Top 9 fødevarer med højt mættet fedt, der virkelig er sundhedsskadeligt

Mættet fedt er dybest set fedtmolekyler. Denne type fedtmolekyler har ikke dobbeltbindinger med kulstofmolekyler. Disse fedtstoffer er faktisk mættet med brintmolekyler. Fødevarer med mættet fedt er ikke sunde for vores krop. Fastfood som burgere har hovedsageligt denne type fedtstoffer, der øger kolesterolniveauet. De fleste hjerteanfald og slagtilfælde skyldes de mættede fedtstoffer. Fødevarer som smør, oksekød, lam, ost, mejeriprodukter osv. Indeholder store mængder mættet fedt. Fødevarer, der indeholder dette af fedtmolekyler, bør undgås så meget som muligt.

Fødevarer med højt mættet fedt, der virkelig er sundhedsskadeligt

Bedste fødevarer med højt mættet fedt:

Følgende er de 9 bedste fødevarer, der indeholder mættet fedt og umættet fedt.

1. Palmeolier:

Palmeolier Fødevarer med højt mættet fedt

Palmeolier er hydrogenerede olier, der indeholder meget mættet fedt. Indholdet af umættet fedt i sådanne hydrogenerede olier er omkring 93,7% ud af 100%, hvilket betyder 14 gram pr. Spiseskefuld og 5 gram pr. Teskefuld. Andre typer hydrogenerede olier, der indeholder store mængder hydrogeneret fedt, er hydrogeneret kokosolie, sojaolie osv.

2. Fastfood:

Fastfood med højt mættet fedt

Pizza og burgere er de vigtigste kilder til mættet fedt, når det kommer til fastfood. Mennesker over 50 år bør strengt undgå sådanne fødevarer for at forblive sunde. Teenagere bør reducere forbruget af pizza og andre sådanne fødevarer med højt mættet fedt.

3. Almindelig ost:

Ostemad med højt indhold af mættet fedt

Ost har et højt indhold af mættede hydrogenerede fedtmolekyler, der er skadelige for kroppen, og hvis forbruget af denne særlige mad ikke kan kontrolleres, vil det indtage scenen af ​​et livsfareelement. Ifølge eksperter indeholder den almindelige ost omkring 5,9% (ud af 10) mættet fedt. Jo mindre du indtager ost, jo bedre er det for dig.

4. Udtørret kokosnød:

Fødevarer med højt mættet fedt Tørret kokos

Udtørret kokos indeholder omkring 57,2% mættet fedt, hvilket betyder 28% eller 16 gram pr. Ounce mættet fedt. Kokosvand om morgenen er godt for dig, men ikke denne type kokos. Det høje indhold af mættet fedt er, at denne mad er ekstremt skadelig for din krop. Indianere bruger denne type kokos i mange af deres opskrifter, og det er grunden til, at de fleste af dem er tilbøjelige til højt kolesteroltal. Men sammenlignet med andre fødevarer med mættet fedt er kokosnødder nogle af de lavmættede fødevarer.

5. Mejeri desserter:

Fødevarer med mættet fedtmejeri desserter

Næsten alle slags mejeriprodukter og mejeribaserede retter har et højt indhold af mættet fedt i sig. Når det kommer til mejeri desserter, skal du strengt sige nej til dem. Disse desserter indeholder nøjagtigt 5,6% (ud af 10) mættet fedt og kan være en af ​​hovedårsagerne til slagtilfælde og hjerteanfald.

6. Kylling:

Mættet mad Kylling

På listen over fødevarer med højt mættet fedt kan vi tilføje kylling. Kylling indeholder omkring 5,5% (ud af 10) mættet fedt. Selvom kylling og kyllingebaseret mad fra nogle af de bedste mundretter i verden, bliver du nødt til at afvise smagsfølelsen og først tænke på dit helbred. Reducer forbruget af kylling i dag for et kontrolleret kolesteroltal.

7. Smør:

Hvilke smørfoder har mættede fedtstoffer

Det er også en rig kilde til enkeltumættede fedtstoffer, og et højt forbrug kan føre til skadelige sygdomme. Smør har dybest set 51,4 gram mættet fedt, hvilket er cirka 113 gram pr. Spiseskefuld. Sådan fedtindhold i smør kan være dig syg, virkelig syg.

8. Dyrefedtopskrifter:

Fødevarer, der indeholder mættet fedt Chiken

Animalsk fedt indeholder omkring 52,3 gram flerumættet fedt, hvilket svarer til 73% DV pr. Ounce. Overdreven indtagelse af animalsk fedt er ikke sundt for kroppen og kan være årsagen til en betydelig stigning i kolesteroltal.

9. Fløde:

Flerumættet fedt mad creme

Du bør stoppe med at spise mad med et for stort flødeindhold. Pulveriseret fløde, let fløde, aerosolflødeskum osv. Uanset hvilken type creme det er, indeholder det alle mættet fedt. Heavy flødeskum indeholder 23 gram mættet fedt.

Vi håber, at du efter at have læst denne artikel helt sikkert får en idé om, hvilke fødevarer du skal spise, og hvilke fødevarer der ikke spiser. Så undgå nogle fødevarer, der virkelig forårsager hjerteanfald og andre sundhedsproblemer.