Hvordan holder man leveren sund?

Er du bekymret for din levers sundhed? Vil du have en sund lever? Hvis ja! Så er denne artikel noget for dig. I dag bliver livet meget hektisk, og derfor er det meget nødvendigt at opretholde vores levers sundhed i god stand. Leverstøtter til lagring og kontrol af dit forbrug af vitale mineraler og vitaminer, balancerer dit kolesteroltal, udover at fungere som en sigte, der forsvarer dig mod indtagelse af en masse toksiner. I dag fortæller vi i denne artikel dig derfor nogle tip til at holde din lever sund.

Sådan holder du leveren sund

Lever spiller en effektiv rolle fra hormonuddeling til rensning. Mange mennesker sætter ekstra stress på leveren ved hjælp af daglige handlinger, f.eks. Indånder uren luft, drikker alkohol samt forbrug af behandlede eller skadelige fødevarer. Husk, at hvordan du lever, forbruger en enorm konsekvens for vores lever.

Bedste måder at holde leveren sund på:

Nu nedenfor har vi nævnt nogle måder, der er gavnlige for at opretholde din lever sund. De er som følger;

1. Spis afbalanceret kost:

Leveren har brug for store mængder mineraler og vitaminer for at udføre sine mange funktioner; derfor skal din kost være fantastisk i frugt såvel som næringsrige fødevarer og grøntsager såsom messinggrøntsager som collard greener, rosenkål, blomkål og broccoli plus Bladgrøntsager som spinat, grønkål, mælkebøttegrønt osv. Kostvaner, der er gode i fibre som pærer, havre, kanel og æbler.

2. Undgå giftige elementer:

Uanset hvad du trækker vejret ind og fordyber dig i din hud, skaber det sin tilstand for din lever. Pesticider, fungicider og maling samt yderligere kemikalier er meget dødelige. Så snart du er om giftige stoffer, skal du beskytte dit ansigt med en maske, stoppe i et luftet område plus beskytte din hud mod tørklæder, lange ærmer og en hat.

3. Drik rent vand:

Skift hver sodavand, kaffe eller juice, du drikker, med rent vand. Det er meget nødvendigt at få tilstrækkeligt vand i dit system, hvilket er meget vigtigt for rensning. Drik mindst 8 til 10 glas rent, anstrengt vand hver eneste dag. Ved hjælp af dette kan din lever skylle forurenende stoffer ud over din krop.

4. Hold en sund vægt:

Du skal vide, at fedme giver anledning til fedtet leversygdom, hvilket sætter dem i stor fare for leverdannelse eller skrumpelever, leverkræft og leversvigt. Du skal måle din taljedel og beholde den ved en sund omkreds. At dyrke motion samt indtage en kost, der er lille i fedt plus stor i fiber, antioxidanter mineraler og vitaminer, samt vil gavne dig for at holde en stærk vægt plus lever.

5. Sved:

Hvis du vil holde din lever sund, skal du udføre nogle øvelser til svedtendens. Dette skyldes, at sved gør det muligt for din krop at fjerne toksiner over porerne, svække udrensningsbelastningen på leveren.

6. Masser din lever:

Men liggende fladt på din rygrad, kan du moderat massere galdeblæren eller leveren, der er placeret ved siden af ​​den ringere ribbezone på højre side af din krop. Det hjælper også med at forbedre blodgennemstrømningen til området.

7. Undgå at drikke alkohol:

I nyere undersøgelser er det bekræftet, at alkohol er giftig for leveren udover det skaber leversygdomme som hepatitis langt værre. Hvis du ikke kan gøre dette, så undgå at drikke i en stor andel. Det kan skade leverceller, hvilket resulterer i hævelser eller skader, der udvikler skrumpelever, der kan være dødelig.

8. Vær forsigtig med hepatitis:

Dette er en sygdom, der skader leveren og bevæger sig i kroppen over kropslige løsninger. Injektioner kan fås til hepatitis B og A. Undgå at dele dine ting som nåle, tandbørster, barberblade osv..