finde dem, så du kan nyde rejsen mere effektivt. Glem ikke at prøve de bedste gademad i Udaipur, og lad os vide, hvordan vi mere kan hjælpe dig.