9 bedste fødevarer, der er rige på threonin, der skal medtages i din kost

Aminosyrer er kroppens byggesten og har mange funktioner at tage sig af. En sådan aminosyre diskuteret i dagens artikel er Threonine. Inden vi går i gang med at udforske Threonine Rich Foods, skal vi dog se hurtigt på, hvad denne aminosyre gør ved vores krop.

Hvad er Threonine?

Threonin er en essentiel aminosyre, som kræves af kroppen for at afbalancere proteinniveauer, fremme kollagen, danne hjertevæv og endda producere fordøjelsesenzymer. Det fås naturligt fra mange plante- og dyrekilder.

Threonin er også ansvarlig for produktionen af ​​glycin og fredfyldt, der fremmer den samlede vækst. Lad os lære at vide, hvordan man inkorporerer denne aminosyre ved at lære om nogle af de bedste fødevarer med et højt indhold af threonin

Top Threonin -fødekilder i Indien:

Læs videre for at vide om de bedste fødevarer med højt indhold af threonin. Lad os tage et kig på dem.

1. Tyrkiet:

En klump proteinrig kød, såsom kalkun, vides at supplere kroppen tilstrækkeligt med threonin. Faktisk er det bredt krediteret at være en af ​​de rigeste kilder til threonin af det amerikanske ministerium for sundhed og landbrug. En portion på 85 gram kalkun er 1090 milligram threonin. Denne servering i sig selv kan give dig 61 % af dine threoninbehov, hvis du tilfældigvis er en mand eller 72 % dit forbrug har brug for, hvis du tilfældigvis er en kvinde.

% Threonin i 100 g: 100 % – 104 %

2. Æggehvide pulver:

Med nul mættet fedt eller kolesterol kan æggehvider pulver være en glimrende kilde til threonin. Man kan bruge æggehvide pulver, mens man bager, da en servering på to spiseskefulde vides at indeholde 513 milligram threonin. Dette er 30 % af en mands daglige threoninbehov og 34 % af hvad en kvinde har brug for dagligt.

3. Sojaprodukter:

threoninrige fødevarer

Veganer har endnu en grund til at glæde sig over sojaprodukter, da soja er kendt for at være en rig kilde til threonin. En kop rå sojabønner er kendt for at indeholde 3.000 milligram threonin. Dette er langt over det daglige krav for både mænd og kvinder. Sojamel, sojamelk, tofu og soja nuggets kan også tilføjes til vores kost for at supplere vores threoninbehov.

% Threonin i 100 g: 22 %

4. Magert oksekød:

Magert oksekød er kendt for at være en rig kilde til threonin i vid udstrækning afhængigt af, hvordan det tilberedes. Det øverste lænd af oksekødsfilet uden knogler ved grillning vides at indeholde 2142 milligram threonin, hvilket gør oksekød til en proteinkilde par excellence for mænd, kvinder og børn.

% af threonin i 100 g: 134 %

5. Kyllingebryst:

threoninrige fødevarer 2

Selvom kylling er almindeligt kød i vores hverdagskost, er vi næppe klar over, at det er rigt på threonin. En hel kogt kylling vides at indeholde 137 % threonin -RDI. Den indeholder også andre essentielle aminosyrer, der er gavnlige for mænd, kvinder og børn.

% af threonin i 100 g: 112 %

6. Parmesanost:

Parmesan er langt en af ​​verdens mest populære oste. Næste gang du spiser pizza til et takeaway; føler dig ikke så skyldig, da det du spiser ikke er alt det uønskede. Parmesan er kendt for at have 125 % af threonin -RDI.

% Threonin i 100 g: 125 %

7. Svinekød:

Det være sig bacon, salami eller svinekoteletter, svinekød er en rig kilde til threonin, der er afgørende for vækst og organfunktioner. Svinekød er kendt for at indeholde 132 % af threonin -RDI. Dette er kendt for at være en af ​​de bedste threoninrige fødevarer og kan opnås ved at bruge svinekød på en række måder.

% Threonin i 100 g: 132 %

8. Saltvandsfisk:

Her er en anden grund til at tage din familie med til en skaldyrsrestaurant, da saltvandsfisk, der er rig på Omega 3 -fedtsyrer, også er rige kilder til aminosyren threonin. Laks er kendt for at indeholde 122 % af threonin -RDI. Det er også rig på mange sunde næringsstoffer for at fremme sund trivsel.

% Threonin i 100 g: 122 %

9. Hvide bønner:

threoninrige fødevarer

Hvide bønner er en velsignelse for veganere, der ønsker at supplere deres threoninbehov. Bortset fra de mange sundhedsmæssige fordele er det kendt, at hvide bønner indeholder 39 % af threonin -RDI. Hvis du ikke spiser kød eller æg, er hvide bønner et must på din tallerken.

% Threonin i 100 g: 39 %

Nu hvor du har set denne liste over threoninrige fødevarer, er det tid til at inkludere dem i din kost. Threonin er af største betydning for kroppen og er ligesom andre aminosyrer et vigtigt element. Et komplekst system som menneskekroppen har brug for en velafbalanceret kost for at få alle de essentielle næringsstoffer i sig. Ved at tilføje dem til din daglige madplan vil du ikke kun kunne håndtere Threonine -mangler, men også forhindre mange farlige lidelser.

Lad os vide, hvis du stadig er i tvivl eller bekymrer dig om de threoninrige fødevarer. Vi vil meget gerne hjælpe dig med de bedste løsninger og svar.