Hvordan indretter du din stue?

Vil du have en perfekt og stilfuld stue? Dette er en almindelig kendsgerning, at alle mennesker giver den største opmærksomhed til deres stue og forsøger at forskønne den størst, når gæsterne først kommer og observerer denne del af huset. Derfor er det meget nødvendigt at dekorere din stue og for disse mange facetter at tænke, når du lærer at planlægge en stue. Det dekorative aspekt bærer det hele sammen for at skabe et værelse, der er visuelt tiltalende. Således har jeg givet nogle af de bedste måder at dekorere din stue på.

Bedste måder at dekorere stue på:

1. Omdrejningspunkt:

stue 1

Det kan være en arkitektonisk detalje, storskærms -tv, pejs ellers et kunstværk, et køligt lysarmatur eller en flot udsigt. Det giver dine øjne hvile og hjælper med at jorde rummet plus beskrive dets funktion.

2. Placer sofaen:

stue 2

Du skal placere din sofa, så den står over for døren, uanset om den skråner i et hjørne, hængende eller ved siden af ​​en væg. Hvis du skal sætte det med bagsiden til indgangen, skal du sætte et konsolbord efter sofaen ved lamper, ellers ser kunstbøger således mere attraktivt ud.

3. Klip:

hvordan man indretter stuen

Saml et klippesæt af dine foretrukne værelser fra magasinet. Farver trøster møbler, lysekroner samt franske døre, uanset hvad der sætter gang i din fantasi.

4. Lag din belysning på lag:

stue4

Denne blanding af spor, gennemsigtighedslampe plus bordlampebelysning er ideel til størrelsen på denne stue. Lamper er den bedste måde at lindre et rum på.

5. Brug en række af tolv:

stue 5

En blanding af stilfuld overdækket plus åben opbevaring er ideel til stuen. Bogreolerne er billige, og flere husejere udvikler sig på åben opbevaring, slet ikke klar over, at alle deres varer ikke er beundringsværdige. Overdækket opbevaring er en vigtig ingrediens i en stilfuld stue.

6. Catch in Balance:

stue 6

Tænk på at tilføje et spejl, kinesiske skærme, loftsbelysning, vægkunst, højstole og høje planter. Hvis der er en stor sammenslutning af møbler i en enkelt ende af rummet, skal du lave et nyt siddeområde for at udjævne det i den ekstra ende.

7. Hav en stol:

stue 7

Prøv at få plads til mindst 6 personer stadig i et lille værelse. I stand er rummet større; opdele det i områder, der hjælper med at sidde forskellige samlinger af mennesker fra 2 til 6. Sofaer samt stole skal grupperes indbyrdes, så folk kan chatte med hinanden ganske enkelt.

8. Område defineret:

stue8

mærke samtale samt siddepladser efter tæpper. Enten almindelige eller dekorative, tæpper i visuel definition til et værelse plus kan også være en inflexion.

9. Lys op med hvidt:

stue 9

Opnå et luksuriøst neutralt look med hvide polstringer og dekorative accenter i forskellige lyse nuancer for at tilføje ekstra dybde og dimension.

10. Farven på lange gardiner:

stue10

Til fælles ser gardiner ellers gardiner mest fremragende ud i farven eller den dominerende farve på det store møbel. Dette hjælper med at bære rummet i fællesskab og tilbyde en ramme for designet.

11. Vælg mellem formaliteterne:

stue 11

Et ekstremt formelt værelse kræver traditionelle møbler, antikviteter og avancerede, glatte overflader. Et ekstra afslappet værelse kan bruge enklere stof plus diverse dekorationer.

12. Fredelig atmosfære:

stue 12

Dekorer din stue for at opleve havet omkring dig. Brug mosaikglas i havets farver til at grænser op til pejsen, plus en række malerier viser palmeblade støder op til skystrøet himmel bære vinden indeni.

13. Blend dine stilarter:

stue13

Du kan kombinere gammelt plus nyt, formelt og afslappet, neutralt plus fedt for at skabe et indbydende og afslappet rum. En neutraltonet sofa samt lænestol med moderne linjer, mens brugerdefinerede gardiner tilføjer en fornemmelse af skik.