9 moderne stue designs med billeder i 2021

Moderne design er temmelig enkelt at få øje på, som vises på en frisk palet, der spiller gennem vandrette plus lodrette linjer. For at designe kommer dekorationen fra selve arrangementets form plus tema. En stue er et hovedsageligt accepteret sted i et hus til underholdning af gæster, plus hvor familier i fællesskab kommer for at afslutte dagen, hviler efter en lang arbejdsuge for ellers at nyde et tv -program i fællesskab. Her fik vi 9 moderne stuedesign med billeder.

Moderne design er en mode i disse dage især for de mennesker, hvis hovedfokus er formålet med deres hjem. Væk derfra skaber det friske udseende af moderne interiør boligejere elsker denne type koncept, der er rodet og stressfrit.

Moderne stue designs i Indien:

Her er vores 9 enkle og moderne stue designs med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Light Plus luftig moderne stue design:

stue design

Du kan pakke meget ind i din stue som et spisestue; usikkert kan du forhindre ting i at afveje pladsen. Lucite-spisestue, et åbent sofabord plus en klar væg med vinduer fører dette værelse videre fra at føle sig overfyldt. Glasagtig front plus havedøre bliver til populære plus arkitekter planlagde store vinduer, der tæller stuevindue fra gulv til loft. Dette er et af de bedste stuedesign.

2. Blue Hues Modern Living Room Design:

Moderne stue design2

Dette opholdsområde involverer de møbler, der er gennemblødt i et hav af blues; dog får små variationer i tone plus subtile patchworkmotiver stedet for gennemtrængende kontrastmønstre plus nuancer. Et patchwork tæppe forankrer opholdsområdet, der er udstyret med sofaer i linned samt en lænestol med vinger. Glasspidsen på sofabordet i egetræ viser en samling vintage kunst. Dette er et af de bedste moderne stuedesign.

3. Cottage Modern Living Room Design:

Moderne stue design3

Fritstående vægge og bjælke spiller op i denne stuens originale charme plus unikke unikhed. Tænk at installere beaded board ellers træplanker i stedet for gipsvæg. Egenskaben, såvel som ufuldkommenheder i naturligt træ, giver tekstur plus interesse, stadig hvis det er nyttigt til blot en væg ellers loft. Det er effektivt ved et rent lag maling; bjærgning loftsventiler giver som overraskende kunst, mens de er hængende som fra spæret. Dette er en af ​​de populære moderne stue designs.

4. Rødbaseret blomstermodel Moderne stue Design:

Moderne stue designs4

Desuden placere blomster efter eget valg ivrig efter en rød vase ellers placere en række røde blomster, for eksempel roser eller andre tulipaner i en hvid ellers glas vase. Tænk derimod på at fylde en æstetisk fornøjelig skål med røde æbler, der kan bruges som mellemstykke til dit sofabord, ellers dit spisebord. Dette er et af de bedste stuedesign.

5. Moderne belysning stue design:

Moderne stue design5

Belysning er muligvis en af ​​de mest betydningsfulde aspekter ved ethvert hjemforslag, især i moderne klassiske interiører. Brug flere lyskilder til forskellige opgaver, f.eks. Lamper til forståelse, væglamper til at understrege kunstværker plus en samlet loftslampe til at forsegle rummet. Gendan din lampeskærm med en rød lampeskærm er en perfekt, omkostningseffektiv måde at sætte farve på din stue. Dette er det bedste design af stuen overhovedet.

6. Moderne stue design med tæpper:

Moderne stue design6

Bemærk, at uanset om dit hjem er en linje af hårdttræ, ellers laminatgulve, raffineret beton, ellers fedtsten, er sandheden sandheden, at tæppet giver dine fødder en afslappende pause fra hårde overflader. Et moderne, sort og hvidt tæppe tilbyder et traditionelt udseende, mens det viser rummets karakter.

7. Trapper Moderne stue design:

Moderne stue designs7

Trappenhed spiller en hovedrolle i brud på centerrummet. Udseendet var slankere og barrieren var mere almindeligt fremstillet af metal. Træet med åben slidbane bliver normalt i 1940’erne, i øvrigt 50’erne og stiger ofte fra stuen.

8. Moderne stue væg design:

Moderne stue design8

Vægfarver skal bruge “lysere nuance af bleg” synspunkt. Lysmalede vægge giver dig mulighed for at skabe dine møbler i fokus. Planlæg at holde vægfarven pålidelig i hele hjemmet, som en erstatning for at fremhæve sikre vægge ellers er rum og et klart flow den overlegne effekt. Dette er en af ​​de fantastiske stue designs.

9. Moderne stue møbeldesign:

Moderne stue design9

I nutidige designpublikationer kan du se et stort, sortlakeret italiensk bord, omgivet af moderne tulipanstole fra midten af ​​århundredet og toppet med en udsmykkede lysekrone ovenover. Få skønheden i kontrast, stirre efter måder at tilbyde traditionelle stykker et moderne udseende og omvendt, og husk på at give berolige så meget vægt som måde. Jeg håber, at over moderne stuedesign kan du meget mere lide.