Hvordan undgår man luftforurening?

Luftforurening! Er du irriteret over luftforurening? Gør noget for at undgå luftforurening. At undgå luftforurening er et vigtigt skridt for at blive grøn. Forurening mørkner nu himlen i byer verden over, sammen med den luft, vi alle får vejrtrækninger, er hele tiden mere forurenet af partikler sammen med kulilte. Selvom transport er den næsten helt klare generator af luftforurening, manipulerer ekstra funktion i din eksistens desuden antallet af frigivelser, du opretter det hele som for de varer, du køber.

Sådan undgår du luftforurening

Alle forurenende stoffer er farlige for menneskers sundhed og miljøet. Derfor hvordan kan du individuelt undgå luftforureningen? Du kan blive overrasket over at finde ud af, hvor meget dit hårde arbejde kan hjælpe. Derfor har jeg i denne skrivning undersøgt nogle gavnlige tips, der er nyttige til at undgå luftforurening.

Tips til at undgå luftforurening:

1. Bevæg dig i The Sunrise:

Ozon er normalt lavt på dette tidspunkt, cirka kl. 6 om morgenen og venter på kl. 10, plus det stiger hele dagen, når dagslyset nedbryder kulbrinterne ved automatisk slid og drejer det i tåge.

2. Plantetræer:

Du skal vide, at træer skærer luftforurening; Desuden er plantning af dem en af ​​de mest faktiske og tilfredsstillende handlinger, du kan få for at hjælpe luftfordelen i dit område. Træer genererer ilt samt opsuger kuldioxid, som de ruller til mad.

3. Omorganiser din varme plus kølerutine:

Prøv at tillade din krop at tilpasse sig de skiftende årstider i stedet for ved din varmelegeme og desuden klimaanlæg for at opretholde temperaturen stabil hele året. Spræng varmen plus luft er et hovedafløb for energi, derfor slipper dine håndventilatorer plus varme trøjer for at hjælpe dig med at ændre vejrforandringer hurtigere end at stole på din termostat.

4. Udnyt miljøfarlige malinger:

For at undgå luftforurening kan du også bruge rengøringsprodukterne når som helst det er muligt. Sådanne maling plus rengøringsprodukter producerer mindre smogproducerende partikler til luften og er også bedre for din vejrtrækningsstyrke.

5. Genbrug, oparbejdning og gødning:

At organisere dit husholdningsaffald med succes er en mere overlegen måde at reducere luftforurening på. Genbrug, genbrug og kompostering kan dække et enormt resultat på din affaldsproduktion, hvilket betyder mindre affald tilgængeligt til lossepladserne – enorm luftforureningskilde.

6. Undgå at tage lange varme brusere eller andre bade:

Husk, at opvarmning af vand kræver masser af energi, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvor meget varmt vand du bruger. Du kan skabe ved at tage kortere brusere samt springe bade over; mens de sammen har brug for et væld af varmt vand. Drej din vandvarmer til 120 ° F (49 ° C), hvorfor vandet på ingen måde varmes væk fra denne temperatur.

7. Analyse af dit hjem:

Du skal tjekke for radon-en farlig, radioaktiv gas, der er lugt- og smagløs. I stand viser testen vigtige niveauer af radon, vanskeligheden kan løses med succes. Langstrakte brændeovne plus pejse godt vedligeholdt. Overvej at udskifte gamle brændeovne med EPA-certificerede modeller. Besøg www.epa.gov/burnwise.

8. Sommerarbejde:

Forsegl gastanken i køligere aftentimer for at reducere fordampningen. Hold dig væk fra spild af gas, og lad være med at “fylde” tanken op. Gendan tankdækslet kraftigt.

9. Instruer dig selv om luftforurening:

Forskellige regioner har forskellige problemer med luftforurening. Der kan være en fabrikslukning, der forurener luften i din by; ellers er den lokale losseplads måske den største synder i dit område.

10. Foretrækker mindre emballage:

Forstå, at plastik, folie plus pap, der bruges i emballage, er menneskeskabt ved hjælp af metoder, der skadeligt påvirker luftens overlegenhed. Så få din egen klud indkøbspose til butikken i stedet for at bruge papir ellers plast.